Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    12. Listopad 2019. 21:45

Htjela sam rec nisam ga imala dugo :)

felicita28
    12. Listopad 2019. 21:48

Citala sam da ste pisali i o pupku...nama.jos nije otpao, 14. Dan vec ali smo vcrs imali show 🤣🤣.
    Mi ga kupali (suho pranje) kad ono pupak samo sto ne otpadne, malo krvari. Ja to dirat ns mogu jer mi uzasno izgleda i strah me to pipnut a muz isto ne zeli da mu u u ruci ostane batrljak 🤣🤣 zvali patronaznu sta da napravimo, ona rekla da samo zamotamo da ce otpast sve skupa. Ali bas uzasno izgleda ali ih ne boli to navodno. Jedva cekam da otpadne da ga mozemo normalno kupati i presvlaciti i sve

luce35

Manich

Curkeeee znateee sta imaaaa novoooooo kod meneee? JA OPET IMAM HERPES 😵😵😵😵😵😩😩😩😩😩😩

Sta ti lijecnik kaze za te ucestale herpese? Ne prodje ti 10 dana bez njih 😪

Nista mi nije rekla doktorica ni u prva 4 mj trudnoce kad sam ih imala stalnooo samo sto prodje opet dobijem drugi.. Sad sam nedavno imala jer me kao pocela hvatat prehlada ali me prehlada nije uhvatila nego mi samo herpes izbio. I evo sad me prehlada vec prakticki prosla i meni danas izbije herpes opet.. Ja neznam sta to moze biti osim slabog imuniteta.. I hajde sada mi je jasno mozda zast je slab imunitet jer ne pijem vec 3 tjedna vitamine samo omegu ali prije sam stalno pila vitamine i opet je izbijao. Nije ovaj put strasno samo dva mjehurica i odma sam stavila onaj flaster na njega.. Ali ocito kad rodim cu si uzet vitamine neke jace ako smijemo piti jer nesto ne stima.. 

• lalolitala

Ja uvela dohranu ipak... imam mljeka koje strca okolo al on je ljen vuc i probala sam izdajat al tak mi jednostavno nejde.. 20ml po 20ml mozda izdajalica vise nema takav vakum..mada nevjerujem jer mi ni s njom nije islo na nju. Uglavnom nije jos ni na porodajnoj tezini i iza svakog jela place. Sad iza sise uzme si jos 50ml navecer i ko bog

Venus
    12. Listopad 2019. 21:54

Manich tebi onda dobro oslabio imunitet, pojacaj cesnjak i vitamin C :-D
    Znam da se on moze suzbit kaladontom, al mozda bolje ne u trudnoci jer tako samo ostaje virus u tijelu, i ja sam ga prje znala cesce imati, al u trudnoci jednom il nijednom, da se ne ureknem sad 😃

Ja bila u Cityu s dragim, iskoristila u dm-u popuste jos jedan pak pelena i vl.maramica i za sebe od Alverde -30% na mama ulje i jos neke stvari... i u Mulleru -10% na sve pa uzela onih Mama still saft jer su u njih najpovoljniji, i dvoje vocnih kasica da imam u rodilistu i sl. Cirnula sam malo u C&A , stvarno imaju super onih odjelaca/skafandera, divni uzorci 🥰🥰

Venus
    12. Listopad 2019. 22:03

Nama je jos ostao za kupiti onaj madrac u Bubamari, sto je dzepni, periva navlaka, 15cm i 600kn. Rekla nam prodavacica utorkom -10% i jos imamo 40kn popust bon. I sad dosla doma iz citya i vidim da je jutros bilo u Mallu u Bubamari u splitu -30% na sve (svakog 12.og u mjesecu)... to je 180kn popusta
    Smrc 😭😭😭

• Bobica91
    12. Listopad 2019. 22:19

Pozdrav cure, u 31 sam tjednu trudnoce pratim vas svakodnevno kao i zimske bebe jer tamo vise spadam ali citam obje teme. Ubacujem se samo radi dojenja jer citam sto pisete za hranu i bez ideja za svakodnevni jelovnik. Frendica mi je rodila ima godina dana isto prva beba dojila je i naravno slusala sve savjete o.prehrani sto smije i ne smije jesti naravno slusajuci sve spala je na kuhano i tri vrste jela. U mjesec dana se osusila i ostala bez mlijeka i gladna te fustrirana. Savjet jedite morate jesti kako bi se mlijeko imalo od cega proizvoditi sita mama sita beba. Naravno pripazit na namirnice koje bas jako napuhuju ali cinjenica je da bebina crijeva moraju sazrijeti pile vi samo vodu ili jele normalno tako prenosim njen savjet. Bas mi je rekla kako je joj je krivo sto je "gladovala" i bila zeljna svega jer mozda ne.bi odustala od dojenja a grcevi kod bebica prodju. Dug komentar ali dobronamjeran jer me isto to ceka. Pozdrav svim curama i pratim vas dalje 😀

marinaaaa
    12. Listopad 2019. 22:29

Bobica91

Pozdrav cure, u 31 sam tjednu trudnoce pratim vas svakodnevno kao i zimske bebe jer tamo vise spadam ali citam obje teme. Ubacujem se samo radi dojenja jer citam sto pisete za hranu i bez ideja za svakodnevni jelovnik. Frendica mi je rodila ima godina dana isto prva beba dojila je i naravno slusala sve savjete o.prehrani sto smije i ne smije jesti naravno slusajuci sve spala je na kuhano i tri vrste jela. U mjesec dana se osusila i ostala bez mlijeka i gladna te fustrirana. Savjet jedite morate jesti kako bi se mlijeko imalo od cega proizvoditi sita mama sita beba. Naravno pripazit na namirnice koje bas jako napuhuju ali cinjenica je da bebina crijeva moraju sazrijeti pile vi samo vodu ili jele normalno tako prenosim njen savjet. Bas mi je rekla kako je joj je krivo sto je "gladovala" i bila zeljna svega jer mozda ne.bi odustala od dojenja a grcevi kod bebica prodju. Dug komentar ali dobronamjeran jer me isto to ceka. Pozdrav svim curama i pratim vas dalje 😀

Upravo to! 👍 Meni su čim sam izašla iz rodilišta govorili ne smiješ ovo ne smiješ ono blabla,ne slušam ja to ništa. Normalno sam se hranila prije trudnoće u trudnoći i isto se hranim i sada. Dojim,mlijeka imam, beba traži svaka otprilike 3 sata papati, super napreduje i nemamo problema 😊 jedem ono što volim i što mi odgovara. 

felicita28
    12. Listopad 2019. 22:31

lalolitala

Ja uvela dohranu ipak… imam mljeka koje strca okolo al on je ljen vuc i probala sam izdajat al tak mi jednostavno nejde.. 20ml po 20ml mozda izdajalica vise nema takav vakum..mada nevjerujem jer mi ni s njom nije islo na nju. Uglavnom nije jos ni na porodajnoj tezini i iza svakog jela place. Sad iza sise uzme si jos 50ml navecer i ko bog

Mi isto koristimo dohranu. Prvo sisa onda 40, 50 ml dohrane ali nece svaki puta bas i isto mi na tu izdajalicu tesko ide

12. Listopad 2019. 22:37

Marina ja se slazem s tim isto da treba jest pa nemozemo gladovat i ocekivat da imamo mljeka.. Treba jest vise namirnica mozda koje poticu proizvodnju mljeka i ne se bas nasopat graha koji napuhuje i smeta cak i nama ali da sve treba jest to stoji.. Ja cu pripaziti na stvari koje i mene samu napuhnu pa mi nebude dobro i ima da si popijem casu piva svaki dan mama kaze to provjerena fora ona pila pivkana svaki dan sa nama kad je dojila kaze imala mljeka ko kravica.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.