Aylatvoja svekriva zivi s vama ili je to nesto privremeno?
Zivi zivi kat ispod, bolje receno ja zivim s njom 😂😂🙈
Moja zivi kat iznad , tako da znam kako ti je.
😌😌😂
Dok sam dolazila k muzu kuci e majko ona je dole sidila i pila kavu a mi u sobi lezimo koja neugodnost i cim se dignem ona vec pocinje s ispitivanjem tako da je svekar odlucio da oni idu dole a mi gore al nju to ne zanima ona i dalje dolazi gore pogotovo kad ja nisam u kuci rekla sam muzu da cu kameru postaviti da vidim di zaviriva
Kada je beba skoro pred porod straznjicom prema dolje okrenuta, glava gore, pomaze li tu nesto? Vjezbe mozda?
Dal to nije okrenuta na zadak? Ako je mislim da dogi poza pomaze ako sam dobro upamtila i lezanje na lijevom boku
Kada je beba skoro pred porod straznjicom prema dolje okrenuta, glava gore, pomaze li tu nesto? Vjezbe mozda?
Dal to nije okrenuta na zadak? Ako je mislim da dogi poza pomaze ako sam dobro upamtila i lezanje na lijevom boku
Jes, od frendice beba, sad je 37 tj, rekao joj je doktor da vjezba neke vjezbe, ali da sumnja da ce se sto okrenuti pa je spominjao carski.
Pa ako imate odvojene stanove, okrenes kljuc i problem rijesen, ma bas bi ju ja pustala da ulazi kad joj padne na pamet kad je takva
Men je glupo jer je to kuca i samo stepence vode k meni na ista vrata se ulazi u kucu jedino nece ulaziti ako su vrata od sobe zatvorena pa ju tako izbjegavam inace nemogu, teski nametnik.. Jos kad mi svaki dan govori da ju pustim da place men kose rastu, nego da se zna imam duge kose bile su mi ispod guzice i osisala sam se prosle godine u 11mj do pol leda evo sad opet do guzice i tako da mi od nje ubrzano rastu 😂😂😂😂
Jes, od frendice beba, sad je 37 tj, rekao joj je doktor da vjezba neke vjezbe, ali da sumnja da ce se sto okrenuti pa je spominjao carski.
A kazu da se more pred sam porod okrenuti pitanje kolika je beba dali ima mista
😌😌😂
Dok sam dolazila k muzu kuci e majko ona je dole sidila i pila kavu a mi u sobi lezimo koja neugodnost i cim se dignem ona vec pocinje s ispitivanjem tako da je svekar odlucio da oni idu dole a mi gore al nju to ne zanima ona i dalje dolazi gore pogotovo kad ja nisam u kuci rekla sam muzu da cu kameru postaviti da vidim di zaviriva
Hahah, ja bi voljela da smo mi gore, ali evo kad vec tako spominjes, ne bi ju isto mogla izbjeći. Najgore je sto ona misli da je meni dosadno jer sam trudna pa ne idem cesto van, pa mi ona cini drustvo, a ja volim miiir. 😩😂
Ili kad mora sve skomentirati, kako bi ona ili sto bi ona, umjesto da nesto pohvali..
Ali cesto je kljuc u bravi kod mene. Ali dvorište je jedno. Haha
Pa beba je veca, a evo zadnja dva puta joj nije rekao koliko tocno. Nadam se da ce se okrenuti, ona se jadna vec prepala. 😊
😌😌😂
Hahah, ja bi voljela da smo mi gore, ali evo kad vec tako spominjes, ne bi ju isto mogla izbjeći. Najgore je sto ona misli da je meni dosadno jer sam trudna pa ne idem cesto van, pa mi ona cini drustvo, a ja volim miiir. 😩😂
Ili kad mora sve skomentirati, kako bi ona ili sto bi ona, umjesto da nesto pohvali..
Ali cesto je kljuc u bravi kod mene. Ali dvorište je jedno. Haha
Da da i moja je tako u trudnoci da sto ne budem s njom dole ma reko idem lec gore i volim mir, a ona samo ispitiva sve bi znala pitanja puno 🙄🙄🙄 i sto najgore kad ide gore doslovno se sulja i onda ju par puta muz opsovo sto ide tiho ona da ona tako ide, reko ok najavi se da ides.. Ja jednom mazem vene i moram se skinuti i srecom sto imam dobar sluh pa sam ju cula pa se brze obukla.. A kad sam radila jedno jutro ja se digla i umivam i ne zatvaram vrata od wc i ona proviri kad men srce nije stalo rekla sam joj da nije normalna koji k se sulja ona da je mislila da se muz digo ee i reko da je kud ides u wc boze me oslobodi sto mi nekad digne tlak, u trudnoci sam se izderala na nju ona da sto se ja derem reko sto ti nemas granicu za stat svaki dan isto
Pa beba je veca, a evo zadnja dva puta joj nije rekao koliko tocno. Nadam se da ce se okrenuti, ona se jadna vec prepala. 😊
A nije ni kraj svijeta ako bude carski, samo da je bebac dobro jer po mome prije nije bilo uzv i nije se znalo kako je beba polozajem i onda se zene ispati dok to rodi.. Na dan poroda prica mi zena(cistacica u bolnici) kako je ona rodla kcer koja je bila na zadak da je jadna sva bila u k da mjesecima nije mogla doci na sebe tako da je carski sada spas est da je oporavak duzi al opet nije toliki problem 😊😉
Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉
Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???
Sortiraj odgovore
Najstariji