Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2019. 01:44

Noemi1

Strah me pogledat koliko smo strana ispisale 😂 jadne ove cure koje to budu morale prelistat. Jos ce se ponadat da je netko rodio 😂 kad onoo ćorak 😂

😂😂😂😂 Samo kad vide moj nik bit ce i podne ranom zorom, a ja si nemogu pomoci.. A da se ne javim jedan dan bile bi u šoki di sam 😛

Julie
    09. Listopad 2019. 01:56

Cure moje, ja se probudila jer mali želi cuclu 😂🧸
    Čak sam pomislila da je netko rodio koliko stranica kad ono ništa 😂😂😂😂😂😂😂 idite spavati 😘

09. Listopad 2019. 02:04

Julie

Čak sam pomislila da je netko rodio koliko stranica kad ono ništa 😂😂😂😂😂😂😂 idite spavati 😘

Ma mi ponovno rodile 😂😂😂 idem sad me nesto manta 🤪

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 02:39

ayla

Julie

😂 ma rano je jos😶

09. Listopad 2019. 05:02

Noemi1

ayla

Julie

😂 ma rano je jos😶

Kasnis 😉😉

lala3
    09. Listopad 2019. 05:37

Jutro 🦉... Ajla spavas li ti uopste? 😊.. Mene probudilo naravno da idem u wc, a ostao mi u glavi ruzan san koji sam sanjala... To je sigurno od hormona, mada se ovaj moj ponavlja, pa mi je bas nekako strasno... kad sam dosla do jednog dijela koji uvijek bude najgori, kao istrcala sam odatle i placuci pricala da ne znam vise sta je java, sta je san, samo ne mogu opet to sanjati i trcati, bjezati i ostalo sto vec sanjam.. uh jeza me prolazi.. 
    Napila se vode, pa se mala razbudila, stuca i migolji se, sigurno mi dijete gladno 🙈

Frajla
    09. Listopad 2019. 06:54

Manich

Frajla

ayla

Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁

Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
    Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto

Frajla imas li favoritkinju u gosp savrsenom? I jel gledas i ljubav je na selu? Hahahah.. Ja nisam htijela bas pisat da to gledam hahahha sestricna mi rekla da sam blesava ko noc sto pratim to.. Al sta me briga meni zabavno i nasmijem se uvijek..

Za ljubav na selu nemam zivaca 🙈
    Ovo mi je nekak fora, s tim da pola premotam 🤪
    Emily mi je favorit, nekad mi je i Mihaela ok, a Maja mi bas fali 😁

Frajla
    09. Listopad 2019. 06:59

Jules55

Frajla....a vidila sam u staroj

kad ti dopizdimo sa savjetima ti samo reci 😘

Frajla, mene zanima zastl bi dojenje i dohrana bila teske? Zasada dojim a isto mi pune glavu da dodam bocicu iako je curka dobila 400g od dolaska kuci..

Zato sto mlijeko na bocu ide puno lakse i onda se cesto bebama vise neda sisati ili vuku krace/slabije. I ne zele vise vuci u prazno, a to je nuzno da se navuce dodatno mlijeko, jer kako raste tak joj treba sve vise, ako nece kod tebe navuci onda ce trebati sve vise boca i tak se prebace za cas na ad.
    Naravno, nemam nist protiv tko se zeli prebaciti, samo kazem da je dugorocno kombiniranje najcesce neuspjesno...

• Pikulica19
    09. Listopad 2019. 07:08

ayla

Noemi1

Ma ja volim svakakvu glazbu, bitno da je vesela 😃 ja umjesto da iskoristim ovo vrijeme dok bebac spava, ja tu moram dezurat kao zamjena za Manich 😂

Ma i ja slusam sve osim opere, al ja kad pjevam kao da je opera samo cujes neko zavijanje… Hahah i moja spava al eto nespava mi se, drug me ostavio.. Nadam se da ce ove curke sto se ne javljaju cesto a bile su ovde non stop javiti se cesce i lumpovati s nama do kasno u noc 🤪🤪🤪

Jutro 🤗
    Nit ja nisam mogla spavat sinoc ali dok sam legla u krevet zaspala ko top a bas sam htjela tulumarit ipak muzika je tu 🤣🤣🤣🤣🤣
    U 3.30min me takva bol primila u ledjima, tj od boka pa po kicmi da sam sve 🌟🌟🌟🌟🌟 vidjela, i tad si ja mislim onako usnulo, nezzz jel san il java, inateceno i sam si kazem ak boli ovo uzimam odmah epiduralnu 🙈🙈

PatyDi
    09. Listopad 2019. 07:09

Noemi1

DijMar

Nego, imam 2 paketa blazinica za cice neotvorena i grudnjak za dojenje novi samo isproban, pa ako kojoj treba 😁
    A dudu sam mu isto dala, eto! Pa nek osudjuje tko god zeli.
    Za sada smo face jer se uspavljuje sam u kreveticu, a u bolnici je cesto spavao samnom u krevetu pa cekam koliko ce mu trebati da skuzi kako moze i ovdje 😅

Ja imam jedno 10 duda 😂 ali samo onu Mam hoce 😃 kazem ti, malac je prihvatio bocicu, sad je tvoj red da ju prihvatis 😁

Moj isto samo Mam, skuzio je odmah razliku 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.