Nista od mog nalaza doktorici nesto ne valja sa telefonom uopce nece zvonit. Bezveze.. No dobro i onako u pon idem na ctg pa cemo vidjet onda nalaz
Curke moje meni vec rucak gotov pravila sam lazanje.. Sad sam se okupala u bas toploj vodi i sinusi se fino otvorili uhh osjecam se odlicno sada.. Sad ako beban zeli moze doc hihi.. Idem zvati doktoricu za nalaze i nastavljam odmarati danas.. Sutra ako budem bolje moram ici obavit dosta toga u centar pa se nadam da cu nadoci da ne odgadjam obaveze vise..
Mani se bazanja smisljaj temu za vcrs, pisemo neopravdane 😛
Lude ste majke mi, ja kad vidim kako stranice frcaju navecer 😂😂😂
Hahahahahhah a nemojteeeeeee neopravdaneeeee…
Ej divim se ovim curkama koje u zadnje vrijeme pisu kak kakaju normalno hahahha ja vec tjedan dana jedan dan ne idem uopce onda drugi dan tek kasno navece i to bude bas bezveze kao da i nisam.. A bas jedem voca dosta i pijem hrpu vode i ne kuzim sta se sad desava.. Ja se sve veselila onom famoznom ciscenju pred porod kad to kod mene ocito drugacije. 😱😱😒😒😒 Ako ovako ostane moram priznati da cu se veseliti klizmi hahahha 🤣🤣
Ocemo jer nisi u redu mi oci podbacamo cackalicama i pisemo a ti bizis 🤪🤪
Hahhahah cekajte da rodim pa cu onda jadna sama tipkat ovdje jer ce me malac sigurno drzat budnom cijelu noc...
Evo, nama bila patronazna i kaze da nije soor za sada nego od mlijeka. Ova dva dana otkako je doma je dobio 120g i sad smo na 3960.
Veli nek probam sa sesiricima dojiti no skuzila je i ona da mi se jako malo mlijeka stvara i jako sporo pa moramo potaknuti laktaciju sisanjem, pivom i cajem 😅 a dolazi nam opet u ponedjeljak.
Nego, curke kojima su bebe na adu, jel vam kakaju svaki dan? Moj jucer nije...i danas jos nije...koliko dana se tolerira? Da mu kupim cepice ako jos koji dan ne bude?
https://i.postimg.cc/28sPP9GG/FB-IMG-1570712486255.jpg
Eto vrazice moje.. ❤️😂🤭💕💕😘😘😘
@venus i meni je dr u 35 tjednu izmjerio bebu na 2600g pa onda u 36 na 2500g , ja skoro poludila a on odmahne rukom i kaze da nije uzv tocan😡😡i evonkao sto sam napisala sad je sve u granicama normale. Da, termin nam je isti dan no ja imam carski dogovoren u utorak 15.10.doslo je do Rh imunizacije pa dr ne zeli riskirati da beba dobije anemiju zato ce me poroditi ranije ( ako se nista ne desi u ova naredna 4 dana jer me ubijaju BH kontrakcije, jutros od 4-7 h na svakih 13 minuta su bile i trajale minutu, i taman kad sam htjela u bolnicu sve se smirilo…. i tako vec danima …..
Meni je i sad u 39tj beba izmjerena 2800g i sve mjere manje,ali se uopće ne zamaram vjerujem da je sve okej.. jednostavno svi smo različito građeni tako i bebe. Za mene su cijelu trudnocu mami govorili da se ne razvijam dobro I micali termine i šta ja znam,al samo sam bila sitna 2900g.
I da mene je hvatalo na cca svakih 20 min i pomislila sam okej dns bi moglo biti nesto al na kraju sve stalo i smirilo se. Osim što sam jutros buknula usta,lice,prsti ..puuuna vode
Samo da ti kazem da kad tako naglo oteknes sva to zi je znak da za dva tri dana ces roditi 😊
Onda mi preostaje samo da cekam😬 došlo je i moje vrijeme.. kad sam na početku mislila di je taj 10mj ,a vidi sad.. kukulele
https://i.postimg.cc/28sPP9GG/FB-IMG-1570712486255.jpg
Eto vrazice moje.. ❤️😂🤭💕💕😘😘😘
😂😂😂 🔝🔝 Tako nekako i mi
E da, bila sam hrabra i bacila oko tamo dolje 🙈
Ajde, ono sto sam vidjela ne izgleda toliko strasno koliko jako jos boli. Nisam proucavala detalje, a vaginaletu sam stavila bez problema...
Kad prodje bol i zacijeli onda cu istrazivati 😅
@venus i meni je dr u 35 tjednu izmjerio bebu na 2600g pa onda u 36 na 2500g , ja skoro poludila a on odmahne rukom i kaze da nije uzv tocan😡😡i evonkao sto sam napisala sad je sve u granicama normale. Da, termin nam je isti dan no ja imam carski dogovoren u utorak 15.10.doslo je do Rh imunizacije pa dr ne zeli riskirati da beba dobije anemiju zato ce me poroditi ranije ( ako se nista ne desi u ova naredna 4 dana jer me ubijaju BH kontrakcije, jutros od 4-7 h na svakih 13 minuta su bile i trajale minutu, i taman kad sam htjela u bolnicu sve se smirilo…. i tako vec danima …..
Meni je i sad u 39tj beba izmjerena 2800g i sve mjere manje,ali se uopće ne zamaram vjerujem da je sve okej.. jednostavno svi smo različito građeni tako i bebe. Za mene su cijelu trudnocu mami govorili da se ne razvijam dobro I micali termine i šta ja znam,al samo sam bila sitna 2900g.
I da mene je hvatalo na cca svakih 20 min i pomislila sam okej dns bi moglo biti nesto al na kraju sve stalo i smirilo se. Osim što sam jutros buknula usta,lice,prsti ..puuuna vode
Samo da ti kazem da kad tako naglo oteknes sva to zi je znak da za dva tri dana ces roditi 😊
Onda mi preostaje samo da cekam😬 došlo je i moje vrijeme.. kad sam na početku mislila di je taj 10mj ,a vidi sad.. kukulele
Vrijeme ide ko ludo, i ja sam tako govorila a nisam neg trepnula proslo 😊
Evo, nama bila patronazna i kaze da nije soor za sada nego od mlijeka. Ova dva dana otkako je doma je dobio 120g i sad smo na 3960.
Veli nek probam sa sesiricima dojiti no skuzila je i ona da mi se jako malo mlijeka stvara i jako sporo pa moramo potaknuti laktaciju sisanjem, pivom i cajem 😅 a dolazi nam opet u ponedjeljak.
Nego, curke kojima su bebe na adu, jel vam kakaju svaki dan? Moj jucer nije…i danas jos nije…koliko dana se tolerira? Da mu kupim cepice ako jos koji dan ne bude?
Stvarnooooo mozemo pit pivo za mljekooo? Meni mama pricala kak je ona svaki dan znala popit casu dvije kad je dojila i kaze uvijek imala mljeka..
O majke ti…tri pelene dnevno.. Dobro je Julie napisala, izgleda kao zanemarivanje. Moj je u bolnici imao niski šećer i rekli su 2 ipo do 3 sata max ga ostaviti da spava. Za par dana je bio ok, ali sam svejedno pazila da ne prođe 3h tih prvih dana, ali se i sam tako budio. Patronažna ga je redovno obilazila i mjerila pa je rekla da ga po noći ne budimo ali se on svejedno najčešće probudi tako, svaka 3, 3 ipo sata. A pelene mijenjamo uvijek prije hranjenja, pokazalo se bolje nego poslije, bez obzira što je nervozan i pojeo bi ruku da može.Noći ako vidim da je upišan ili ukakan, a kako zadnje mijenjanje bude često ponoć, jedan, onda do zore bude uglavnom ok.
To je s pocetka bilo, sad se malo popravila, bar sto se pelena tice.
Znam, zanemarivanje.. Ali tad joj je i patronazna dolazila, ne znam, sve je ok njoj bilo. Bila je u bolnici s malim, a ne zna zasto. Tad je rekla za pelene sestrama, pa su je napale, naravno, pa je to promijenila.
Mislim, mali lijepo napreduje, bas prati okicama sve oko sebe. Iako nismo toliko blizu, trudim se da pratim kako se snalazi..
Sortiraj odgovore
Najstariji