Moram vam se pozalit.. od kad smo doma moja curka stalno place.. mirna je jedino ak je na sisiil rukama a nist drugo ju ne moze umirit. Ja sam psihicki iscrpljena a i polako pocinju i leda i ruke i ramena od drzanja.. muz me opce ne razumije i uvijek se izvlaci na to on radi i da je on umoran dok dode doma ja moram s njom bit da se on odmori. A ne kuzi kolko je zapravo isrcpljujuce sa njom cijeli dan i noc volim ju vise od iceg al treba bi jednostavno 5 minuta mira nekad.. a znam i da se on tolko ne naradi jer stalno govori kak mu je dosadno da je na youtubu stalno kak nema posla a ja doma stalno nju nosam, pelene svako malo mjenjam, hranim.. po noci nema sanse da se on digne i promjeni pelenu jedva ga uspijem nagovorit jednom u tj da se digne i to napravi da ja uhvatim 5 minuta sna.. ne sjecam se kad sam zadnji put odspavala 2 sata u komadu.. nije da ju on nikad nece nosit il pripazit al oce sam kad njemu odgovara bira si kad je on dobre volje oce kad mu se spava nije bitno kak se ja osjecam ja moram brinit o njoj. Ne sjecam se kad sam zadnji put legla u kadu i bila u njoj duze od 5 minuta dok on svaki dan po sat vremena provede u njoj.. Isto tak za jest on je doma gleda tv al nece nist napravit za jest neg ja moram i oke idem napravit i mala pocne plakat al on nece doc pripazit na jelo da ja nju nahranim jer on to realno ne moze (nema sisu haha) i onda ja nju jadnu moram slusat kak ona place jer njemu moram jest pravit i pazit da ne zagori a ne zelim nju nosit u kuhinju di je zagusljivo di ulje frca i ne zelim je dojit na stojecki.. divim se zenama koje su same sa bebacima i mogu sve same.. osjecam se ko losa majka radit tog sto jednostavno ne mogu i sto mi treba odmora od nje malo..
Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘
Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat.... 😏
Jesam sretno udata al muz bi bio sretan da me se rijesi na par dana 😂😂 kad pocmem pricati on samo kaze da mu je dosta moga pricanja non stop a ja uvjek nesto naklapam, al stocu govorim kako je a on jadan poce i celaviti nadam se da nije od mene 😂😂😂
Hahahaha opasna si... Tvoj muzic tebe jako voli cim ti moze tako iskreno reci sve... A sto se tice gubljenja kose moguce svasta ja znam da je moj posjedio jakooooo zadnjih par mj nase veze i onog pocetka trudnoce dok smo jos bili skupa.. I to znam da je zbog mene hahahah i bas mi drago jer sad izgleda starije jedno 5 godina 🤣🤣😈😈 ubila sam ga hahahhaha
Jesam sretno udata al muz bi bio sretan da me se rijesi na par dana 😂😂 kad pocmem pricati on samo kaze da mu je dosta moga pricanja non stop a ja uvjek nesto naklapam, al stocu govorim kako je a on jadan poce i celaviti nadam se da nije od mene 😂😂😂
Hahaha malo smo skrenule s teme, mozda ce se cure buniti... Ja imam izrazito crnu kosu, pa mi se vidi cim po koja siheda izađe, uvijek kad ugledam novu pocnem mu prigivarat da je to zbog njeg, onda krene zezancija da je i on od mene osijedio, ali se kod njeg ne vidi jer ima plavu kosu 😁.. mi smo inace pravi kontrast, on plav, visok, plave oci, a ja crna, mala, crne oci 😂, bas smo se nasli
Dok se ja otuširala i nahranila nalogu premotala vi napisale toliko stranica 😂🙈 vise ni ne znam sto je tko napisao 🙈🙈🙈🙈
Moram vam se pozalit.. od kad smo doma moja curka stalno place.. mirna je jedino ak je na sisiil rukama a nist drugo ju ne moze umirit. Ja sam psihicki iscrpljena a i polako pocinju i leda i ruke i ramena od drzanja.. muz me opce ne razumije i uvijek se izvlaci na to on radi i da je on umoran dok dode doma ja moram s njom bit da se on odmori. A ne kuzi kolko je zapravo isrcpljujuce sa njom cijeli dan i noc volim ju vise od iceg al treba bi jednostavno 5 minuta mira nekad.. a znam i da se on tolko ne naradi jer stalno govori kak mu je dosadno da je na youtubu stalno kak nema posla a ja doma stalno nju nosam, pelene svako malo mjenjam, hranim.. po noci nema sanse da se on digne i promjeni pelenu jedva ga uspijem nagovorit jednom u tj da se digne i to napravi da ja uhvatim 5 minuta sna.. ne sjecam se kad sam zadnji put odspavala 2 sata u komadu.. nije da ju on nikad nece nosit il pripazit al oce sam kad njemu odgovara bira si kad je on dobre volje oce kad mu se spava nije bitno kak se ja osjecam ja moram brinit o njoj. Ne sjecam se kad sam zadnji put legla u kadu i bila u njoj duze od 5 minuta dok on svaki dan po sat vremena provede u njoj.. Isto tak za jest on je doma gleda tv al nece nist napravit za jest neg ja moram i oke idem napravit i mala pocne plakat al on nece doc pripazit na jelo da ja nju nahranim jer on to realno ne moze (nema sisu haha) i onda ja nju jadnu moram slusat kak ona place jer njemu moram jest pravit i pazit da ne zagori a ne zelim nju nosit u kuhinju di je zagusljivo di ulje frca i ne zelim je dojit na stojecki.. divim se zenama koje su same sa bebacima i mogu sve same.. osjecam se ko losa majka radit tog sto jednostavno ne mogu i sto mi treba odmora od nje malo..
Vidim tvoj muz nastavlja biti bezobrazan kao i u trudnoci, nemam ti sto pametno reci nego izdrzi 😘
Sjecam se price i njegovog ti postupka u trudnoci i potpisujem sto je Ayla rekla jer se na taj bezobrazluk nema sto nadodat. Ispada da je korisniji kad ga nit nema kuci, bar njemu ne moras tad sise davat…. 😏
A sve smo joj rekle i prije a ona ga jos brani, a sto reci vise jedino da idem pljuvat po njemu al nema koristi od toga jer sto kaze Nedjelko Bajic Baja "to nije ljubav, to je od ljubavi jace" nezz dal slusate pa da znate tu pjesmu 😁
Hahahaha opasna si… Tvoj muzic tebe jako voli cim ti moze tako iskreno reci sve… A sto se tice gubljenja kose moguce svasta ja znam da je moj posjedio jakooooo zadnjih par mj nase veze i onog pocetka trudnoce dok smo jos bili skupa.. I to znam da je zbog mene hahahah i bas mi drago jer sad izgleda starije jedno 5 godina 🤣🤣😈😈 ubila sam ga hahahhaha
A stocu prije se makar ispucaj s nekim a sad nemogu dite maltretirati mada i ne kuzi sto pricam 😂😂 pa onda njega masiram, a cuj valja voli.. Hahahaha dobro si ga sredila 😂😂 moj otkad s menom gubi kose, al tu je i do genetike da nebi mislili kakvaj ovo 😁
Hahaha malo smo skrenule s teme, mozda ce se cure buniti… Ja imam izrazito crnu kosu, pa mi se vidi cim po koja siheda izađe, uvijek kad ugledam novu pocnem mu prigivarat da je to zbog njeg, onda krene zezancija da je i on od mene osijedio, ali se kod njeg ne vidi jer ima plavu kosu 😁.. mi smo inace pravi kontrast, on plav, visok, plave oci, a ja crna, mala, crne oci 😂, bas smo se nasli
To je topp, ma joj svi se volimo zezati al dobro dok se mozemo zezati dok zivci ne popuste 😂😂😂😂 ma nece cure zamjeriti moramo i promjenti temu a ne samo trudnicke tegobe i s bebicama to znamo da je problem 😁
Hahaha malo smo skrenule s teme, mozda ce se cure buniti… Ja imam izrazito crnu kosu, pa mi se vidi cim po koja siheda izađe, uvijek kad ugledam novu pocnem mu prigivarat da je to zbog njeg, onda krene zezancija da je i on od mene osijedio, ali se kod njeg ne vidi jer ima plavu kosu 😁.. mi smo inace pravi kontrast, on plav, visok, plave oci, a ja crna, mala, crne oci 😂, bas smo se nasli
Pa bas ljepa kombinacija... Meni se na mom bivsem jako svidjalo sto je tamnoput dosta i sto je nekad imao crnu kosu sad vise nema brije glavu frajer hahhaha.. Ali ima zbilja ljepe crte lica... Nadam se da ce mi sin biti na njega barem sto se tice kose i koze... Neznam zasto ali naprosto obozavam bebace sa tamnom kosicom.. Bome skrenule s teme ma nece nam nitko zamjeriti Ayla i ja smo u zadnje vrijeme kolovodje sto se tice kasnog tipkanja i kojekakvih temica.. Ali curke ja vas moram napustit moja prehlada je odlucila da se uozbilji tako da sam upravo mjerila temp koja je u zadnjih dva sata narasla na 39 i osjecam se zbilja lose tako da idem popit lupocet i uzet hladni oblog i u krevet.. Zelim vam laku noc ❤️😊🤗
Dok se ja otuširala i nahranila nalogu premotala vi napisale toliko stranica 😂🙈 vise ni ne znam sto je tko napisao 🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂 Pa ja gledam kad god nes napisem nova stranica
Nego da vam se pohvalim kako sam ja dobra zena svome muzu i eto nakon koliko vremena od 16.8 kako sam u bolnici zavrsila ja njemu spremam veceru pecem police i pecem kobasice al da se razumimo znate da sam lezala i cuvala trudnocu e ni tad nista nisam kuvala,... Ma ovakvu zenu treba pozeliti jadna majko nedo Bog me imat u selu kamo li u kuci 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji