Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 20:57

DijMar

Venus i Manich, i ja sam razmisljala o tim pravim trudovima, ali definitivno se skuzi kad krenu. Bas je drugaciji osjecaj 🤪
    Auroranasi malci su tocno 2 tj razlike. Di si bila u ovo vrijeme prije 3 tj? 😅 Vec ziher ne razmisljas o tome, mozda necu ni ja, ali danas cijeli dan razmisljam o tome kaj i kak je bilo prosli cetvrtak 😬

Znaci nema sanse da ne skuzim haahaha da nebi ko sammy rodila skoro na pragu kuce.. Hahha 🤭🤣

10. Listopad 2019. 21:01

Nego manich kakvu temu imas za vcrs? 

felicita28
    10. Listopad 2019. 21:13

Da li vasi malci placu kad ih se presvlaci?
    Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje...mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?

luce35
    10. Listopad 2019. 21:28

Ayla tvoja svekriva zivi s vama ili je to nesto privremeno?

10. Listopad 2019. 21:28

felicita28

Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje…mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?

Moja mirna ko bubica osim kad ju oblacim e onda je problem, al najjaca mi kad joj oblacim carapice pruzi jednu nogu kad obucem ona pruza drugu ja joj padam od smjeha 

10. Listopad 2019. 21:29

luce35

Aylatvoja svekriva zivi s vama ili je to nesto privremeno?

Zivi zivi kat ispod, bolje receno ja zivim s njom 😂😂🙈

mc_zgb
    10. Listopad 2019. 21:30

felicita28

Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje…mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?

Moja kako kada, al kad ju peremo, onda se krene drapat. S time da ju jos ne peremo u kadici, zbog pupka, ali cim ju skines to je deracina 😂 nadam se da ce joj se kupanje u kadi vise svidjeti 🤞

• Marijaa.Ika
    10. Listopad 2019. 21:30

ayla

luce35

Moja zivi kat iznad , tako da znam kako ti je. 
    😌😌😂

• Marijaa.Ika
    10. Listopad 2019. 21:32

Kada je beba skoro pred porod straznjicom prema dolje okrenuta, glava gore, pomaze li tu nesto? Vjezbe mozda? 

luce35
    10. Listopad 2019. 21:33

ayla

luce35

Pa ako imate odvojene stanove, okrenes kljuc i problem rijesen, ma bas bi ju ja pustala da ulazi kad joj padne na pamet kad je takva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.