Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    12. Listopad 2019. 20:26

mc_zgb

ReginaP

Frajla

ReginaP

Frajla

Za cure koje su rodile - raspitajte se i razmislite na vrijeme ako zelite neka dodadna cjepiva….
    Za rotarix recimo znam da je vrijeme unutar kojeg se moze dati relativni kratko. Oliver je prvu dozu primio s 2 mjesec, iducu s 3.

E super da si spomenula, zaboravila sam vec na to.
    Daj mi reci znas li ti koliko otprilike treba da se hrana apsorbira u majčino mlijeko? Svi mi govore da pratim sta mu smeta, ali ne znam kako da pratim 🤯

Nemam pojma…..znam da cesto cure sumnjaju na mliječne proizvode i piletinu, pa probaj to izbaciti. Iako kazu da za mlijecno treba par dana da se iscisti iz organizma 😏
    Eh da, i zelena salata

Pretvorit cu se u juhu i krumpir 🤣

Znam kako se osjecas 😂😭 ja sam rekla da mi je pun kufer razmisljanja svaki dan sto cu jesti, dodje mi da svaki dan isto jedem 🤦

Haha pa bas. Svaki put kad se sjetim nekog jela i sva se razveselim i onda skuzim da ide nesto sto ne bih trebala jesti 😒

12. Listopad 2019. 20:41

Noemi da da zabusava.. Rekla je da ima posla sad sam se sjetila.. A mozda zakucava daske na vrata da nebi ubila sveKRIVU ahahaah 🤣🤣

luce35
    12. Listopad 2019. 20:53

Frajla

luce35

Frajla

luce35

Meni je sluzni cep ispao pred termin a inducirali su me s 41tt tako da nema pravila. Najcesce kroz 2-3 dana al ne mora biti 😉.

Frajlamislim da si ti jednom spominjala velicine C&A, al zaboravila sam jesu njihove velicine manje ili vece

Manje su….
    Recimo njihova jednidjelna odjelca sa stopalima (kod njih nema varanja da moze navuci ako je malo 😂) velicine 56 je mogo samo do svojih 54 cm

Ja se danas zaljubila u jedan c&a debeli kombinezon iznutra podstavljen pamucnom tkaninom ali nisu imali osim 50 i 74.
    Narucit cu onda 62 iako nam je to za izlazak iz rodilista al nek obuce jos koji put 😀

Imam kupon za 20% popusta (za web), mislim od 21, samo sto ti je to malo kasno ako bi za izlazak 🙈
    Ti siroko povijas, nista manje od 62 njihovo ne trebas ni gledati

Dobila i ja danas 2 ta kupona od 20% jer sam neku dekicu kupila i muz sebi kosulje al isto od 21 tako da necu cekati, hvala ti svejedno 😘.
    Mama ce provjeriti ima li u njihovom c&a velicina pa ce uzeti sutra a ako ne narucit cu preko weba, valjda ce stici do izlaska 😀.

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 21:03

Manich

Noemi da da zabusava.. Rekla je da ima posla sad sam se sjetila.. A mozda zakucava daske na vrata da nebi ubila sveKRIVU ahahaah 🤣🤣

Prije ce zakucat svekrivu nego daske..oko dasaka je previse posla 😁

12. Listopad 2019. 21:14

Noemi1

Manich

Prije ce zakucat svekrivu nego daske..oko dasaka je previse posla 😁

Hahaha i to sto kazes.. 

12. Listopad 2019. 21:18

Vidi se da je vikend.. Zatisjeeee ovdje.. Izgleda da danas nas dvije imamo party Noemi

12. Listopad 2019. 21:33

Curkeeee znateee sta imaaaa novoooooo kod meneee? JA OPET IMAM HERPES 😵😵😵😵😵😩😩😩😩😩😩 

luce35
    12. Listopad 2019. 21:36

Manich

Curkeeee znateee sta imaaaa novoooooo kod meneee? JA OPET IMAM HERPES 😵😵😵😵😵😩😩😩😩😩😩

Sta ti lijecnik kaze za te ucestale herpese? Ne prodje ti 10 dana bez njih 😪

• lalolitala
    12. Listopad 2019. 21:44

Manich

Suosjecam s herpesima... doduse moram pokucat nisam ga imala puno al bio je period svakih mj dana. Prosle god sam imala 4 zaredom!!! Nije se stigo ni povuc i hop drugi. Evo ti treci i reko kaj je ovo kad nakraju jos jedan ja sam ko zaba krastaca bila...

felicita28
    12. Listopad 2019. 21:44

Bio gaya je probiotik da, mi ga koristimo svaku vecer ali se maleni i dalje grci i krivi. U principu je dobar vecinu dana, ali ima fazi SVAKU VECER od 8 do 1 ujutro kad nece spavati, place, love ga grcici, ne znamk.sto da napravimo vise...
    Mi smo danas bili u prvoj setnji na jedno 2 i pol sata i super je proslo :) spavao je cijelim putem a i meni bogami pasalo izaci iz kuce nakon dva tjedna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.