Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    13. Listopad 2019. 00:00

Lala meni nitko nikad nije komentirao posteljicu pa ti ne znam reci 

13. Listopad 2019. 00:03

Bome ste pisale, al kao sto znate 😁 sve sam procitala vidim da se manich zabrinula da sam i evo me tu sam obveza puno, islo kod popa na ispovjed i 7  pa se zarakijali i ismijali cudo je, dosli kuci i pol 11 i isla sam se okupati pa dijete nahraniti  i uspavato i sad idem susiti kose a umorna sam i neda mi se pa reko sa sjednem i procitam malo 😁😁  ni sutra od mene ne ocekujte pisanje jer necu stici, ujutro rano dizanje peglanje kosa, sminkanje da izgledam na nesto ako se bude dalo sto popraviti jer sam sva bljakic.. 

luce35
    13. Listopad 2019. 00:04

Noemi bitno da nisu tvrde, da se ne stvaraju kvrge. Izdoji samo da popusti pritisak

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 00:11

luce35

Noemibitno da nisu tvrde, da se ne stvaraju kvrge. Izdoji samo da popusti pritisak

Ok, hvala, pratit cu situaciju pa izdajat po potrebi 😁😅

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 00:13

ayla

Bome ste pisale, al kao sto znate 😁 sve sam procitala vidim da se manich zabrinula da sam i evo me tu sam obveza puno, islo kod popa na ispovjed i 7 pa se zarakijali i ismijali cudo je, dosli kuci i pol 11 i isla sam se okupati pa dijete nahraniti i uspavato i sad idem susiti kose a umorna sam i neda mi se pa reko sa sjednem i procitam malo 😁😁 ni sutra od mene ne ocekujte pisanje jer necu stici, ujutro rano dizanje peglanje kosa, sminkanje da izgledam na nesto ako se bude dalo sto popraviti jer sam sva bljakic..

Pa ti nama zivaa 😁

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 00:15

Julie

Lala meni nitko nikad nije komentirao posteljicu pa ti ne znam reci

Ni meni, ni u trudnoci ni kad sam rodila 😆 ja sam samo pitala jel izasla cijela, reko aj dobro to pregledajte da ne dobijem sepsu 😂😂

13. Listopad 2019. 00:24

Noemi1

ayla

Bome ste pisale, al kao sto znate 😁 sve sam procitala vidim da se manich zabrinula da sam i evo me tu sam obveza puno, islo kod popa na ispovjed i 7 pa se zarakijali i ismijali cudo je, dosli kuci i pol 11 i isla sam se okupati pa dijete nahraniti i uspavato i sad idem susiti kose a umorna sam i neda mi se pa reko sa sjednem i procitam malo 😁😁 ni sutra od mene ne ocekujte pisanje jer necu stici, ujutro rano dizanje peglanje kosa, sminkanje da izgledam na nesto ako se bude dalo sto popraviti jer sam sva bljakic..

Pa ti nama zivaa 😁

Jesam, jedva 😂😂 jedva cekam da zavrsi sutrasnji dan da da odmorim, ovo mi sve stresno.. A i majka mi kaze da ce bolje spavati kad se krsti, svatko ima svoje vjerovanje i ja vjerujem u to da je dijete mirnije kada postane dijete Bozje i kad ju pop poskropi svetom vodicom, pa onda se nadam da ce biti sve bolje..  Jer ona je umorna okice joj se sklapaju i zaspe na 5min i mlatara rukama kao da se s nekim bori 

luce35
    13. Listopad 2019. 00:30

Kad vec sutra ides kod svecenika pitaj zeno 1kg tamjana za 👿 istjerat iz stubista 😂😂😂

13. Listopad 2019. 00:32

luce35

Kad vec sutra ides kod svecenika pitaj zeno 1kg tamjana za 👿 istjerat iz stubista 😂😂😂

😂😂😂😂😂 Ahahahahahahaha vcrs ne zelim grijesit dusu ipak sam se ispovjedila 🤪

luce35
    13. Listopad 2019. 00:34

Veceras ne komentiraj nista al sutra nakon sto se pricestis i zavrsi misa priupitaj ti njega 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.