kad ti dopizdimo sa savjetima ti samo reci 😘
Frajla, mene zanima zastl bi dojenje i dohrana bila teske? Zasada dojim a isto mi pune glavu da dodam bocicu iako je curka dobila 400g od dolaska kuci..
Iz mog iskustva, tesko je. Smanji ti se kolicina mlijeka. Umjesto da se poveca, smanji se. Ja jedva uspijem izdojit 60-70ml. Beba nauci na bocicu, mlijeko tece samo u usta, ne mora se trudit, pa odbija sisat. Tako da se ja znam izdojit (i lakse mi je rucnom izdajalicom nego elektricnom🤔 ali me uzasno sake bole od stiskanja te izdajalice) i dat na bocicu.
Sranje, ja na rucnu izdajalicu nisam uopce uspjela
Problem je sto nikad ne ostanes na jednoj bocici, nego postupno povecas broj bocica, a smanjujes dojenje. I samim tim se smanji kolicina mlijeka. Zavidim Julie kad ona izdoji 100ml a rodila neki dan 😂 a cuj, mozda budes imala vise srece od mene 😊
Nezz dal ko koristi ove lidlove pelene al meni evo dns po 4 put promicile el ja nezzz stavit pelenu ili sto, bas sam luda od presvlacenja🙄🙄
Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘
Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat…. 😏
A sve smo joj rekle i prije a ona ga jos brani, a sto reci vise jedino da idem pljuvat po njemu al nema koristi od toga jer sto kaze Nedjelko Bajic Baja "to nije ljubav, to je od ljubavi jace" nezz dal slusate pa da znate tu pjesmu 😁
Nije da pametujem sada jer imam skladan brak, razumjevanje od partnera, ljubav, podrsku i jos malo eto godinama ocekivanu bebu al imala sam budala u zivotu i od prijetnji bombom pod autom uhodjenje itd covjek se nikad ne oporavi, jer mu eto nisam mogla reci da ga volim a mene mater i caca ucili da ne lazem i to ga pogodilo 😂, ali neke ovdje nece da uce na tudjim greskama pa eto sretno im bilo nek uce na svojim koliko god mi savjeta i osobnih primjera dale....
Ma nitko ne zna Baju, kao i za Prvi poljubac od Halida a na kraju nakon casice svi znaju tekst 😂😂😂😂
Ja sam svome s pocetka pjevala "Slavija" duet 🙈
Jules55 zaboravila sam napisat, neke zene uopce ne uspiju na izdajalicu izdojiti nista, a uspjesno doje djecu. Nemoj oko toga brinuti. 😊
Bas je dns neka ludnica ovdje 😂
Bila sam cijeli dan u voznji pa nisam nit citala a kamal tipkala 🙈
Znaci u pocetku imam 10str. zaostatka i na mojih procitanih 5stranica vi jos napisete 5 i tako vec zadnja 4h.... Citam i pisem kako idem redom i na kraju shvatim da je tema davno gotova a ja ostavila komentar, malo kaskam.... 🤣🤣🤣🤣
Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘
Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat…. 😏
A sve smo joj rekle i prije a ona ga jos brani, a sto reci vise jedino da idem pljuvat po njemu al nema koristi od toga jer sto kaze Nedjelko Bajic Baja "to nije ljubav, to je od ljubavi jace" nezz dal slusate pa da znate tu pjesmu 😁
Nije da pametujem sada jer imam skladan brak, razumjevanje od partnera, ljubav, podrsku i jos malo eto godinama ocekivanu bebu al imala sam budala u zivotu i od prijetnji bombom pod autom uhodjenje itd covjek se nikad ne oporavi, jer mu eto nisam mogla reci da ga volim a mene mater i caca ucili da ne lazem i to ga pogodilo 😂, ali neke ovdje nece da uce na tudjim greskama pa eto sretno im bilo nek uce na svojim koliko god mi savjeta i osobnih primjera dale….
Ma nitko ne zna Baju, kao i za Prvi poljubac od Halida a na kraju nakon casice svi znaju tekst 😂😂😂😂
Ja nemogu rec da sam imala ljubavi prijasnji s muzom je bila jedina ona prava, ostalo sve nes bzvz mlado ludo zaljubljeno 😂😂😂 a s muzom od svoje 16 😊 ma znam da dosta ljudi neslusa a kad krene znaju svi 😂😂😂😂
Mamice da li neka koristi slučajno baby kukoljicu? Onu swadlle dekicu za zamatanje? Da li je to toliko djelotvorno kako kažu?
Ja sam znala zamotat u tetru. Nisam vidjela nikakvu razliku. Ima video na youtubu baby swaddle, pa pogledaj. Mozes i u dekicu motat. Mislim da se ne isplati kupovat to, kad vec mozes motat s tetrom ili dekicom.
Dobila sam dvije pa zato pitam,da pokušam možda..mada ne znam od kojeg tjedna se to može početi prakticirati 🤷
Mozes od rodjenja. Kod nas u bolnici su ga med sestre tako zamatale. Bas je bio medenii 😍
Bas je dns neka ludnica ovdje 😂
Bila sam cijeli dan u voznji pa nisam nit citala a kamal tipkala 🙈
Znaci u pocetku imam 10str. zaostatka i na mojih procitanih 5stranica vi jos napisete 5 i tako vec zadnja 4h…. Citam i pisem kako idem redom i na kraju shvatim da je tema davno gotova a ja ostavila komentar, malo kaskam…. 🤣🤣🤣🤣
Ma nema veze citiras pa znamo na sto mislis bitno da se pise da imamo sto citati 😂😂😂😂
Nego da vam se pohvalim kako sam ja dobra zena svome muzu i eto nakon koliko vremena od 16.8 kako sam u bolnici zavrsila ja njemu spremam veceru pecem police i pecem kobasice al da se razumimo znate da sam lezala i cuvala trudnocu e ni tad nista nisam kuvala,… Ma ovakvu zenu treba pozeliti jadna majko nedo Bog me imat u selu kamo li u kuci 😂😂
Prava si zena 😂 prvo citam kakve police? Sta imas pec policu 😂😂 onda skuzih pole kao krumpir 😅 nisam ni ja bolja. Najcesce kuham dudice i bocice i izdajalicu 😈
Nije da pametujem sada jer imam skladan brak, razumjevanje od partnera, ljubav, podrsku i jos malo eto godinama ocekivanu bebu al imala sam budala u zivotu i od prijetnji bombom pod autom uhodjenje itd covjek se nikad ne oporavi, jer mu eto nisam mogla reci da ga volim a mene mater i caca ucili da ne lazem i to ga pogodilo 😂, ali neke ovdje nece da uce na tudjim greskama pa eto sretno im bilo nek uce na svojim koliko god mi savjeta i osobnih primjera dale….
Ja nemogu rec da sam imala ljubavi prijasnji s muzom je bila jedina ona prava, ostalo sve nes bzvz mlado ludo zaljubljeno 😂😂😂 a s muzom od svoje 16 😊 ma znam da dosta ljudi neslusa a kad krene znaju svi 😂😂😂😂
Ja mom pustam papagaja od dj krmka 😂😂 ne mislim na muza, vec dijete 😅 muz samo vice da ga trujem od malena 😂.reko nek dijete slusa vesele pjesmice 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji