Joj ja nisam u ovoj visoj trudnoci bas neka reprezentativna trudnica. Koliko mi je do nedavno sve lako bilo sad me cesto uhvati neka slabost u cijelom tijelu, najcesce nakon jela i puls mu skoci. Sad mi je bio 124. To me bas izludjuje. Inace se vecinu dana osjecam ok. I jos jedna novost. Navre mi krv u glavu, ruke, al to ne traje cijeli dan neko neko vrijeme i onda opet sve normalno. To mi pak najvise smeta kad legnem. Ko da mi trbuh nesto stisne pa mi protok krvi i kisika ne valja. Sad ce poceti ono kad jedva cekam termin. I u zaostatku sam sad i ja par stranica jer ste ekstra brze.
Mc ma nema kod mene tajni 😂🙈 osim kad lazem ko je pojeo sve kekse, cips itd.
Idemo u Porec na vikend, 3 dana. Kupili smo na crnom jajetu ponudu u hotelu s polupansionom za 1039 kn sto je super cijena, a kumovi od malog su iz Pule pa idemo odnijeti dar od kumceta i da se malo podruzimo, da ga vide prije krstenja 😂
On ce taman napuniti mjesec dana tad.
Frajla pa ne mora biti nego sam ja mislila kako je jednostavnije bas zbog tih dimenzija da ne trazim odgovarajuci madrac. Svakako cemo to rjesiti prije zimovanja jer nam za tamo treba posto smo rentali kucu i znamo da nema putnog krevetica.
Lolly palit ce nas na lomaci nasred trga zbog sike 😂🙈
Deja sad uzivajte, koji je to osjecaj kad ides doma, ko da si u zatvoru bio 🙈
Alya uf, nazalost vi u istoj kuci pa nemas kamo pobjec 😒
Bas to 🙄🙄
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
😂😂😂 Da bar to onda bi se zakrvile, dolazi i uzima nju i da ju nosi dole didu reko nemoze vracaj ju u krevet i on doso i ona brze njemu prinosi koja azdaja 😡😡😡
Ma ja tebi zeno skidam kapu
Ja bi odavno prošvikala
Cesto si pomislim kako bi to ispalo da smo ostali u slavoniji jer muzevi imaju dvije kuce u jednom dvoristu, ni to malo sto smo znali biti vikendima u toj drugoj nije funkcioniralo nikako
Ayla, ja ti npr gledam bratovu punicu i upucala bi se da mi je to svekrva. Isto zive svi u jednoj kuci. Moja meni zna biti dosadna s necim, al generalno je normalna zena, al stvarno te neke zene samo sebe vide i nemaju uopce tog nekog postovanja prema nama mladjima.
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
😂😂😂 Da bar to onda bi se zakrvile, dolazi i uzima nju i da ju nosi dole didu reko nemoze vracaj ju u krevet i on doso i ona brze njemu prinosi koja azdaja 😡😡😡
Ja bi odavno prošvikala
Cesto si pomislim kako bi to ispalo da smo ostali u slavoniji jer muzevi imaju dvije kuce u jednom dvoristu, ni to malo sto smo znali biti vikendima u toj drugoj nije funkcioniralo nikako
Mislis da nisam prosvikala, pa vidite da me navece uhvati ludilo kad se oladim 🙄🙄
Ayla, ja ti npr gledam bratovu punicu i upucala bi se da mi je to svekrva. Isto zive svi u jednoj kuci. Moja meni zna biti dosadna s necim, al generalno je normalna zena, al stvarno te neke zene samo sebe vide i nemaju uopce tog nekog postovanja prema nama mladjima.
Dode i men da se upucam 🙄🙄 kakvi sam ja idiot kud ne ode na stan 😖😖
Ma stavi se zeno vrata
Tak se kod mojih ulazi u kucu i onda imaju stepenice za gore. Sada su obicna sobna vrata, ali da nekim cudom moram i s njima zivit bome bi ih zamjenila normalnim ulaznim vratima
Ayla jel bila puna pelena kod presvlacenja? Jesi koristila aplikaciju? Kakvi su dojmovi? 🤔
Frajla ak se ne varam mi smo komentirale spiralu na ljetnima. Bila sam kod gina i pitala za misljenje. Kaze da sad postoji Mirena (to je novija ona i sadrzi isti progesteron kao Lyndinette pilule(ja sam ih probala piti i u mjesec dana dobila 4kg😲 i prestala ih piti). I kod Mirene se tolerira dobitak 4 do 5 kg. Kod njih se prva 3mj uglavnom stalno krvari. Krene panstane pa opet 5 dana krvaris pa opet stane. Kaze da to zenama ide na zivce cesto. Cijena je 1400kn valjda, ali u Srbiji ima za 800kn. Dolazi se stavit 2.dan menge. Kupuje se u ljekarni. Osim toga ima i bakrena spirala, koja kosta od 200 do 400kn, nema debljanja kod nje. Nuspojava je mozda jace krvarenje 2. i 3. dan menge, ali krvarenje traje 4,5 dana. Jedino sto ne smijes bit alergicna na bakar 😄 eto podjelih sve nauceno s tobom.
Ja bi odavno prošvikala
Mislis da nisam prosvikala, pa vidite da me navece uhvati ludilo kad se oladim 🙄🙄
Sva sreca da te uvati ludilo pa imam kvalitetnog stiva za citati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji