Nema sile koja bi me zaustavila da okrenem kljuc u bravi, obicna sobna ili ulazna vrata ali ne bi ona meni tako ulazila. U sobu vam udje, helouuu 🙄.
Boze hvala ti sto imam normalnu svekrvu, al da je luda ja bi joj za cas dokazala da sam ludja od nje 🤣🤣
I ja isto 😂 mislim da bi to po kratkom postupku rijesila 😄 lako nama pricat, kad ne zivimo s njima, ovako je to drukxcija situacija. Iako je moja stvarno super 😊
Ma to dok nedodes u tu situaciju mislis da je sve lako, al nije ne zelim se svadati ja njoj i odgovorim i sve al ona opet po svome tuce
Hej cure…Ja imam zaostataka za citati za 5 dana🙈
Samo da javim da smo u srijedu dosle doma napokon…sve je bilo neplanski,bas zbrda zdola,ali bitno da smo doma😊 Dosli su muz i svekar po nas,muz i ja cekamo svekra ispred bolnice,a on mase rukama i dode do nas-nece auto upaliti🙈 A noviji golf,nije neka ropotarija…Na kraju s uberom doma😁
U utorak idemo na ekg i uzv srca s malenom…
Polako se uhodavamo…Ja nemam mlijeka jos,ide,ali nije jos to to. Sestre su me masirale,razbijale kvrgetine,i sad je super….malenu stavljam na ciku da povlaci,ali ne ide kad ona cica(na sesirice dojim).. Na izdajalicu uspijem izdojiiti za obrok,pa to papa uz adaptirano.. Pijem vodu kao luda,pa cemo vidjeti… Nadam se da ce krenuti potoci mlijeka😊😁😁
Nisam se javljala jer sam stvarno bila koma tamo…cim sam usla u stan,rasplakali smo se i muz i ja od srece🥰🥰 Sad ce sve biti bolje…jos samo da njene kontrole budu ok,i mojoj sreci nema kraja🤗
Ja sam se zaljubila u malenu cim je bio skin to skin,savrsena je,i svakim danom ju sve vise obozavam🥰🥰🥰 Stalno gledam slikice njene iz radaone,kak ju muz drzi s ocima punim suza🥰
Uglavnom,cestitam svima koje su rodile u meduvremenu,citam vas pa se javim. Pusee svima od nas dvije🤗😘🥰
🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sreca pa se nebrijem preko dana 😂😂😂
Hvala vam cure na svim savjetima🤗…sve cu probati samo da krene…😊
Ayla-jadna ti,dobiti ces slom zivaca🙄
Frajla-boli me rez dosta😣 Mislila sam da ce mi biti lakse dan po dan,ali bas i nije previse😓 Popijem si lupocet p.p.. i krvarim dole jako…ali eto,bude i to proslo….ma samo da mi je ona dobro,ostalo cemo prezivjeti😊😊 Jos mi je danas skocio ogroman hemeroid😣😓😓😓 Pa me i to ubija..ma samo da mi je ona dobro,ostalo cemo prezivjeti😊😊
Brufen isto smijes sada
Nadam se da ce uskoro krenuti na bolje
Vjerujem da ti nije nimalo lako, ipak je to prava operacija, a ri se odmah nako nje trebas brinuti o malom smotuljku
Noemi koliko ti ukupno popje ml mljeka tokom dana vec kad imas app
Ayla jel bila puna pelena kod presvlacenja? Jesi koristila aplikaciju? Kakvi su dojmovi? 🤔
Frajlaak se ne varam mi smo komentirale spiralu na ljetnima. Bila sam kod gina i pitala za misljenje. Kaze da sad postoji Mirena (to je novija ona i sadrzi isti progesteron kao Lyndinette pilule(ja sam ih probala piti i u mjesec dana dobila 4kg😲 i prestala ih piti). I kod Mirene se tolerira dobitak 4 do 5 kg. Kod njih se prva 3mj uglavnom stalno krvari. Krene panstane pa opet 5 dana krvaris pa opet stane. Kaze da to zenama ide na zivce cesto. Cijena je 1400kn valjda, ali u Srbiji ima za 800kn. Dolazi se stavit 2.dan menge. Kupuje se u ljekarni. Osim toga ima i bakrena spirala, koja kosta od 200 do 400kn, nema debljanja kod nje. Nuspojava je mozda jace krvarenje 2. i 3. dan menge, ali krvarenje traje 4,5 dana. Jedino sto ne smijes bit alergicna na bakar 😄 eto podjelih sve nauceno s tobom.
Je je ujutro i sad ju puni i zapisivam sve, app je super hvala ti napokon cu znati koliko jede itd
👍 super 😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad citam za vase svekrive meni je bas drago sto mene moja nit ne pita za zdravlje i kako sam, trudnocu, svoje prvo unuce.... Nekako sam bas mirnija i ne uzrujavam se nepotrebno jos zbog njih 🤣🤣🤣🤣
Noemi koliko ti ukupno popje ml mljeka tokom dana vec kad imas app
Jucer 725ml, prekjucer 600, dan prije 668, jos jedan dan prije 621. 😁 kako koji dan 😃 danas za sad 545ml.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad citam za vase svekrive meni je bas drago sto mene moja nit ne pita za zdravlje i kako sam, trudnocu, svoje prvo unuce…. Nekako sam bas mirnija i ne uzrujavam se nepotrebno jos zbog njih 🤣🤣🤣🤣
Pa bas, najbolje tak. Il da si dobar s njom, a ako to ne ide onda da svaka svojim putem. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji