Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2019. 01:06

Noemi1

ayla

Nego da vam se pohvalim kako sam ja dobra zena svome muzu i eto nakon koliko vremena od 16.8 kako sam u bolnici zavrsila ja njemu spremam veceru pecem police i pecem kobasice al da se razumimo znate da sam lezala i cuvala trudnocu e ni tad nista nisam kuvala,… Ma ovakvu zenu treba pozeliti jadna majko nedo Bog me imat u selu kamo li u kuci 😂😂

Prava si zena 😂 prvo citam kakve police? Sta imas pec policu 😂😂 onda skuzih pole kao krumpir 😅 nisam ni ja bolja. Najcesce kuham dudice i bocice i izdajalicu 😈

Hahahahahaha 😂😂😂😂 umirem.. Ma ja se naganjam kako bi palacinke ispekla al nikako 

09. Listopad 2019. 01:08

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘

Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat…. 😏

A sve smo joj rekle i prije a ona ga jos brani, a sto reci vise jedino da idem pljuvat po njemu al nema koristi od toga jer sto kaze Nedjelko Bajic Baja "to nije ljubav, to je od ljubavi jace" nezz dal slusate pa da znate tu pjesmu 😁

Nije da pametujem sada jer imam skladan brak, razumjevanje od partnera, ljubav, podrsku i jos malo eto godinama ocekivanu bebu al imala sam budala u zivotu i od prijetnji bombom pod autom uhodjenje itd covjek se nikad ne oporavi, jer mu eto nisam mogla reci da ga volim a mene mater i caca ucili da ne lazem i to ga pogodilo 😂, ali neke ovdje nece da uce na tudjim greskama pa eto sretno im bilo nek uce na svojim koliko god mi savjeta i osobnih primjera dale….
    Ma nitko ne zna Baju, kao i za Prvi poljubac od Halida a na kraju nakon casice svi znaju tekst 😂😂😂😂
    Ja sam svome s pocetka pjevala "Slavija" duet 🙈

Ja nemogu rec da sam imala ljubavi prijasnji s muzom je bila jedina ona prava, ostalo sve nes bzvz mlado ludo zaljubljeno 😂😂😂 a s muzom od svoje 16 😊 ma znam da dosta ljudi neslusa a kad krene znaju svi 😂😂😂😂

Ja mom pustam papagaja od dj krmka 😂😂 ne mislim na muza, vec dijete 😅 muz samo vice da ga trujem od malena 😂.reko nek dijete slusa vesele pjesmice 😂

Ahahahha nisam ni ja nista bolja 🙈🙈🙈al pustam dok muza nema, beba voli slusat pa reko nek slusa kvalitetnu muziku 

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 01:13

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘

Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat…. 😏

A sve smo joj rekle i prije a ona ga jos brani, a sto reci vise jedino da idem pljuvat po njemu al nema koristi od toga jer sto kaze Nedjelko Bajic Baja "to nije ljubav, to je od ljubavi jace" nezz dal slusate pa da znate tu pjesmu 😁

Nije da pametujem sada jer imam skladan brak, razumjevanje od partnera, ljubav, podrsku i jos malo eto godinama ocekivanu bebu al imala sam budala u zivotu i od prijetnji bombom pod autom uhodjenje itd covjek se nikad ne oporavi, jer mu eto nisam mogla reci da ga volim a mene mater i caca ucili da ne lazem i to ga pogodilo 😂, ali neke ovdje nece da uce na tudjim greskama pa eto sretno im bilo nek uce na svojim koliko god mi savjeta i osobnih primjera dale….
    Ma nitko ne zna Baju, kao i za Prvi poljubac od Halida a na kraju nakon casice svi znaju tekst 😂😂😂😂

Ja nemogu rec da sam imala ljubavi prijasnji s muzom je bila jedina ona prava, ostalo sve nes bzvz mlado ludo zaljubljeno 😂😂😂 a s muzom od svoje 16 😊 ma znam da dosta ljudi neslusa a kad krene znaju svi 😂😂😂😂

Ja mom pustam papagaja od dj krmka 😂😂 ne mislim na muza, vec dijete 😅 muz samo vice da ga trujem od malena 😂.reko nek dijete slusa vesele pjesmice 😂

Ahahahha nisam ni ja nista bolja 🙈🙈🙈al pustam dok muza nema, beba voli slusat pa reko nek slusa kvalitetnu muziku

I ja isto, dok.muz radi, pa nekad zaboravim da mi svira a muz dodje 😂 pravo kvalitetna muzika 😂😂 kakav mozart, bethoven i ekipa, raspali po baji, maticu i takvima 😃

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 01:17

ayla

Noemi1

ayla

Nego da vam se pohvalim kako sam ja dobra zena svome muzu i eto nakon koliko vremena od 16.8 kako sam u bolnici zavrsila ja njemu spremam veceru pecem police i pecem kobasice al da se razumimo znate da sam lezala i cuvala trudnocu e ni tad nista nisam kuvala,… Ma ovakvu zenu treba pozeliti jadna majko nedo Bog me imat u selu kamo li u kuci 😂😂

Prava si zena 😂 prvo citam kakve police? Sta imas pec policu 😂😂 onda skuzih pole kao krumpir 😅 nisam ni ja bolja. Najcesce kuham dudice i bocice i izdajalicu 😈

Hahahahahaha 😂😂😂😂 umirem.. Ma ja se naganjam kako bi palacinke ispekla al nikako

Sto se palacinki tice, dostava mi je na brzom biranju 😁

09. Listopad 2019. 01:21

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

I ja isto, dok.muz radi, pa nekad zaboravim da mi svira a muz dodje 😂 pravo kvalitetna muzika 😂😂 kakav mozart, bethoven i ekipa, raspali po baji, maticu i takvima 😃

Hahahahaha moj se najavi da stize 😂😂 ma men taj mozzart i betoven bzvz, ne razumijem se u tu muziku.. Ja volim i sevdah tako da ce ona definitivno i to slusati a svi oko mene da kakvaj to muzika ja na nju se napijem da neznam za sebe i to je sve ljubav od malena 

09. Listopad 2019. 01:24

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Sto se palacinki tice, dostava mi je na brzom biranju 😁

Ma ja majki i sestri trubim o njima al one netrzaju 😂😂😂 dok sam bila trudna pred kraj su mi nosili jer sam im svasta rekla da uopće ne paze na mene al donesu kekse dobro i to kad nema niceg drugog 😁😁

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 01:24

Ma ja volim svakakvu glazbu, bitno da je vesela 😃 ja umjesto da iskoristim ovo vrijeme dok bebac spava, ja tu moram dezurat kao zamjena za Manich 😂

09. Listopad 2019. 01:26

Evo da kazem da je muz odlucio da ce vcrs pripaziti curku mogla bi ja cesce nesto spremiti, doso je s posla i odlucio biti s njom al ce me ipak probuditi kad se ona probudi al nema veze makar imam malo svoj mir i znam da je on s njom, nek uziva 😊😊

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 01:27

Svako ustajanje iz kreveta potamanim neke kekse ili nesto slatko 🙈 dobro pa se.mali ne budi 5 puta po noci, dijabetes bi vec dobila 😅

09. Listopad 2019. 01:29

Noemi1

Ma ja volim svakakvu glazbu, bitno da je vesela 😃 ja umjesto da iskoristim ovo vrijeme dok bebac spava, ja tu moram dezurat kao zamjena za Manich 😂

Ma i ja slusam sve osim opere, al ja kad pjevam kao da je opera samo cujes neko zavijanje... Hahah i moja spava al eto nespava mi se, drug me ostavio.. Nadam se da ce ove curke sto se ne javljaju cesto a bile su ovde non stop javiti se cesce i lumpovati s nama do kasno u noc 🤪🤪🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.