Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?
Hahahah jel mogu ja prvo nabrojat ove koje mi idu na zivce... Barbara mi se od pocetka ne svidja nimalo previse je cura neznam sve mi je kod nje previse.. Ne pase mi ni Juli vise jer je bljak sa tim svojim nekim stavom ja sam najljepsa cura u kuci zasto me on ne primjeti.. Opcenito nevolim kad netko sam sebe uvelicava.. Nikolina mi je bila okej ali sad se ponasa kao da ima 15 godina i zaljubljena prvi put.. Nusa mi je okej I ljepa i mislim da ce ona biti u finalu isto kao i mihaela.. Silvija je takodjer onak dobra cura i emili. Navijam da izbaci barbaru van al mislim da ce prije izac juli... Haahaha ne uopce se nevidi da ja pratim svako vece..
Nego, imam 2 paketa blazinica za cice neotvorena i grudnjak za dojenje novi samo isproban, pa ako kojoj treba 😁
A dudu sam mu isto dala, eto! Pa nek osudjuje tko god zeli.
Za sada smo face jer se uspavljuje sam u kreveticu, a u bolnici je cesto spavao samnom u krevetu pa cekam koliko ce mu trebati da skuzi kako moze i ovdje 😅
Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?
http://superbeba.com/wp-content/uploads/2015/05/images_skolica-dojenja_ravne_bradavice.jpg
Evo za oblik bradavice….
Velicina bradavice nije bitna za dojenje
Ako ti treba sesiric zbog oblika ponesi odmah u bolnicu
Naravno da mi se obrisalo napisano….
Kad skinem grudnjak imam ravne, a na hladniji zrak ili draskanje se ukrute…
Sta da trazim kockicu leda da se lijepo ukrute? Jel se moze to?? 😂😂😂😂
SAD MI PALO GLUPO PITANJE KO IZ TEEN CASOPISA 😂😂😂😂
Dali se beba prehladi ako su bradavice hladne, tj. ohladjene i napaljene s kockicom leda???
(ne morate odgovarat na ovo, cisto smijeh pitanje 😂😂)
Napaljene kockicom.leda😂😂😂😂😂😂 ne moze se prehladit, ali mozes sokirat dijete s tom temperaturom 😂 bolje onak promrdaj rukom.gore dolje po bradavici pa ce se ukrutiti.
Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana….
Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme….mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se
Ma da da znam da nije uvjek sve bajno i krasno npr hoce vise moje blizine, docim ju stavim u svoj krevet zaspe kao da joj je utjeha neka al naravno moram ju staviti ispod poplona svoga.. Bas cu pratit stanje ocel se promjeniti ruzno mi kad place a nezz sto je i onda ju mazim i uz nju sam i sve je super
A da ona ipak ne manipulira da bude pored tebe? Jer kad ima grceve, meni place i vristi i na rukama. Vidis da nogice vuce prema stomaku, sav se zacrveni i zgrci i nema tu pomoci. Kad prodju to grcevi, onda je super, spava, gleda, smije se, promatra.
😂😂😂 Moguce i to al nevjerujem, jer sto kazes i na rukama place i grci se al se ne crveni i privlaci nogice i muci se s prdenjem bas to vidim jer kad ide prdnut napravi bas facu kao da ju boli to
Nego, imam 2 paketa blazinica za cice neotvorena i grudnjak za dojenje novi samo isproban, pa ako kojoj treba 😁
Za sada smo face jer se uspavljuje sam u kreveticu, a u bolnici je cesto spavao samnom u krevetu pa cekam koliko ce mu trebati da skuzi kako moze i ovdje 😅
Ja imam jedno 10 duda 😂 ali samo onu Mam hoce 😃 kazem ti, malac je prihvatio bocicu, sad je tvoj red da ju prihvatis 😁
Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?
http://superbeba.com/wp-content/uploads/2015/05/images_skolica-dojenja_ravne_bradavice.jpg
Evo za oblik bradavice….
Velicina bradavice nije bitna za dojenje
Ako ti treba sesiric zbog oblika ponesi odmah u bolnicu
Naravno da mi se obrisalo napisano….
Kad skinem grudnjak imam ravne, a na hladniji zrak ili draskanje se ukrute…
Sta da trazim kockicu leda da se lijepo ukrute? Jel se moze to?? 😂😂😂😂
SAD MI PALO GLUPO PITANJE KO IZ TEEN CASOPISA 😂😂😂😂
Dali se beba prehladi ako su bradavice hladne, tj. ohladjene i napaljene s kockicom leda???
(ne morate odgovarat na ovo, cisto smijeh pitanje 😂😂)
Hahaahah ja moje samo pogledam i one skoce... Ne zezam se majke mi znaci evo odmaknem grudnjak od bradavice i ona se u dvije sekunde izdigne... To je nadam se super i da ce biti okej za dojenje..
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁
Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto
Frajla imas li favoritkinju u gosp savrsenom? I jel gledas i ljubav je na selu? Hahahah.. Ja nisam htijela bas pisat da to gledam hahahha sestricna mi rekla da sam blesava ko noc sto pratim to.. Al sta me briga meni zabavno i nasmijem se uvijek..
Svatko gleda sto mu pase ja nikad nikog ne osudujem i seljoberi su ljudi, sto se samo promoviraju al boze moj i ja bi otisla u ljubav na selu u dubrovnik npr jer nikad necu ovako otici a ono makar dzaba 😁😁😁 ja to nista nestignem pratito zao mi jer fazilet i njezine kćeri nestignem na int pogledati jer visim na forumu 🤣🤣 a jos k tome pocela i nova serija al nemogu sve pratiti al zivot na vagi hocu to mi je top emisija, jednoga dana cu se i ja prijaviti pa vam javim da me gledate 😂😂😂
Sta? u Dubrovnik? Ma zenoooo ja bi u onu djunglu sutra kod onog macana otisla.. 🤩🤩😜😜😜Mene nista nebi zadrzalo.. Spakiram sebe za pocetak.. Osvojim tamo onog slatkisa koji se slucajno zove kao moj bivsi hahaahhha i eto ti ljubavi velike.. Jos kad bi vidio lik da imam tetovazu sa njegovim imenom pa kako bi mi odolio hahahahha.. 🤣🤣🤣Da ako se pitate bila sam mlada i debil tetovirala ime svoje ljubavi velike na nogu… Dobro et izdrzali smo 8 godina ali i tetovaza je super zgodna jer se ne kuzi ime a i kad se skuzi lako se prepravi posto je svako slovo u jednoj zvjezdici koju samo popunis i kao da nikad nije postojalo ime hahaah.. Nikad necu zabb lika koji me tetovirao… Sjedi on i bocka on mene i pricamo tak o nebitnim stvarima i odjednom on stane i pogleda me i kaze a znas pametno si ti ovo smislila ako te debil ostavi ti samo popunis zvjezdice 😈😝 i ja mu kazem to ti je moj dragi pametna ljubav.. 😅😅 Otkidali smo od smjeha 🤣🤣
Negledam pa nezz koji je macan, a ja sam cijeli zivot u dzungli bila tako da mi ne fali 😂😂 pa vidis pametno ti zboris ako ne nades nekog tim imenom samo popuni 😂🙈🙈😂😂🙈 ja npr volim svog muza i nakon 8 godina veze braka svega skupa ja ga volim kao prvog dana svi su govorili da je to prolazno al mene jos ne prolazi, svidi se men neki momak al to ostane na svidio se.. Al da idem tetovirat se ee to nebi neda mi se jos tu bol trpiti za njega 😂
Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?
Hahahah jel mogu ja prvo nabrojat ove koje mi idu na zivce… Barbara mi se od pocetka ne svidja nimalo previse je cura neznam sve mi je kod nje previse.. Ne pase mi ni Juli vise jer je bljak sa tim svojim nekim stavom ja sam najljepsa cura u kuci zasto me on ne primjeti.. Opcenito nevolim kad netko sam sebe uvelicava.. Nikolina mi je bila okej ali sad se ponasa kao da ima 15 godina i zaljubljena prvi put.. Nusa mi je okej I ljepa i mislim da ce ona biti u finalu isto kao i mihaela.. Silvija je takodjer onak dobra cura i emili. Navijam da izbaci barbaru van al mislim da ce prije izac juli… Haahaha ne uopce se nevidi da ja pratim svako vece..
😂😂😂 ma ne, ne pratis ti to previse... da i ja se slazem za barbaru, isto me nervira, jednom sam vidjela kad je krenula plakati i cekala ga vani da bi je on pozvao... a ovamo, ona je glavna, ona je neka mis, a ustvari za moj ukus 😂 ima tamo ljepsih cura od nje...
Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana….
Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme….mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se
Ma da da znam da nije uvjek sve bajno i krasno npr hoce vise moje blizine, docim ju stavim u svoj krevet zaspe kao da joj je utjeha neka al naravno moram ju staviti ispod poplona svoga.. Bas cu pratit stanje ocel se promjeniti ruzno mi kad place a nezz sto je i onda ju mazim i uz nju sam i sve je super
A da ona ipak ne manipulira da bude pored tebe? Jer kad ima grceve, meni place i vristi i na rukama. Vidis da nogice vuce prema stomaku, sav se zacrveni i zgrci i nema tu pomoci. Kad prodju to grcevi, onda je super, spava, gleda, smije se, promatra.
😂😂😂 Moguce i to al nevjerujem, jer sto kazes i na rukama place i grci se al se ne crveni i privlaci nogice i muci se s prdenjem bas to vidim jer kad ide prdnut napravi bas facu kao da ju boli to
Da, onda je to vjerojatno visak zraka u crijevima. I ja mom vozim bicikl svaki put kad ga presvlacim. Dobro dodje i za kukove. Moram ga siroko povijat, bilo smo na ultrazvuku 🙁 i samo da kazem, ako jos netko bude imao probleme s kukovima, meni na nalazu pise da nikako dijete ne stavljam u hodalicu (kad malo naraste).
Ma bas te briga uzivaj i ja dudu dajem jer bi inače jela 0-24
Sortiraj odgovore
Najstariji