Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    10. Listopad 2019. 13:54

Julie

Kengurica ja svu odjeću perem na 40 jer poslije ide pegla sa puno vise stupnjeva koje nadam se ubiju te beštije po tkanini 😂🙈
    Marija slutila sam da je zanemarivanje i još da 3 pelene dnevno potroši, ja se sva ježim od ovoga. Ovo mi nikako nije normalno niti prihvatljivo.
    Ja sam do sada potrošila dva mala paketa i dva velika pampers premium care i sad smo otvorili treći, dnevno i po 10 pelena promjenim, još smo na jedinici (veličina). Ne želim da je upisan ili ukakan, nekad ne bide ni puna ali i indikator pokaže da je pisao iako je to jednom i ja ju promjenim. Ne želim na tome štedjeti jer urin i kakica nagrizaju kožu.
    Nego mi uplatili naše prvo zajedničko putovanje i bas se veselim. Doduše bit će to vikend putovanje ali nek se mi maknemo iz ZG-a malo.

Bas lijepo, uzivajte
    Jel nosite putni krevetic ili ce biti s mamom i tatom? 
    Meni je bas glupo sto na putovanjima stvarno  rijetko bude bracni krevet, obicno budu dva obicna spojena i tu se nisam usudila uzimati malog kod sebe bas....

Frajla
    10. Listopad 2019. 13:56

Aurora87

Imam vise od 20 str za citati😮. Ajde da prvo pitam curke koje daju bio gaiu, daje li se to 5 kapi odjednom u danu ili kako tocno?

Odjednom
    Najlakse ti je u neku malu zlicicu strcnuti malo svog mlijeka i to nakapati pa mu dati

Frajla
    10. Listopad 2019. 14:01

Ja sam se bacila u shopping. Cak sam bila sva ponosna na sebe kak sam sve uspila i organizirati i dogovoriti se sa raznim trgovinama i htjela sam ih sve pohvaliti kak su postali bolje organizirani i fleksibilni
    I dolazi mi sad dostavljac, donosi dva paket, jedan za koji su me zvali u pon i rekli da nemaju to, ali ce im doci za 5-6 dana, pa ce mi onda poslati 🤔
    I drugi na kojem stoji da treba platiti preuzimanje, a ja sam to vec platila unaprijed 😡🤬 tak da ga nisam uzela.
    Vec vidim da bi se sve skupa moglo nastaviti u tom divnom tonu....

LollyBB
    10. Listopad 2019. 14:10

O majke ti...tri pelene dnevno.. Dobro je Julie napisala, izgleda kao zanemarivanje. Moj je u bolnici imao niski šećer i rekli su 2 ipo do 3 sata max ga ostaviti da spava. Za par dana je bio ok, ali sam svejedno pazila da ne prođe 3h tih prvih dana, ali se i sam tako budio. Patronažna ga je redovno obilazila i mjerila pa je rekla da ga po noći ne budimo ali se on svejedno najčešće probudi tako, svaka 3, 3 ipo sata. A pelene mijenjamo uvijek prije hranjenja, pokazalo se bolje nego poslije, bez obzira što je nervozan i pojeo bi ruku da može.  Noći ako vidim da je upišan ili ukakan, a kako zadnje mijenjanje bude često ponoć, jedan, onda do zore bude uglavnom ok. 

• sreca
    10. Listopad 2019. 14:14

teresita

@venus i meni je dr u 35 tjednu izmjerio bebu na 2600g pa onda u 36 na 2500g , ja skoro poludila a on odmahne rukom i kaze da nije uzv tocan😡😡i evonkao sto sam napisala sad je sve u granicama normale. Da, termin nam je isti dan no ja imam carski dogovoren u utorak 15.10.doslo je do Rh imunizacije pa dr ne zeli riskirati da beba dobije anemiju zato ce me poroditi ranije ( ako se nista ne desi u ova naredna 4 dana jer me ubijaju BH kontrakcije, jutros od 4-7 h na svakih 13 minuta su bile i trajale minutu, i taman kad sam htjela u bolnicu sve se smirilo…. i tako vec danima …..

Meni je i sad u 39tj beba izmjerena 2800g i sve mjere manje,ali se uopće ne zamaram vjerujem da je sve okej.. jednostavno svi smo različito građeni tako i bebe. Za mene su cijelu trudnocu mami govorili da se ne razvijam dobro I micali termine i šta ja znam,al samo sam bila sitna 2900g. 
    I da mene je hvatalo na cca svakih 20 min i pomislila sam okej dns bi moglo biti nesto al na kraju sve stalo i smirilo se. Osim što sam jutros buknula usta,lice,prsti ..puuuna vode

10. Listopad 2019. 14:23

sreca

teresita

@venus i meni je dr u 35 tjednu izmjerio bebu na 2600g pa onda u 36 na 2500g , ja skoro poludila a on odmahne rukom i kaze da nije uzv tocan😡😡i evonkao sto sam napisala sad je sve u granicama normale. Da, termin nam je isti dan no ja imam carski dogovoren u utorak 15.10.doslo je do Rh imunizacije pa dr ne zeli riskirati da beba dobije anemiju zato ce me poroditi ranije ( ako se nista ne desi u ova naredna 4 dana jer me ubijaju BH kontrakcije, jutros od 4-7 h na svakih 13 minuta su bile i trajale minutu, i taman kad sam htjela u bolnicu sve se smirilo…. i tako vec danima …..

Meni je i sad u 39tj beba izmjerena 2800g i sve mjere manje,ali se uopće ne zamaram vjerujem da je sve okej.. jednostavno svi smo različito građeni tako i bebe. Za mene su cijelu trudnocu mami govorili da se ne razvijam dobro I micali termine i šta ja znam,al samo sam bila sitna 2900g.
    I da mene je hvatalo na cca svakih 20 min i pomislila sam okej dns bi moglo biti nesto al na kraju sve stalo i smirilo se. Osim što sam jutros buknula usta,lice,prsti ..puuuna vode

Samo da ti kazem da kad tako naglo oteknes sva to zi je znak da za dva tri dana ces roditi 😊

Julie
    10. Listopad 2019. 14:26

Frajla

Julie

Kengurica ja svu odjeću perem na 40 jer poslije ide pegla sa puno vise stupnjeva koje nadam se ubiju te beštije po tkanini 😂🙈
    Marija slutila sam da je zanemarivanje i još da 3 pelene dnevno potroši, ja se sva ježim od ovoga. Ovo mi nikako nije normalno niti prihvatljivo.
    Ja sam do sada potrošila dva mala paketa i dva velika pampers premium care i sad smo otvorili treći, dnevno i po 10 pelena promjenim, još smo na jedinici (veličina). Ne želim da je upisan ili ukakan, nekad ne bide ni puna ali i indikator pokaže da je pisao iako je to jednom i ja ju promjenim. Ne želim na tome štedjeti jer urin i kakica nagrizaju kožu.
    Nego mi uplatili naše prvo zajedničko putovanje i bas se veselim. Doduše bit će to vikend putovanje ali nek se mi maknemo iz ZG-a malo.

Bas lijepo, uzivajte
    Jel nosite putni krevetic ili ce biti s mamom i tatom?
    Meni je bas glupo sto na putovanjima stvarno rijetko bude bracni krevet, obicno budu dva obicna spojena i tu se nisam usudila uzimati malog kod sebe bas….

Nismo ga jos kupili jer onaj sto smo gledali pise da ima madrac na kraju neka spuzva i kaze nam djelatnica to oni tako pisu reko super da lazete svoje kupce. Zena je skoro umrla od srama, al sam joj rekla da to nije nista osobno, inace inace
    inace pricam o Magic baby ducanu. Imaju u hotelu prijenosnii krevetić koji se nadoplacuje 5 € po danu ili s nama moze biti. E sad, vjerujem da ce biti s nama jer iovako spava s nama. 
    Da vidis malu mustricu, jucer nakon milk overdosea on zaspi na meni i ja nadobudno odem i stavim ga u kinderbet i nista, mir i ja se nasmijesim dragom i kazem vidi kak smo ga zaje.... Kad u tom trenu krene lavlja rika uoravo iz kinderbeta i tako smo ga samo uzeli i premjestili u nas 😂🙈 nece to biti bas laka borba kako mi se cini 🙈

10. Listopad 2019. 14:26

Curke moje meni vec rucak gotov pravila sam lazanje.. Sad sam se okupala u bas toploj vodi i sinusi se fino otvorili uhh osjecam se odlicno sada.. Sad ako beban zeli moze doc hihi.. Idem zvati doktoricu za nalaze i nastavljam odmarati danas.. Sutra ako budem bolje moram ici obavit dosta toga u centar pa se nadam da cu nadoci da ne odgadjam obaveze vise.. 

10. Listopad 2019. 14:35

Manich

Curke moje meni vec rucak gotov pravila sam lazanje.. Sad sam se okupala u bas toploj vodi i sinusi se fino otvorili uhh osjecam se odlicno sada.. Sad ako beban zeli moze doc hihi.. Idem zvati doktoricu za nalaze i nastavljam odmarati danas.. Sutra ako budem bolje moram ici obavit dosta toga u centar pa se nadam da cu nadoci da ne odgadjam obaveze vise..

Mani se bazanja smisljaj temu za vcrs, pisemo neopravdane 😛

Julie
    10. Listopad 2019. 14:38

ayla

Manich

Mani se bazanja smisljaj temu za vcrs, pisemo neopravdane 😛

Lude ste majke mi, ja kad vidim kako stranice frcaju navecer 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.