Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 17:15

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Noemi1

ayla

Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak

Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sreca pa se nebrijem preko dana 😂😂😂

Kad citam za vase svekrive meni je bas drago sto mene moja nit ne pita za zdravlje i kako sam, trudnocu, svoje prvo unuce…. Nekako sam bas mirnija i ne uzrujavam se nepotrebno jos zbog njih 🤣🤣🤣🤣

Ja bi bila sretna s takvom 😂

11. Listopad 2019. 17:16

Noemi1

ayla

Noemi koliko ti ukupno popje ml mljeka tokom dana vec kad imas app

Jucer 725ml, prekjucer 600, dan prije 668, jos jedan dan prije 621. 😁 kako koji dan 😃 danas za sad 545ml.

Ja nisam od ponoci pocela neg od jutros 11 i za sad je na 390ml

Frajla
    11. Listopad 2019. 17:22

Evo mene iz bipe
    Ide normalno popust na pelene i sve
    Samo sto je vec dosta opustoseno, nije bas da su pojacali zalihe....
    Pampers br 5 sam pokupila zadnje s police, velicinu 2 uopce nemaju, kaze ostali jos jucer bez njih. Isto tako teta violeta bijele maramice uzela zadnje troje, a mislila sam uzeti puuuuno vise (jer sam kupovala i prijateljici). Ona malecka pakiranja pampersica imali 1 i 2, 0 nema vise i tak....
    Naravno, sigurno da nije svugdje isto stanje, ali opet, kad su u dm pampersice na akciji stoje planine tih pelena onak pored polica

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:22

ayla

Noemi1

ayla

Jucer 725ml, prekjucer 600, dan prije 668, jos jedan dan prije 621. 😁 kako koji dan 😃 danas za sad 545ml.

Da, meni od ponoci mjeri. Bome fino ti jede 👍 ma ja sam prezadovoljna s app. Pisem i tezinu i duzinu i opseg glave (nakon doktora ili patronazne). Kad je kakao i jel bila puna pelena ili malo 😅 bas sam danas upisala: punaa 💩💩😂

Frajla
    11. Listopad 2019. 17:23

Noemi1

ayla

Majke ti kako izmjeris 21 ili 68 😂
    Meni uvjek ima one pjenice gore, pa ne vidim jel 30 ili 60, a ne ovako detaljno 🙈

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:27

Frajla

Noemi1

ayla

Meni uvjek ima one pjenice gore, pa ne vidim jel 30 ili 60, a ne ovako detaljno 🙈

Cekam da se slegne pjena prije nego sto dam (zbog viska zraka u pjeni). Pise mi na ADu koliko dobijem gotovog obroka (npr na 120ml vode ide 4mjerice hrane, a gotov obrok je 135) pa sto ostane izmjerim ponovo da vidim koliko je pojeo. Hahah a ovo 21 ili 68 to je tocno zato sto sam mu dala izdojeno mlijeko pa nisam zaokruzivala hahahah kao tocno cu ocitat, sve da zvuci kao da sam vise izdojila 😂😂😂😂😂

11. Listopad 2019. 17:31

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da, meni od ponoci mjeri. Bome fino ti jede 👍 ma ja sam prezadovoljna s app. Pisem i tezinu i duzinu i opseg glave (nakon doktora ili patronazne). Kad je kakao i jel bila puna pelena ili malo 😅 bas sam danas upisala: punaa 💩💩😂

A sad koliko ti smatras punom 💩? 🤔 men je pelena od pi pi uvjek puna prije 2h se mjenjala i bila je puna i evo sad opet puna.. Sutra u ponoc cu znati koliko mi dnevno pojede 

11. Listopad 2019. 17:33

Noemi1

Frajla

Noemi1

ayla

Cekam da se slegne pjena prije nego sto dam (zbog viska zraka u pjeni). Pise mi na ADu koliko dobijem gotovog obroka (npr na 120ml vode ide 4mjerice hrane, a gotov obrok je 135) pa sto ostane izmjerim ponovo da vidim koliko je pojeo. Hahah a ovo 21 ili 68 to je tocno zato sto sam mu dala izdojeno mlijeko pa nisam zaokruzivala hahahah kao tocno cu ocitat, sve da zvuci kao da sam vise izdojila 😂😂😂😂😂

Ja uvjek stavim na ravnu povrsinu i onda se naguzim i vidim koliko ima mljeka a uvjek sam za to da je mrvica vode vise neg da je manje 😂😂

11. Listopad 2019. 17:49

Meni dns stigo poklon od hippa 😊😊 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:58

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

A sad koliko ti smatras punom 💩? 🤔 men je pelena od pi pi uvjek puna prije 2h se mjenjala i bila je puna i evo sad opet puna.. Sutra u ponoc cu znati koliko mi dnevno pojede

S ovom sam mogla covjeka ubit kolko je bila teska 😂 znaci 💩 je bilo 10x10cm 😂😂 skoro procurilo s obje strane 😂 a kad je razmotan i ako onda krene kakat, e to ide u 3 slijeda, potrosim 15 blazinica i 10 vlaznih maramica 😅 a malo 💩 mi je cca 3cmx3cm 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.