Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    10. Listopad 2019. 17:34

DijMar

Evo, nama bila patronazna i kaze da nije soor za sada nego od mlijeka. Ova dva dana otkako je doma je dobio 120g i sad smo na 3960.
    Veli nek probam sa sesiricima dojiti no skuzila je i ona da mi se jako malo mlijeka stvara i jako sporo pa moramo potaknuti laktaciju sisanjem, pivom i cajem 😅 a dolazi nam opet u ponedjeljak.
    Nego, curke kojima su bebe na adu, jel vam kakaju svaki dan? Moj jucer nije…i danas jos nije…koliko dana se tolerira? Da mu kupim cepice ako jos koji dan ne bude?

Moj dok je sisao je kakao svaka 2 sata. Nakon svakog dojenja znaci. Na adaptiranom mi kaka svakih 12 do svaka 24 sata. Tolerira ti se do 10 dana cak. Ne trebas se brinuti. 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 17:36

Manich

https://i.postimg.cc/28sPP9GG/FB-IMG-1570712486255.jpg

Eto vrazice moje.. ❤️😂🤭💕💕😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😘

• lalolitala
    10. Listopad 2019. 18:00

Noemi1

DijMar

Evo, nama bila patronazna i kaze da nije soor za sada nego od mlijeka. Ova dva dana otkako je doma je dobio 120g i sad smo na 3960.
    Veli nek probam sa sesiricima dojiti no skuzila je i ona da mi se jako malo mlijeka stvara i jako sporo pa moramo potaknuti laktaciju sisanjem, pivom i cajem 😅 a dolazi nam opet u ponedjeljak.
    Nego, curke kojima su bebe na adu, jel vam kakaju svaki dan? Moj jucer nije…i danas jos nije…koliko dana se tolerira? Da mu kupim cepice ako jos koji dan ne bude?

Moj dok je sisao je kakao svaka 2 sata. Nakon svakog dojenja znaci. Na adaptiranom mi kaka svakih 12 do svaka 24 sata. Tolerira ti se do 10 dana cak. Ne trebas se brinuti.

I mi muku mucimo... svaka 3 dana kaka,svaki dan mu caj od komoraca dajem i biogaia kapi. Jucer sam mu dala nakon 3 dana,skoro 4 dana kim prokuhan u caju i pokako se i isto tako danas. Ne znam dal je slucajnost il kaj al muci ga pa cu probat sve sam da mu olaksam..

teresita
    10. Listopad 2019. 18:01

@ venus, da bar postoji nesto da ih potakne da postanu “pravi”.. jos sam ja aktivna maksimalno, vozim normalno, kuci imam klinca od 4 godine, danas šoping u ducanu i nosim par vrecica onako težih bez problema i nista se ne dogada.... 
    bolnica mi je na 5 minuta od kuce pjesice pa ne trcem u bolnicu jer bi me ostavili, a biti tamo i lezati a da se nista ne dogada, uh mislim da bi poludila🥺🥺

mommy_V
    10. Listopad 2019. 18:08

Venus

Evo mene sad par puta zaredom uhvatili B.Hicks, samo meni i beba divlja, premjesta se u stomaku pa me svaki njen pokret zaboli, tako da ni sama vise je znam sta je bol, sta je grc, sta je stezanje, sta udarac…ugl vec po sata me stomak stalno boli, al se i ona stalno mice 😅

Mene od jucer isto hvatsju stalno te vjv lazne kontrakcije,ali beb se ne mice toliko puno kao prije..takoder kad se ustanem imsm osjecaj da ce mi sve ispasti dole i neki pritisak..ne znam jel to znaci da cu se uskoro poroditi ili sto😅 u 35.tjednu sam bila otvorena oko 1,5cm i doktorica mi je rekla da moram mirovati bar do 38.tjedna tj 37+0 znaci jos par dana..al sve me nekako strah jer u zadnja 2-3 dana se osijecam bas nekako drugacije i bolovi i grcevi i wc svako malo,po noci i do 6-7 puta ako ne i vise...😅😅🙈

10. Listopad 2019. 18:25

lalolitala

Noemi1

DijMar

I mi muku mucimo… svaka 3 dana kaka,svaki dan mu caj od komoraca dajem i biogaia kapi. Jucer sam mu dala nakon 3 dana,skoro 4 dana kim prokuhan u caju i pokako se i isto tako danas. Ne znam dal je slucajnost il kaj al muci ga pa cu probat sve sam da mu olaksam..

Moja majka kaze da je nama kuhala svima kim i jos nas je dojila.. Sve nesto razmisljam da i ja kuham kim katkad 

• lalolitala
    10. Listopad 2019. 18:34

To sam i ja cula da dosta ljudi kuha.. mi kupili na placu u rinfuzi i zasad je dobar da pokucam.. bas prdi od jucer i koda je mirniji...nisam zagovornik roda da uz dojenje nedajem nista jer mu zelim olaksat.. po njihovom bi valjda na cici zivio do 10god. 

10. Listopad 2019. 19:36

Uhh evo mene malo zivnula.. Naparila se kamilicom pa mi lakse malo.. Jos cu jednom prije spavanja da mogu mirno spavati.. Veceras je tiho ovdje.. 

Julie
    10. Listopad 2019. 19:48

lalolitala

To sam i ja cula da dosta ljudi kuha.. mi kupili na placu u rinfuzi i zasad je dobar da pokucam.. bas prdi od jucer i koda je mirniji…nisam zagovornik roda da uz dojenje nedajem nista jer mu zelim olaksat.. po njihovom bi valjda na cici zivio do 10god.

Slažem se ovo za Rode 😂🙈 najbolje da mu na promociji malo uvalim cicu u usta da se najede prije nego mu daju diplomu u ruke 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 

10. Listopad 2019. 20:44

lalolitala

To sam i ja cula da dosta ljudi kuha.. mi kupili na placu u rinfuzi i zasad je dobar da pokucam.. bas prdi od jucer i koda je mirniji…nisam zagovornik roda da uz dojenje nedajem nista jer mu zelim olaksat.. po njihovom bi valjda na cici zivio do 10god.

Hahahaha najvjerojatnije 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI