Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    08. Listopad 2019. 22:54

ayla

lala3

Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
    Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?

Hahahaha ja kako sam krenla i vrata ce morati prosirivati 🙈🙈

🙈🙈🙈 joj kraljica si, nista ti se javi u zivot na vagi, a manish cemo pratiti u g.s. 🤣🤣, a ove sa selom to ne pratim, nemojte tu 🤣

• sreca
    08. Listopad 2019. 22:55

Frajla

sreca

Večer 😊 da se I ja javim..
    Dns smo obavili kontrolu,zatvorena i dalje, curka je malena 2.8kg ( ja sam isto rođena sa 2.9kg) ali je jako aktivna di god da ju se dotakne ultrazvukom direket udara u njega,pa je doktorica brzo odustala..
    Jedino što me zbunilo , ocitane kontrakcije nisu bile ispod 30, u nekim momentima je išlo do 90 ali ništa ne osjećam. Kako je to moguće? Neke žene su već u dobrim trudovima s tim mjerama ili su to te BH kontrakcije pa se ne osjećaju kao prave? Bila je prilicno guzva pa sam htjela samo što prije biti gotova i nije mi se dalo ponovno ići do doktorice po objašnjenje. 🤦‍♀️

Imas onaj ctg graf? Te kontrakcije obicno izgledaju ko planine, onak spicasto, dok trudovi izgledaju ko brda, onak su vise siroko 😉

Ahaa,Dada sad se sjećam da je već pisano to..  nemam uza se,ostaje kod njih ali koliko se sjecam, da bili su dosta spicasti.. hvala sad sam primila na znanje 😁

• Kengurica
    08. Listopad 2019. 22:56

Sunshine meni se nije ucinilo da pametujes. Lijepo si sve rekla. Tema sama po sebi je osjetljiva.
    Meni eto pametuju kako nemamo ime jos za dijete, kao da ce jadan ostati bezimen i u soku su kako ga necemo krstiti. Ljudi jednostavno stalno osudjuju. Ja sebe krivim za to jer se krenem ooravdavati umjesto da budem malo bahata. Sigurno mi se onda ne bi usudili kenjati.

Jules55

Noemi1

Jules55

Frajla....a vidila sam u staroj

kad ti dopizdimo sa savjetima ti samo reci 😘

Frajla, mene zanima zastl bi dojenje i dohrana bila teske? Zasada dojim a isto mi pune glavu da dodam bocicu iako je curka dobila 400g od dolaska kuci..

Iz mog iskustva, tesko je. Smanji ti se kolicina mlijeka. Umjesto da se poveca, smanji se. Ja jedva uspijem izdojit 60-70ml. Beba nauci na bocicu, mlijeko tece samo u usta, ne mora se trudit, pa odbija sisat. Tako da se ja znam izdojit (i lakse mi je rucnom izdajalicom nego elektricnom🤔 ali me uzasno sake bole od stiskanja te izdajalice) i dat na bocicu.

Sranje, ja na rucnu izdajalicu nisam uopce uspjela

lala3

Manich

lala3

Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
    Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?

Hahahah jel mogu ja prvo nabrojat ove koje mi idu na zivce… Barbara mi se od pocetka ne svidja nimalo previse je cura neznam sve mi je kod nje previse.. Ne pase mi ni Juli vise jer je bljak sa tim svojim nekim stavom ja sam najljepsa cura u kuci zasto me on ne primjeti.. Opcenito nevolim kad netko sam sebe uvelicava.. Nikolina mi je bila okej ali sad se ponasa kao da ima 15 godina i zaljubljena prvi put.. Nusa mi je okej I ljepa i mislim da ce ona biti u finalu isto kao i mihaela.. Silvija je takodjer onak dobra cura i emili. Navijam da izbaci barbaru van al mislim da ce prije izac juli… Haahaha ne uopce se nevidi da ja pratim svako vece..

😂😂😂 ma ne, ne pratis ti to previse… da i ja se slazem za barbaru, isto me nervira, jednom sam vidjela kad je krenula plakati i cekala ga vani da bi je on pozvao… a ovamo, ona je glavna, ona je neka mis, a ustvari za moj ukus 😂 ima tamo ljepsih cura od nje…

Nije ona meni nikakva... One fejk trepavice kak joj strse kad vidim boze kao da ih je naljepila kod neke babe na pijaci.. Bolje one moje na magnet stoje meni haaja.. I nije mi nikakva bolje su mi sve cure tamo od nje.. 

• Pikulica19
    08. Listopad 2019. 22:57

Noemi1

Pikulica19

lalolitala

Pikulica19

I cure koje su vam kremice za bradavice najbolje, na Purelan mi frendica kaze da joj se mala mrsti i nece dojit pa ih nit ne maze redovito, valjda jer je dosta masna.
    Koje su vase preporuk, kao neka alternativa ili da se drzim te??

Meni je on pregust tak da ga nisam kupovala.. imam on babylove i ne ispire se i ljepo se maze

A kako ga bebica prihvaca? Jel odbija papati zbog namazanog??

Lansinoh tak nekak, ne mora se brisat prije dojenja. Mom nije smetalo uopce. To je 100% lanolin. Ima u mulleru za kupit, 70ak kn

Mozda mi jos ovaj izbor najbolji 😉

08. Listopad 2019. 22:59

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Frajla

ayla

Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima

Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana….
    Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme….mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se

Ma da da znam da nije uvjek sve bajno i krasno npr hoce vise moje blizine, docim ju stavim u svoj krevet zaspe kao da joj je utjeha neka al naravno moram ju staviti ispod poplona svoga.. Bas cu pratit stanje ocel se promjeniti ruzno mi kad place a nezz sto je i onda ju mazim i uz nju sam i sve je super

A da ona ipak ne manipulira da bude pored tebe? Jer kad ima grceve, meni place i vristi i na rukama. Vidis da nogice vuce prema stomaku, sav se zacrveni i zgrci i nema tu pomoci. Kad prodju to grcevi, onda je super, spava, gleda, smije se, promatra.

😂😂😂 Moguce i to al nevjerujem, jer sto kazes i na rukama place i grci se al se ne crveni i privlaci nogice i muci se s prdenjem bas to vidim jer kad ide prdnut napravi bas facu kao da ju boli to

Da, onda je to vjerojatno visak zraka u crijevima. I ja mom vozim bicikl svaki put kad ga presvlacim. Dobro dodje i za kukove. Moram ga siroko povijat, bilo smo na ultrazvuku 🙁 i samo da kazem, ako jos netko bude imao probleme s kukovima, meni na nalazu pise da nikako dijete ne stavljam u hodalicu (kad malo naraste).

Ma nekad ne podrigne i onda se taj zrak nakupi i mos ga fuckati, dns mi je skoro svaki put podrignula i forsiram ju da to napravi i vcrs ju nahranim i podrihnula i stavim ju potrbuske tako obozava spavati i ona povrati malo a vec je bila podrignula sto znaci da ima zraka jos,.. Ja sam bila na uzv i super nemoram vise osim prek noci al ja ne bas tako cesto 

lala3
    08. Listopad 2019. 22:59

Manich

lala3

Manich

lala3

Hahahah jel mogu ja prvo nabrojat ove koje mi idu na zivce… Barbara mi se od pocetka ne svidja nimalo previse je cura neznam sve mi je kod nje previse.. Ne pase mi ni Juli vise jer je bljak sa tim svojim nekim stavom ja sam najljepsa cura u kuci zasto me on ne primjeti.. Opcenito nevolim kad netko sam sebe uvelicava.. Nikolina mi je bila okej ali sad se ponasa kao da ima 15 godina i zaljubljena prvi put.. Nusa mi je okej I ljepa i mislim da ce ona biti u finalu isto kao i mihaela.. Silvija je takodjer onak dobra cura i emili. Navijam da izbaci barbaru van al mislim da ce prije izac juli… Haahaha ne uopce se nevidi da ja pratim svako vece..

😂😂😂 ma ne, ne pratis ti to previse… da i ja se slazem za barbaru, isto me nervira, jednom sam vidjela kad je krenula plakati i cekala ga vani da bi je on pozvao… a ovamo, ona je glavna, ona je neka mis, a ustvari za moj ukus 😂 ima tamo ljepsih cura od nje…

Nije ona meni nikakva… One fejk trepavice kak joj strse kad vidim boze kao da ih je naljepila kod neke babe na pijaci.. Bolje one moje na magnet stoje meni haaja.. I nije mi nikakva bolje su mi sve cure tamo od nje..

🤣, ti si malo direktnija od mene

08. Listopad 2019. 23:01

lala3

ayla

lala3

Hahahaha ja kako sam krenla i vrata ce morati prosirivati 🙈🙈

🙈🙈🙈 joj kraljica si, nista ti se javi u zivot na vagi, a manish cemo pratiti u g.s. 🤣🤣, a ove sa selom to ne pratim, nemojte tu 🤣

Ma ja i Manich cemo kod istog u ljubav na selu pa ces morati pratiti 😂😂

• Pikulica19
    08. Listopad 2019. 23:03

luce35

Venus ja to imam vec nekih tjedan dana, grc niz lijevu nogu al najprije ko struja kako opisujes. Zna me zicnut u guzu na tren da sve zvijezde vidim 🙄.
    Sutra idem na pregled, vidjet cemo jel i dalje sve tvrdo i zatvorena skroz kao prije tjedan dana.

Jel ti to sad svaki tjedan na pregledu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.