Ajla zato ti i voli spavati potrbuske, jer masira sebi stomacic, a i grije ga.. moj sin i sad potrbuske spava, uziva tako..
Te vjezbice vozenja bicikla i ono kao ukrug nogicama, masaza, sve nam je to pedijatrica objasnjavala, caj od komoraca, a moze i mamilica, samo nikako sladiti
Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?
Hahahaha ja kako sam krenla i vrata ce morati prosirivati 🙈🙈
🙈🙈🙈 joj kraljica si, nista ti se javi u zivot na vagi, a manish cemo pratiti u g.s. 🤣🤣, a ove sa selom to ne pratim, nemojte tu 🤣
Hhahahaah nemrem ja za gospodina savrsenog zar ne vidis da tamo moras biti savrsena kao barbara i ostale..
Sunshinemeni se nije ucinilo da pametujes. Lijepo si sve rekla. Tema sama po sebi je osjetljiva.
Meni eto pametuju kako nemamo ime jos za dijete, kao da ce jadan ostati bezimen i u soku su kako ga necemo krstiti. Ljudi jednostavno stalno osudjuju. Ja sebe krivim za to jer se krenem ooravdavati umjesto da budem malo bahata. Sigurno mi se onda ne bi usudili kenjati.
Ma i mene su zderali oko imena ja nisam tila rec dok ne bude to to, muz je cijelu trudnocu trubio jedno ime ja sam rekla da necu na kraju kad sam se pomirila sa sudbinom al sam i dalje rekla ne on jer reko drugo ja sam samo rekla more i to je bilo u trenu tako da no štres
Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?
Hahahah jel mogu ja prvo nabrojat ove koje mi idu na zivce… Barbara mi se od pocetka ne svidja nimalo previse je cura neznam sve mi je kod nje previse.. Ne pase mi ni Juli vise jer je bljak sa tim svojim nekim stavom ja sam najljepsa cura u kuci zasto me on ne primjeti.. Opcenito nevolim kad netko sam sebe uvelicava.. Nikolina mi je bila okej ali sad se ponasa kao da ima 15 godina i zaljubljena prvi put.. Nusa mi je okej I ljepa i mislim da ce ona biti u finalu isto kao i mihaela.. Silvija je takodjer onak dobra cura i emili. Navijam da izbaci barbaru van al mislim da ce prije izac juli… Haahaha ne uopce se nevidi da ja pratim svako vece..
😂😂😂 ma ne, ne pratis ti to previse… da i ja se slazem za barbaru, isto me nervira, jednom sam vidjela kad je krenula plakati i cekala ga vani da bi je on pozvao… a ovamo, ona je glavna, ona je neka mis, a ustvari za moj ukus 😂 ima tamo ljepsih cura od nje…
Nije ona meni nikakva… One fejk trepavice kak joj strse kad vidim boze kao da ih je naljepila kod neke babe na pijaci.. Bolje one moje na magnet stoje meni haaja.. I nije mi nikakva bolje su mi sve cure tamo od nje..
🤣, ti si malo direktnija od mene
Hahahah da malo 😂
🙈🙈🙈 joj kraljica si, nista ti se javi u zivot na vagi, a manish cemo pratiti u g.s. 🤣🤣, a ove sa selom to ne pratim, nemojte tu 🤣
Hhahahaah nemrem ja za gospodina savrsenog zar ne vidis da tamo moras biti savrsena kao barbara i ostale..
Onaj predhodni komentar je bio ajli 😄, ma sto da ne, sve smo mi savrsene, u kojem god obliku bile 😉
Ma ja i Manich cemo kod istog u ljubav na selu pa ces morati pratiti 😂😂
Hahahahah umirem danas.. I da Ayla nemres ti samnom ti si udana zena... Pusti mene ja sam jadna bez muskog men treba neki momcic hahahaah..
Ajlazato ti i voli spavati potrbuske, jer masira sebi stomacic, a i grije ga.. moj sin i sad potrbuske spava, uziva tako..
Te vjezbice vozenja bicikla i ono kao ukrug nogicama, masaza, sve nam je to pedijatrica objasnjavala, caj od komoraca, a moze i mamilica, samo nikako sladiti
Pa da sigurno zato voli, men niko nije ja na int nasla sama se snalazim i ovde sto saznam, da dajem komorac i mamilicu 😂😂 a bez secera pije 😊
Jesam sretno udata al muz bi bio sretan da me se rijesi na par dana 😂😂 kad pocmem pricati on samo kaze da mu je dosta moga pricanja non stop a ja uvjek nesto naklapam, al stocu govorim kako je a on jadan poce i celaviti nadam se da nije od mene 😂😂😂
Venus ja to imam vec nekih tjedan dana, grc niz lijevu nogu al najprije ko struja kako opisujes. Zna me zicnut u guzu na tren da sve zvijezde vidim 🙄.
Sutra idem na pregled, vidjet cemo jel i dalje sve tvrdo i zatvorena skroz kao prije tjedan dana.
Jel ti to sad svaki tjedan na pregledu?
Kad idem na profile u bolnicu obave mi komplet pregled kao da nemam svog gin tako da sam dosad imala 2 puta mjesecno pregled (1 kod gin i 1 u bolnici) a kako se razmak profila smanjio s 4 na 2 tjedna tako su pregledi cesci 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji