Joj komentara 😂😂
Mene zanima ovako nesto (za nas opterecene pri kraju trudnoce 😃), jel vam svima prije ispao sluzni cep i jeste li dobile onu neki krvavu naznaku pred porod, il nije ko Marini… znam da nekome moze ispadati u komadima tjednima prije pa da i ne primjeti…
I zanima me onako dan/vecer/par sati prije nego su vas uhvatili trudovi/pukao vodenjak, jeste radile nesto sto je moglo mozda potaknuti to (tipa ciscenje/napor, setnja, seks il nista)? 😃
Ja sam rodila dal se ja ubraja da mogu komentirati 🤪 meni je na dan taj bilo dosta sluzi i vode i kap krvi..
Ja sam dan prije presidila 4,5h i bolilo me al sam mislila da sam se preforsirala nisam mislila da je to to i ujutro u 4 imala ciscenje i vratila se u krevet i imala osjecaj da nesta curi al ono ma nee cini mi se i nisam se dizala u pol 6 se dignem jer mi se pi pi i vidim da ima sluzi i kap krvi i onda panika ajmee dal da idem il nedjem al sam isla a mogla sam komotno ostati doma
Ti si nam dezurni odgovarac 😂 na pitanja 😃😃
E sjecam se da si spominjala sjedenje, ma ja neznam vise, ako odem setati rastavljam se u preponama od grceva, lakse mi onda doma cistiti, valjati se po kaucu, eventualno muza napasti 😂😂
Joj komentara 😂😂
Mene zanima ovako nesto (za nas opterecene pri kraju trudnoce 😃), jel vam svima prije ispao sluzni cep i jeste li dobile onu neki krvavu naznaku pred porod, il nije ko Marini… znam da nekome moze ispadati u komadima tjednima prije pa da i ne primjeti…
I zanima me onako dan/vecer/par sati prije nego su vas uhvatili trudovi/pukao vodenjak, jeste radile nesto sto je moglo mozda potaknuti to (tipa ciscenje/napor, setnja, seks il nista)? 😃
Meni je krenuo dan prije ispadati i po noci su me uhvatili trudovi...
I dns sam bas imala ruzno iskustvo u TA…
Netko je bio tamo naruciti se i vidjela je kolika je guzva i da ja sam bila medju njima… 4h cekanja…
Vise sam tamo cekala nego spavala u cijeloj noci 🙈
Naravno moje doktorice nije bilo i bila je opet neka druga koju prvi put vidim….
Tlak normalan kaze, a od inace niskog i tlak mi skocio koliko mi straznjica utrnula.
Sve vidi, sve pise u kompu od prijasnjih pregleda i moja dr mi je rekla da cemo i uzv napraviti i rekla mi da se ne trebam narucivati samo predjemo i napravimo ga i na to joj i kazem da bi mi rekla da se nisam narucila i da odem na salter i narucim se za iduci tjedan 😏
Ajde dobro i to… Gurnula prst, a imala sam osjecaj kao da je gurnula saku 😥 i suti… Tek kad sam pitala jel sve u redu ona pa malo ste otvoreni oko 1cm i na to joj kazem pa tako mi vec zadnja 2mj sto je i vidjela u PB… 🤔
I sad uhvatim priliku da joj kazem da pijem terapiju i do kad da pijem i jel trebam postepeno prestajat nakon 9mj sto pijem i ona meni samo da pijem do 36.tt i jos spomenem da me boli donji dio i gornji dio trbuha i na to ce mi ona: A sta da vam kazem, pa prosli ste 35. tt…. 🤦🏼♀️
Izgubila sam volju za ista je pitat vise nakon toga a imala sam jos pitanja….
Uzas, najgora doktorica na koju sam potrefila u Vinogradskoj jedva cekam svoju da se vrati gdje god da je 😔
Sto ja mrzim te zamjene, uvik su nadrkani razumijem tvoj bjes tako sam ja sa zamjenom imala scenu i jos mi napravila uzv i kaze beba je manja ja u soku jer je uvjek bila veca za tj dana sam odma isla k svom kad se vratio i trazila ga da mi napravi uzv da me smiri a beba normalna...
Nego mogu sluzbeno potvrditi da mi je torba spremna evo sto sam ja stavila:
-uloske ✔️
-dezif. maramice✔️
-2pak jednokratnih gacica (10kom)✔️
-japanke za kupanje ✔️
-kucne papucice✔️
-Gel za tusiranje✔️
-pasta✔️ i cetkica za zube✔️
-punjac i boln.papire cu stavit kad krenem✔️
-2spavacice✔️
-2pidjame✔️
-3 rucnika✔️
-blazinice za grudi✔️
-mast za bradavice✔️
- wc papir✔️
- cetka za kosu✔️
-izdajalica je kuci u pripremi ☑️
-za bebu mi patronozna dala 2 Bephaten mini kremice taman za bolnicu dostatno✔️
-pelene mali paket✔️
-vl.maramice✔️
- kopcu za kosu/gumicu✔️
- keksice✔️
- carape✔️
- ogrtac✔️
- voda✔️
- sitni novac za automat✔️
- kantrion ulje za ranu✔️
👍 Dal se ti selis ili ides roditi 🤪
A ja jos htjela pitat sto ono da odvojim za radjaonu? 🙈
Ne pitaj, kazem vam da idem kampirat tamo pred kraj pa kad me krene 🤣🤣🤣
E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂
Joj komentara 😂😂
Ja sam rodila dal se ja ubraja da mogu komentirati 🤪 meni je na dan taj bilo dosta sluzi i vode i kap krvi..
Ja sam dan prije presidila 4,5h i bolilo me al sam mislila da sam se preforsirala nisam mislila da je to to i ujutro u 4 imala ciscenje i vratila se u krevet i imala osjecaj da nesta curi al ono ma nee cini mi se i nisam se dizala u pol 6 se dignem jer mi se pi pi i vidim da ima sluzi i kap krvi i onda panika ajmee dal da idem il nedjem al sam isla a mogla sam komotno ostati doma
Ti si nam dezurni odgovarac 😂 na pitanja 😃😃
E sjecam se da si spominjala sjedenje, ma ja neznam vise, ako odem setati rastavljam se u preponama od grceva, lakse mi onda doma cistiti, valjati se po kaucu, eventualno muza napasti 😂😂
Ma ja nisam mogla po kuci ici koliko me bolilo jos kad se ona spusti nabijala se da bi trbuh u rukama nosila, hodala koda me j.... Ja svog nisam napadala nisam ni bila sposobna samo sam lezala ko kakav trut 😂😂
-uloske ✔️
-dezif. maramice✔️
-japanke za kupanje ✔️
-kucne papucice✔️
-Gel za tusiranje✔️
-2spavacice✔️
-2pidjame✔️
-3 rucnika✔️
-blazinice za grudi✔️
-mast za bradavice✔️
- wc papir✔️
- cetka za kosu✔️
-pelene mali paket✔️
-vl.maramice✔️
- kopcu za kosu/gumicu✔️
- keksice✔️
- carape✔️
- ogrtac✔️
- voda✔️
E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂
Da, da... Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂
Venus koliko si daleko od bolnice? Stekla sam dojam da zivis iza 7 brda i gora pa te strah da neces krenut na vrijeme 🤣.
Sluzni meni ispao prije termina a rodila sam 10ak dana kasnije i to su me inducirali. Nikakva fizicka aktivnost nije pomagala da se pokrene, stan mi je blistao od silnog ciscenja al nista, zali Boze potrosenih sredstava za ciscenje 😂.
Zato sad necu nista cistiti, mozda je to recept 😀
-uloske ✔️
-dezif. maramice✔️
-japanke za kupanje ✔️
-kucne papucice✔️
-Gel za tusiranje✔️
-2spavacice✔️
-2pidjame✔️
-3 rucnika✔️
-blazinice za grudi✔️
-mast za bradavice✔️
- wc papir✔️
- cetka za kosu✔️
-pelene mali paket✔️
-vl.maramice✔️
- kopcu za kosu/gumicu✔️
- keksice✔️
- carape✔️
- ogrtac✔️
- voda✔️
Da, da… Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂
Daaa 😂😂😂 kad te budu snimali, obavezno nas sviju pozdravi s foruma 😂😂
I dns sam bas imala ruzno iskustvo u TA…
Netko je bio tamo naruciti se i vidjela je kolika je guzva i da ja sam bila medju njima… 4h cekanja…
Vise sam tamo cekala nego spavala u cijeloj noci 🙈
Naravno moje doktorice nije bilo i bila je opet neka druga koju prvi put vidim….
Tlak normalan kaze, a od inace niskog i tlak mi skocio koliko mi straznjica utrnula.
Sve vidi, sve pise u kompu od prijasnjih pregleda i moja dr mi je rekla da cemo i uzv napraviti i rekla mi da se ne trebam narucivati samo predjemo i napravimo ga i na to joj i kazem da bi mi rekla da se nisam narucila i da odem na salter i narucim se za iduci tjedan 😏
Ajde dobro i to… Gurnula prst, a imala sam osjecaj kao da je gurnula saku 😥 i suti… Tek kad sam pitala jel sve u redu ona pa malo ste otvoreni oko 1cm i na to joj kazem pa tako mi vec zadnja 2mj sto je i vidjela u PB… 🤔
I sad uhvatim priliku da joj kazem da pijem terapiju i do kad da pijem i jel trebam postepeno prestajat nakon 9mj sto pijem i ona meni samo da pijem do 36.tt i jos spomenem da me boli donji dio i gornji dio trbuha i na to ce mi ona: A sta da vam kazem, pa prosli ste 35. tt…. 🤦🏼♀️
Izgubila sam volju za ista je pitat vise nakon toga a imala sam jos pitanja….
Uzas, najgora doktorica na koju sam potrefila u Vinogradskoj jedva cekam svoju da se vrati gdje god da je 😔
Sto ja mrzim te zamjene, uvik su nadrkani razumijem tvoj bjes tako sam ja sa zamjenom imala scenu i jos mi napravila uzv i kaze beba je manja ja u soku jer je uvjek bila veca za tj dana sam odma isla k svom kad se vratio i trazila ga da mi napravi uzv da me smiri a beba normalna…
Ma sad svaki tjedan moram hodocastit gore, a moglo se napraviti... I jos poslije vidim napisala trbuh mekan a ono ne moze bit tvrdji od onog sjedenja tamo a osjecaj da ce se raspuknut... I sestra ju pita hoce me odvest na uzv dok sam se ja otisla obuci i ova, pa NEEE nije se narucila 😡😡😡😡
Smiruje me kad sam ja cula svoje srceko junacko a ko njih sisa 😍🥰
Venuskoliko si daleko od bolnice? Stekla sam dojam da zivis iza 7 brda i gora pa te strah da neces krenut na vrijeme 🤣.
Sluzni meni ispao prije termina a rodila sam 10ak dana kasnije i to su me inducirali. Nikakva fizicka aktivnost nije pomagala da se pokrene, stan mi je blistao od silnog ciscenja al nista, zali Boze potrosenih sredstava za ciscenje 😂.
Zato sad necu nista cistiti, mozda je to recept 😀
Actually 3-4min autom, brzim hodom mozda 15min 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji