Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sreca pa se nebrijem preko dana 😂😂😂
Kad citam za vase svekrive meni je bas drago sto mene moja nit ne pita za zdravlje i kako sam, trudnocu, svoje prvo unuce…. Nekako sam bas mirnija i ne uzrujavam se nepotrebno jos zbog njih 🤣🤣🤣🤣
Ja bi bila sretna s takvom 😂
Noemi koliko ti ukupno popje ml mljeka tokom dana vec kad imas app
Jucer 725ml, prekjucer 600, dan prije 668, jos jedan dan prije 621. 😁 kako koji dan 😃 danas za sad 545ml.
Ja nisam od ponoci pocela neg od jutros 11 i za sad je na 390ml
Evo mene iz bipe
Ide normalno popust na pelene i sve
Samo sto je vec dosta opustoseno, nije bas da su pojacali zalihe....
Pampers br 5 sam pokupila zadnje s police, velicinu 2 uopce nemaju, kaze ostali jos jucer bez njih. Isto tako teta violeta bijele maramice uzela zadnje troje, a mislila sam uzeti puuuuno vise (jer sam kupovala i prijateljici). Ona malecka pakiranja pampersica imali 1 i 2, 0 nema vise i tak....
Naravno, sigurno da nije svugdje isto stanje, ali opet, kad su u dm pampersice na akciji stoje planine tih pelena onak pored polica
Jucer 725ml, prekjucer 600, dan prije 668, jos jedan dan prije 621. 😁 kako koji dan 😃 danas za sad 545ml.
Da, meni od ponoci mjeri. Bome fino ti jede 👍 ma ja sam prezadovoljna s app. Pisem i tezinu i duzinu i opseg glave (nakon doktora ili patronazne). Kad je kakao i jel bila puna pelena ili malo 😅 bas sam danas upisala: punaa 💩💩😂
Majke ti kako izmjeris 21 ili 68 😂
Meni uvjek ima one pjenice gore, pa ne vidim jel 30 ili 60, a ne ovako detaljno 🙈
Meni uvjek ima one pjenice gore, pa ne vidim jel 30 ili 60, a ne ovako detaljno 🙈
Cekam da se slegne pjena prije nego sto dam (zbog viska zraka u pjeni). Pise mi na ADu koliko dobijem gotovog obroka (npr na 120ml vode ide 4mjerice hrane, a gotov obrok je 135) pa sto ostane izmjerim ponovo da vidim koliko je pojeo. Hahah a ovo 21 ili 68 to je tocno zato sto sam mu dala izdojeno mlijeko pa nisam zaokruzivala hahahah kao tocno cu ocitat, sve da zvuci kao da sam vise izdojila 😂😂😂😂😂
Da, meni od ponoci mjeri. Bome fino ti jede 👍 ma ja sam prezadovoljna s app. Pisem i tezinu i duzinu i opseg glave (nakon doktora ili patronazne). Kad je kakao i jel bila puna pelena ili malo 😅 bas sam danas upisala: punaa 💩💩😂
A sad koliko ti smatras punom 💩? 🤔 men je pelena od pi pi uvjek puna prije 2h se mjenjala i bila je puna i evo sad opet puna.. Sutra u ponoc cu znati koliko mi dnevno pojede
Cekam da se slegne pjena prije nego sto dam (zbog viska zraka u pjeni). Pise mi na ADu koliko dobijem gotovog obroka (npr na 120ml vode ide 4mjerice hrane, a gotov obrok je 135) pa sto ostane izmjerim ponovo da vidim koliko je pojeo. Hahah a ovo 21 ili 68 to je tocno zato sto sam mu dala izdojeno mlijeko pa nisam zaokruzivala hahahah kao tocno cu ocitat, sve da zvuci kao da sam vise izdojila 😂😂😂😂😂
Ja uvjek stavim na ravnu povrsinu i onda se naguzim i vidim koliko ima mljeka a uvjek sam za to da je mrvica vode vise neg da je manje 😂😂
A sad koliko ti smatras punom 💩? 🤔 men je pelena od pi pi uvjek puna prije 2h se mjenjala i bila je puna i evo sad opet puna.. Sutra u ponoc cu znati koliko mi dnevno pojede
S ovom sam mogla covjeka ubit kolko je bila teska 😂 znaci 💩 je bilo 10x10cm 😂😂 skoro procurilo s obje strane 😂 a kad je razmotan i ako onda krene kakat, e to ide u 3 slijeda, potrosim 15 blazinica i 10 vlaznih maramica 😅 a malo 💩 mi je cca 3cmx3cm 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji