Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    10. Listopad 2019. 22:37

ayla

Venus

Joj komentara 😂😂

Mene zanima ovako nesto (za nas opterecene pri kraju trudnoce 😃), jel vam svima prije ispao sluzni cep i jeste li dobile onu neki krvavu naznaku pred porod, il nije ko Marini… znam da nekome moze ispadati u komadima tjednima prije pa da i ne primjeti…

I zanima me onako dan/vecer/par sati prije nego su vas uhvatili trudovi/pukao vodenjak, jeste radile nesto sto je moglo mozda potaknuti to (tipa ciscenje/napor, setnja, seks il nista)? 😃

Ja sam rodila dal se ja ubraja da mogu komentirati 🤪 meni je na dan taj bilo dosta sluzi i vode i kap krvi..
    Ja sam dan prije presidila 4,5h i bolilo me al sam mislila da sam se preforsirala nisam mislila da je to to i ujutro u 4 imala ciscenje i vratila se u krevet i imala osjecaj da nesta curi al ono ma nee cini mi se i nisam se dizala u pol 6 se dignem jer mi se pi pi i vidim da ima sluzi i kap krvi i onda panika ajmee dal da idem il nedjem al sam isla a mogla sam komotno ostati doma

Ti si nam dezurni odgovarac 😂 na pitanja 😃😃

E sjecam se da si spominjala sjedenje, ma ja neznam vise, ako odem setati rastavljam se u preponama od grceva, lakse mi onda doma cistiti, valjati se po kaucu, eventualno muza napasti 😂😂

PatyDi
    10. Listopad 2019. 22:39

Venus

Joj komentara 😂😂

Mene zanima ovako nesto (za nas opterecene pri kraju trudnoce 😃), jel vam svima prije ispao sluzni cep i jeste li dobile onu neki krvavu naznaku pred porod, il nije ko Marini… znam da nekome moze ispadati u komadima tjednima prije pa da i ne primjeti…

I zanima me onako dan/vecer/par sati prije nego su vas uhvatili trudovi/pukao vodenjak, jeste radile nesto sto je moglo mozda potaknuti to (tipa ciscenje/napor, setnja, seks il nista)? 😃

Meni je krenuo dan prije ispadati i po noci su me uhvatili trudovi...

10. Listopad 2019. 22:40

Pikulica19

I dns sam bas imala ruzno iskustvo u TA…
    Netko je bio tamo naruciti se i vidjela je kolika je guzva i da ja sam bila medju njima… 4h cekanja…
    Vise sam tamo cekala nego spavala u cijeloj noci 🙈
    Naravno moje doktorice nije bilo i bila je opet neka druga koju prvi put vidim….
    Tlak normalan kaze, a od inace niskog i tlak mi skocio koliko mi straznjica utrnula.
    Sve vidi, sve pise u kompu od prijasnjih pregleda i moja dr mi je rekla da cemo i uzv napraviti i rekla mi da se ne trebam narucivati samo predjemo i napravimo ga i na to joj i kazem da bi mi rekla da se nisam narucila i da odem na salter i narucim se za iduci tjedan 😏
    Ajde dobro i to… Gurnula prst, a imala sam osjecaj kao da je gurnula saku 😥 i suti… Tek kad sam pitala jel sve u redu ona pa malo ste otvoreni oko 1cm i na to joj kazem pa tako mi vec zadnja 2mj sto je i vidjela u PB… 🤔
    I sad uhvatim priliku da joj kazem da pijem terapiju i do kad da pijem i jel trebam postepeno prestajat nakon 9mj sto pijem i ona meni samo da pijem do 36.tt i jos spomenem da me boli donji dio i gornji dio trbuha i na to ce mi ona: A sta da vam kazem, pa prosli ste 35. tt…. 🤦🏼‍♀️
    Izgubila sam volju za ista je pitat vise nakon toga a imala sam jos pitanja….
    Uzas, najgora doktorica na koju sam potrefila u Vinogradskoj jedva cekam svoju da se vrati gdje god da je 😔

Sto ja mrzim te zamjene, uvik su nadrkani razumijem tvoj bjes tako sam ja sa zamjenom imala scenu i jos mi napravila uzv i kaze beba je manja ja u soku  jer je uvjek bila veca za tj dana sam odma isla k svom kad se vratio i trazila ga da mi napravi uzv da me smiri a beba normalna... 

10. Listopad 2019. 22:44

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Nego mogu sluzbeno potvrditi da mi je torba spremna evo sto sam ja stavila:
    -uloske ✔️
    -dezif. maramice✔️
    -2pak jednokratnih gacica (10kom)✔️
    -japanke za kupanje ✔️
    -kucne papucice✔️
    -Gel za tusiranje✔️
    -pasta✔️ i cetkica za zube✔️
    -punjac i boln.papire cu stavit kad krenem✔️
    -2spavacice✔️
    -2pidjame✔️
    -3 rucnika✔️
    -blazinice za grudi✔️
    -mast za bradavice✔️
    - wc papir✔️
    - cetka za kosu✔️
    -izdajalica je kuci u pripremi ☑️
    -za bebu mi patronozna dala 2 Bephaten mini kremice taman za bolnicu dostatno✔️
    -pelene mali paket✔️
    -vl.maramice✔️
    - kopcu za kosu/gumicu✔️
    - keksice✔️
    - carape✔️
    - ogrtac✔️
    - voda✔️
    - sitni novac za automat✔️
    - kantrion ulje za ranu✔️

👍 Dal se ti selis ili ides roditi 🤪

A ja jos htjela pitat sto ono da odvojim za radjaonu? 🙈
    Ne pitaj, kazem vam da idem kampirat tamo pred kraj pa kad me krene 🤣🤣🤣

E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂

10. Listopad 2019. 22:49

Venus

ayla

Venus

Joj komentara 😂😂

Ja sam rodila dal se ja ubraja da mogu komentirati 🤪 meni je na dan taj bilo dosta sluzi i vode i kap krvi..
    Ja sam dan prije presidila 4,5h i bolilo me al sam mislila da sam se preforsirala nisam mislila da je to to i ujutro u 4 imala ciscenje i vratila se u krevet i imala osjecaj da nesta curi al ono ma nee cini mi se i nisam se dizala u pol 6 se dignem jer mi se pi pi i vidim da ima sluzi i kap krvi i onda panika ajmee dal da idem il nedjem al sam isla a mogla sam komotno ostati doma

Ti si nam dezurni odgovarac 😂 na pitanja 😃😃

E sjecam se da si spominjala sjedenje, ma ja neznam vise, ako odem setati rastavljam se u preponama od grceva, lakse mi onda doma cistiti, valjati se po kaucu, eventualno muza napasti 😂😂

Ma ja nisam mogla po kuci ici koliko me bolilo jos kad se ona spusti nabijala se da bi trbuh u rukama nosila, hodala koda me j.... Ja svog nisam napadala nisam ni bila sposobna samo sam lezala ko kakav trut 😂😂 

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 22:49

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

-uloske ✔️
    -dezif. maramice✔️
    -japanke za kupanje ✔️
    -kucne papucice✔️
    -Gel za tusiranje✔️
    -2spavacice✔️
    -2pidjame✔️
    -3 rucnika✔️
    -blazinice za grudi✔️
    -mast za bradavice✔️
    - wc papir✔️
    - cetka za kosu✔️
    -pelene mali paket✔️
    -vl.maramice✔️
    - kopcu za kosu/gumicu✔️
    - keksice✔️
    - carape✔️
    - ogrtac✔️
    - voda✔️

E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂

Da, da... Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂

luce35
    10. Listopad 2019. 22:51

Venus koliko si daleko od bolnice? Stekla sam dojam da zivis iza 7 brda i gora pa te strah da neces krenut na vrijeme 🤣.
    Sluzni meni ispao prije termina a rodila sam 10ak dana kasnije i to su me inducirali. Nikakva fizicka aktivnost nije pomagala da se pokrene, stan mi je blistao od silnog ciscenja al nista, zali Boze potrosenih sredstava za ciscenje 😂.
    Zato sad necu nista cistiti, mozda je to recept 😀

10. Listopad 2019. 22:51

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

-uloske ✔️
    -dezif. maramice✔️
    -japanke za kupanje ✔️
    -kucne papucice✔️
    -Gel za tusiranje✔️
    -2spavacice✔️
    -2pidjame✔️
    -3 rucnika✔️
    -blazinice za grudi✔️
    -mast za bradavice✔️
    - wc papir✔️
    - cetka za kosu✔️
    -pelene mali paket✔️
    -vl.maramice✔️
    - kopcu za kosu/gumicu✔️
    - keksice✔️
    - carape✔️
    - ogrtac✔️
    - voda✔️

Da, da… Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂

Daaa 😂😂😂 kad te budu snimali, obavezno nas sviju pozdravi s foruma 😂😂

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 22:54

ayla

Pikulica19

I dns sam bas imala ruzno iskustvo u TA…
    Netko je bio tamo naruciti se i vidjela je kolika je guzva i da ja sam bila medju njima… 4h cekanja…
    Vise sam tamo cekala nego spavala u cijeloj noci 🙈
    Naravno moje doktorice nije bilo i bila je opet neka druga koju prvi put vidim….
    Tlak normalan kaze, a od inace niskog i tlak mi skocio koliko mi straznjica utrnula.
    Sve vidi, sve pise u kompu od prijasnjih pregleda i moja dr mi je rekla da cemo i uzv napraviti i rekla mi da se ne trebam narucivati samo predjemo i napravimo ga i na to joj i kazem da bi mi rekla da se nisam narucila i da odem na salter i narucim se za iduci tjedan 😏
    Ajde dobro i to… Gurnula prst, a imala sam osjecaj kao da je gurnula saku 😥 i suti… Tek kad sam pitala jel sve u redu ona pa malo ste otvoreni oko 1cm i na to joj kazem pa tako mi vec zadnja 2mj sto je i vidjela u PB… 🤔
    I sad uhvatim priliku da joj kazem da pijem terapiju i do kad da pijem i jel trebam postepeno prestajat nakon 9mj sto pijem i ona meni samo da pijem do 36.tt i jos spomenem da me boli donji dio i gornji dio trbuha i na to ce mi ona: A sta da vam kazem, pa prosli ste 35. tt…. 🤦🏼‍♀️
    Izgubila sam volju za ista je pitat vise nakon toga a imala sam jos pitanja….
    Uzas, najgora doktorica na koju sam potrefila u Vinogradskoj jedva cekam svoju da se vrati gdje god da je 😔

Sto ja mrzim te zamjene, uvik su nadrkani razumijem tvoj bjes tako sam ja sa zamjenom imala scenu i jos mi napravila uzv i kaze beba je manja ja u soku jer je uvjek bila veca za tj dana sam odma isla k svom kad se vratio i trazila ga da mi napravi uzv da me smiri a beba normalna…

Ma sad svaki tjedan moram hodocastit gore, a moglo se napraviti... I jos poslije vidim napisala trbuh mekan a ono ne moze bit tvrdji od onog sjedenja tamo a osjecaj da ce se raspuknut... I sestra ju pita hoce me odvest na uzv dok sam se ja otisla obuci i ova, pa NEEE nije se narucila  😡😡😡😡
    Smiruje me kad sam ja cula svoje srceko junacko a ko njih sisa 😍🥰

Venus
    10. Listopad 2019. 22:59

luce35

Venuskoliko si daleko od bolnice? Stekla sam dojam da zivis iza 7 brda i gora pa te strah da neces krenut na vrijeme 🤣.
    Sluzni meni ispao prije termina a rodila sam 10ak dana kasnije i to su me inducirali. Nikakva fizicka aktivnost nije pomagala da se pokrene, stan mi je blistao od silnog ciscenja al nista, zali Boze potrosenih sredstava za ciscenje 😂.
    Zato sad necu nista cistiti, mozda je to recept 😀

Actually 3-4min autom, brzim hodom mozda 15min 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.