Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2019. 23:39

Manich

lala3

ayla

Jesam sretno udata al muz bi bio sretan da me se rijesi na par dana 😂😂 kad pocmem pricati on samo kaze da mu je dosta moga pricanja non stop a ja uvjek nesto naklapam, al stocu govorim kako je a on jadan poce i celaviti nadam se da nije od mene 😂😂😂

Hahaha malo smo skrenule s teme, mozda ce se cure buniti… Ja imam izrazito crnu kosu, pa mi se vidi cim po koja siheda izađe, uvijek kad ugledam novu pocnem mu prigivarat da je to zbog njeg, onda krene zezancija da je i on od mene osijedio, ali se kod njeg ne vidi jer ima plavu kosu 😁.. mi smo inace pravi kontrast, on plav, visok, plave oci, a ja crna, mala, crne oci 😂, bas smo se nasli

Pa bas ljepa kombinacija… Meni se na mom bivsem jako svidjalo sto je tamnoput dosta i sto je nekad imao crnu kosu sad vise nema brije glavu frajer hahhaha.. Ali ima zbilja ljepe crte lica… Nadam se da ce mi sin biti na njega barem sto se tice kose i koze… Neznam zasto ali naprosto obozavam bebace sa tamnom kosicom.. Bome skrenule s teme ma nece nam nitko zamjeriti Ayla i ja smo u zadnje vrijeme kolovodje sto se tice kasnog tipkanja i kojekakvih temica.. Ali curke ja vas moram napustit moja prehlada je odlucila da se uozbilji tako da sam upravo mjerila temp koja je u zadnjih dva sata narasla na 39 i osjecam se zbilja lose tako da idem popit lupocet i uzet hladni oblog i u krevet.. Zelim vam laku noc ❤️😊🤗

A ja se aman napela za pisanje, al brzo mi ozdravi treba mi drug za kasno tipkanje laku noc 💕😘

• MonaL.
    08. Listopad 2019. 23:41

Noemi1

MonaL.

Mamice da li neka koristi slučajno baby kukoljicu? Onu swadlle dekicu za zamatanje? Da li je to toliko djelotvorno kako kažu?

Ja sam znala zamotat u tetru. Nisam vidjela nikakvu razliku. Ima video na youtubu baby swaddle, pa pogledaj. Mozes i u dekicu motat. Mislim da se ne isplati kupovat to, kad vec mozes motat s tetrom ili dekicom.

Dobila sam dvije pa zato pitam,da pokušam možda..mada ne znam od kojeg tjedna se to može početi prakticirati 🤷

Venus
    08. Listopad 2019. 23:41

Covjek stavi napunit mobitel na po sata, i odjednom 5-6 novih stranica 😂😂

Ja gledala prvi put ovo Zenim sina, omg, sta je ovo 😂😂😂 ova ima 3 propale zaruke s 21 godinu 😂😂

Sutra pregled, a men se neda pomaknit, moram se depilirat sad 😷

• sreca
    08. Listopad 2019. 23:45

Sad kad sam pročitala ostatak,htjela bi se još malo ubacit. Što se tiče dojenja,stvarno ne razmišljam puno nadam se pozitivnom ishodu i da će klapati sve.  Isto tako nekako sam pripremljena i nemam problema s tim da bude na flasici ako ne bude išlo. Potrudit se da,ali def  ne pod svaku cijenu. Jednostavno netko ne može i ne želi trpiti krv,bol,rane,upale i sl probleme koje navodite. Ali da dolazimo do toga što je netko rekao da mama koja to sve trpi je bolja od ove što je odustala. Nažalost u mojoj okolini ima nekoliko takvih ljudi i vec me sad pitaju do kad ćeš dojit do 2,3 godine jel!? Najgore mi kad me to pita sogorica koja ni nema dijete al je eto vidila i cula kako je to zdravo i treba što duže. I da bude sve dobro ja bi do prve god najviše dojila. Često čujem kao vidit ces to je neopisivo ,spajanje sa djetetom itd. Okej vjerujem ali svejedno nekako 3 godine smatram previše. Ne znam ,svatko zna svoje i da opet kažem nikad ne reci nikad ,možda mi se sklop u glavi promijeni kad rodim.

08. Listopad 2019. 23:47

Venus

Covjek stavi napunit mobitel na po sata, i odjednom 5-6 novih stranica 😂😂

Ja gledala prvi put ovo Zenim sina, omg, sta je ovo 😂😂😂 ova ima 3 propale zaruke s 21 godinu 😂😂

Sutra pregled, a men se neda pomaknit, moram se depilirat sad 😷

Ma i ja to gledam vise slusam 🙄🙄 ovo je upisat se od smjeha 😂😂😂😂 ma imat ces sto citati 😁

lala3
    08. Listopad 2019. 23:50

Manish brz oporavak zelim, ostalim laku noc, mene je danas euforija drzala jer sam pripremila stvarcice za bolnicu i oprala djeciju robu za izlazak  dekice i ostalo, pa sam u planu za ova dva-tri dana da sve pripremim... jos malo pa gotovo sa trudnocom.. mislim da mi je danas, kad sam uzela to male pempase u ruke, u glavu tek doslo da je ostalo jos malo vremena... 

08. Listopad 2019. 23:50

sreca

Sad kad sam pročitala ostatak,htjela bi se još malo ubacit. Što se tiče dojenja,stvarno ne razmišljam puno nadam se pozitivnom ishodu i da će klapati sve. Isto tako nekako sam pripremljena i nemam problema s tim da bude na flasici ako ne bude išlo. Potrudit se da,ali def ne pod svaku cijenu. Jednostavno netko ne može i ne želi trpiti krv,bol,rane,upale i sl probleme koje navodite. Ali da dolazimo do toga što je netko rekao da mama koja to sve trpi je bolja od ove što je odustala. Nažalost u mojoj okolini ima nekoliko takvih ljudi i vec me sad pitaju do kad ćeš dojit do 2,3 godine jel!? Najgore mi kad me to pita sogorica koja ni nema dijete al je eto vidila i cula kako je to zdravo i treba što duže. I da bude sve dobro ja bi do prve god najviše dojila. Često čujem kao vidit ces to je neopisivo ,spajanje sa djetetom itd. Okej vjerujem ali svejedno nekako 3 godine smatram previše. Ne znam ,svatko zna svoje i da opet kažem nikad ne reci nikad ,možda mi se sklop u glavi promijeni kad rodim.

Sa svojim djetetom se povezes s sisom i bez nje, evo citaj moje poruke znaci beba uz mene na mom krevetu spava ko top, uzmem je i prebacim preko ramena za podrignut ona mene grli, rukama me trazi kad lezimo skupa to je neopisiva ljubav tako da, se povezes kako god bilo 

08. Listopad 2019. 23:59

💙27
    💜38
    KOLOVOZ
    Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜🎂 04.09.
    ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
    TeBa- 25.8. Dječak 💙 🎂22.08
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8. 💙 🎂 04.09
    RUJAN
    Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜 🎂22.08.
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9.djevojcica-KB Merkur💜🎂Nika 08.09.
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙🎂 16.09
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜🎂 16.09
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜 🎂 11.09.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜 🎂 12.09.
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙🎂 17.09
    LollyBB - 15.9 dječak💙🎂14.09
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙🎂 19.09.
    Maša62 -19.09.curka-Vinogradska💜🎂Maša 07.09
    Nopobo- 21.09. curka💜🎂 02.10
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙🎂 16.09
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜🎂 22.09
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙 🎂03.10
    Jules55-25.9. Djevojčica 💜 🎂24.09
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙🎂28.09
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜🎂 30.09
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10., 🎂 02.10
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜🎂 09.09
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    ygritte - 8.10.dječak💙
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜🎂05.10
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙🎂29.09
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica - Vinogradska💜🎂 25.09
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.- Djevojčica 💜🎂 30.09
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜🎂07.10
    Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
    Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split🎂27.09
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    October30-30.10.- djevojčica 💜
    danica_zvijezda - 31.10.- dječak💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    Nutrizone- 22.11. Djevojčica 💜
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙

lala3
    09. Listopad 2019. 00:03

sreca

Sad kad sam pročitala ostatak,htjela bi se još malo ubacit. Što se tiče dojenja,stvarno ne razmišljam puno nadam se pozitivnom ishodu i da će klapati sve. Isto tako nekako sam pripremljena i nemam problema s tim da bude na flasici ako ne bude išlo. Potrudit se da,ali def ne pod svaku cijenu. Jednostavno netko ne može i ne želi trpiti krv,bol,rane,upale i sl probleme koje navodite. Ali da dolazimo do toga što je netko rekao da mama koja to sve trpi je bolja od ove što je odustala. Nažalost u mojoj okolini ima nekoliko takvih ljudi i vec me sad pitaju do kad ćeš dojit do 2,3 godine jel!? Najgore mi kad me to pita sogorica koja ni nema dijete al je eto vidila i cula kako je to zdravo i treba što duže. I da bude sve dobro ja bi do prve god najviše dojila. Često čujem kao vidit ces to je neopisivo ,spajanje sa djetetom itd. Okej vjerujem ali svejedno nekako 3 godine smatram previše. Ne znam ,svatko zna svoje i da opet kažem nikad ne reci nikad ,možda mi se sklop u glavi promijeni kad rodim.

Nikad ne reci nikad, ni za sta... pisala sam vec o tome, ja sam prvo prestala sa godinu punu, na pocetku sam se posteno borila i uspjela izboriti.. nije bilo krvi ali jeste bilo borbe, jer nisam znala mnoge stvari.. kad sam drugo rodila sve je krenulo tako prirodno i opusteno, ali smo imali sa njegovih 4 mjeseca neki problem kad su mi se dojke upalile, uspjela sam to sanirati i nastavila dojiti. Isto sam kontala negdje oko godine, do mozda 15 mjeseci, pa da prestanemo, međutim iz dana u dan mi je bilo toliko zao da prekinemo, da smo izgurali na pune dvije i tad sam rekla stvarno je dosta... mogu samo reci da je dojenje poslije onog problematicnog dijela nesto zaista neopisivo i prelijepo.. ne osuđujem nikoga, naravno, pricam iz svog iskustva i samo kazem vrijedno je i borbe i suza. I ne treba se unaprijed postaviti da nece ici, jedna mi je sestra u bolnici, i nju sam spominjala, rekla da mlijeko dolazi iz glave, a me iz grudi... toliko od mene 😘

• Pikulica19
    09. Listopad 2019. 00:11

Noemi1

Pikulica19

Frajla

Venus

Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
    Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?

http://superbeba.com/wp-content/uploads/2015/05/images_skolica-dojenja_ravne_bradavice.jpg
    Evo za oblik bradavice….
    Velicina bradavice nije bitna za dojenje
    Ako ti treba sesiric zbog oblika ponesi odmah u bolnicu

Naravno da mi se obrisalo napisano….
    Kad skinem grudnjak imam ravne, a na hladniji zrak ili draskanje se ukrute…
    Sta da trazim kockicu leda da se lijepo ukrute? Jel se moze to?? 😂😂😂😂
    SAD MI PALO GLUPO PITANJE KO IZ TEEN CASOPISA 😂😂😂😂
    Dali se beba prehladi ako su bradavice hladne, tj. ohladjene i napaljene s kockicom leda???
    (ne morate odgovarat na ovo, cisto smijeh pitanje 😂😂)

Napaljene kockicom.leda😂😂😂😂😂😂 ne moze se prehladit, ali mozes sokirat dijete s tom temperaturom 😂 bolje onak promrdaj rukom.gore dolje po bradavici pa ce se ukrutiti.

Pametno da, opet trljanje.... 😂😂😂
    Nadam se da cu se prebrejkat da su dojke za hranjenje mrvice kad dodje a ne da me uzbudjuju velicinom i oblikom 🙈
    A sto cete kod mene uvijek atletske sisice 😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.