Venus i Manich, i ja sam razmisljala o tim pravim trudovima, ali definitivno se skuzi kad krenu. Bas je drugaciji osjecaj 🤪
Aurora nasi malci su tocno 2 tj razlike. Di si bila u ovo vrijeme prije 3 tj? 😅 Vec ziher ne razmisljas o tome, mozda necu ni ja, ali danas cijeli dan razmisljam o tome kaj i kak je bilo prosli cetvrtak 😬
Frajla, hvala ti. Jos nisam ni stranicu orocitala, ali da vam naoisem iskustvo sa sveKRIVOM🤣. Ja sad to ko Julie naglasavam😁. Dakle, prosli put kad su bili ja sam dojila u sobi i mm joj rekao da ne ulazi jer dojim i jer ne zelim da mi itko gleda u sise, jos je bio malo neugodan da zena shvati. Danas gospođa krene prema sobi i on joj kaze da dojim i da ne ulazim a macka otvara vrata unatoc tome i on ponovi glasnije, a ova se okrene, spremi i ode macka uvrijeđeno kuci…svekar jos pooizdio jer se ona rasplakala zato sto je mm GRUB i zakacio se s mm-om…mm za njima van i vani su kao nesto raspravili…dakle, siledzija od zene a mm grub…eto i moja sveki pocela pizdarije raditi🙄
Ja nezz koji je k tim svekrvama, moja ako mi ko sto donese odma dolazi viditi sto je donilo zabadalo je samo takvo i sve mora izkometirati. Juce tetka rekla kako mi mora poslati torte i kolaca al ako salje meni majki je glupo da nosi samo meni reko stavi u ukrasnu kesu pa nece viditi i tako majka napravi a sveKRIVA zaviriva pa reko majko moja mila sve bi vidla.. I vcrs kuma donila haljincu za krstitke i ostalo kuma cim osla ona brze mora ici viditi al za cudo nista nije komentirala zene moje ja proliv dobivam svaki dan mi zivce digne... Izvinite sto se uvjek ubacim al ja moram komentirati
To sam i ja cula da dosta ljudi kuha.. mi kupili na placu u rinfuzi i zasad je dobar da pokucam.. bas prdi od jucer i koda je mirniji…nisam zagovornik roda da uz dojenje nedajem nista jer mu zelim olaksat.. po njihovom bi valjda na cici zivio do 10god.
Slažem se ovo za Rode 😂🙈 najbolje da mu na promociji malo uvalim cicu u usta da se najede prije nego mu daju diplomu u ruke 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂 👍
Venus i Manich, i ja sam razmisljala o tim pravim trudovima, ali definitivno se skuzi kad krenu. Bas je drugaciji osjecaj 🤪
Auroranasi malci su tocno 2 tj razlike. Di si bila u ovo vrijeme prije 3 tj? 😅 Vec ziher ne razmisljas o tome, mozda necu ni ja, ali danas cijeli dan razmisljam o tome kaj i kak je bilo prosli cetvrtak 😬
Znaci nema sanse da ne skuzim haahaha da nebi ko sammy rodila skoro na pragu kuce.. Hahha 🤭🤣
Da li vasi malci placu kad ih se presvlaci?
Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje...mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?

Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje…mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?
Moja mirna ko bubica osim kad ju oblacim e onda je problem, al najjaca mi kad joj oblacim carapice pruzi jednu nogu kad obucem ona pruza drugu ja joj padam od smjeha
Aylatvoja svekriva zivi s vama ili je to nesto privremeno?
Zivi zivi kat ispod, bolje receno ja zivim s njom 😂😂🙈
Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje…mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?
Moja kako kada, al kad ju peremo, onda se krene drapat. S time da ju jos ne peremo u kadici, zbog pupka, ali cim ju skines to je deracina 😂 nadam se da ce joj se kupanje u kadi vise svidjeti 🤞

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji