kad ti dopizdimo sa savjetima ti samo reci 😘
Frajla, mene zanima zastl bi dojenje i dohrana bila teske? Zasada dojim a isto mi pune glavu da dodam bocicu iako je curka dobila 400g od dolaska kuci..
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁
Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto
Frajla imas li favoritkinju u gosp savrsenom? I jel gledas i ljubav je na selu? Hahahah.. Ja nisam htijela bas pisat da to gledam hahahha sestricna mi rekla da sam blesava ko noc sto pratim to.. Al sta me briga meni zabavno i nasmijem se uvijek..
Svatko gleda sto mu pase ja nikad nikog ne osudujem i seljoberi su ljudi, sto se samo promoviraju al boze moj i ja bi otisla u ljubav na selu u dubrovnik npr jer nikad necu ovako otici a ono makar dzaba 😁😁😁 ja to nista nestignem pratito zao mi jer fazilet i njezine kćeri nestignem na int pogledati jer visim na forumu 🤣🤣 a jos k tome pocela i nova serija al nemogu sve pratiti al zivot na vagi hocu to mi je top emisija, jednoga dana cu se i ja prijaviti pa vam javim da me gledate 😂😂😂
Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Draga moja i mi smo imali te probleme sa probavom, nisu bili pravi grcevi, nego bas kao sto opisujes problemi sa naprezanjem i olaksanje kad prducka... Nemam ti sta pametno reci ☹, sve ti to i sama pokusavas, jedino sto nisi spominjala, a mi smo koristili je topla, ugrijana tetra.. preko odjece i onako osjetis koliko je dovojno da bude topla, ali ne previse... to nam je isto pomagalo, mada je moja mama govorila da su one prije stavljale na te tetre zagrijano ulje, pa direktno na kozu, naravno ne pretoplo i onda masirale, kao i to je dobro, mada se ja nisam usudila to probati... poenta je da se taj trbuscic zagrije..
Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima...
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua... ko je tebi favorit?
Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana….
Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme….mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se
Ma da da znam da nije uvjek sve bajno i krasno npr hoce vise moje blizine, docim ju stavim u svoj krevet zaspe kao da joj je utjeha neka al naravno moram ju staviti ispod poplona svoga.. Bas cu pratit stanje ocel se promjeniti ruzno mi kad place a nezz sto je i onda ju mazim i uz nju sam i sve je super
A da ona ipak ne manipulira da bude pored tebe? Jer kad ima grceve, meni place i vristi i na rukama. Vidis da nogice vuce prema stomaku, sav se zacrveni i zgrci i nema tu pomoci. Kad prodju to grcevi, onda je super, spava, gleda, smije se, promatra.
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁
Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto
Frajla imas li favoritkinju u gosp savrsenom? I jel gledas i ljubav je na selu? Hahahah.. Ja nisam htijela bas pisat da to gledam hahahha sestricna mi rekla da sam blesava ko noc sto pratim to.. Al sta me briga meni zabavno i nasmijem se uvijek..
Svatko gleda sto mu pase ja nikad nikog ne osudujem i seljoberi su ljudi, sto se samo promoviraju al boze moj i ja bi otisla u ljubav na selu u dubrovnik npr jer nikad necu ovako otici a ono makar dzaba 😁😁😁 ja to nista nestignem pratito zao mi jer fazilet i njezine kćeri nestignem na int pogledati jer visim na forumu 🤣🤣 a jos k tome pocela i nova serija al nemogu sve pratiti al zivot na vagi hocu to mi je top emisija, jednoga dana cu se i ja prijaviti pa vam javim da me gledate 😂😂😂
Sta? u Dubrovnik? Ma zenoooo ja bi u onu djunglu sutra kod onog macana otisla.. 🤩🤩😜😜😜Mene nista nebi zadrzalo.. Spakiram sebe za pocetak.. Osvojim tamo onog slatkisa koji se slucajno zove kao moj bivsi hahaahhha i eto ti ljubavi velike.. Jos kad bi vidio lik da imam tetovazu sa njegovim imenom pa kako bi mi odolio hahahahha.. 🤣🤣🤣Da ako se pitate bila sam mlada i debil tetovirala ime svoje ljubavi velike na nogu... Dobro et izdrzali smo 8 godina ali i tetovaza je super zgodna jer se ne kuzi ime a i kad se skuzi lako se prepravi posto je svako slovo u jednoj zvjezdici koju samo popunis i kao da nikad nije postojalo ime hahaah.. Nikad necu zabb lika koji me tetovirao... Sjedi on i bocka on mene i pricamo tak o nebitnim stvarima i odjednom on stane i pogleda me i kaze a znas pametno si ti ovo smislila ako te debil ostavi ti samo popunis zvjezdice 😈😝 i ja mu kazem to ti je moj dragi pametna ljubav.. 😅😅 Otkidali smo od smjeha 🤣🤣
kad ti dopizdimo sa savjetima ti samo reci 😘
Frajla, mene zanima zastl bi dojenje i dohrana bila teske? Zasada dojim a isto mi pune glavu da dodam bocicu iako je curka dobila 400g od dolaska kuci..
Iz mog iskustva, tesko je. Smanji ti se kolicina mlijeka. Umjesto da se poveca, smanji se. Ja jedva uspijem izdojit 60-70ml. Beba nauci na bocicu, mlijeko tece samo u usta, ne mora se trudit, pa odbija sisat. Tako da se ja znam izdojit (i lakse mi je rucnom izdajalicom nego elektricnom🤔 ali me uzasno sake bole od stiskanja te izdajalice) i dat na bocicu.
Draga moja i mi smo imali te probleme sa probavom, nisu bili pravi grcevi, nego bas kao sto opisujes problemi sa naprezanjem i olaksanje kad prducka… Nemam ti sta pametno reci ☹, sve ti to i sama pokusavas, jedino sto nisi spominjala, a mi smo koristili je topla, ugrijana tetra.. preko odjece i onako osjetis koliko je dovojno da bude topla, ali ne previse… to nam je isto pomagalo, mada je moja mama govorila da su one prije stavljale na te tetre zagrijano ulje, pa direktno na kozu, naravno ne pretoplo i onda masirale, kao i to je dobro, mada se ja nisam usudila to probati… poenta je da se taj trbuscic zagrije..
Ja joj masiram i nogice joj micem kao da vozi biciklo, maloprije se probudila i ja joj masirala trbuscic i sad evo spava ko top, da sam bila pomislila da ne dise izgubila sam 10godina zivota
Mene zanima konkretno za te sesirice, jesu nuzni recimo prvih dana u rodilistu? Mogu li zbuniti bebu kad doji s njima i bez njih? I recimo kad dojite da vi vam se bradavice ukrute pritom (stisnu,smanje i budu tvrde) il ostane onako bradavica i areola jos pufasto mekana.
Jer moje kad se ukrute su bas male al neznam moze li sta to smetati kod dojenja, i kad sestre u bolnici trube rodiljama da su im bradavice “ravne” sta bi to tocno bilo?
http://superbeba.com/wp-content/uploads/2015/05/images_skolica-dojenja_ravne_bradavice.jpg
Evo za oblik bradavice….
Velicina bradavice nije bitna za dojenje
Ako ti treba sesiric zbog oblika ponesi odmah u bolnicu
Naravno da mi se obrisalo napisano....
Kad skinem grudnjak imam ravne, a na hladniji zrak ili draskanje se ukrute...
Sta da trazim kockicu leda da se lijepo ukrute? Jel se moze to?? 😂😂😂😂
SAD MI PALO GLUPO PITANJE KO IZ TEEN CASOPISA 😂😂😂😂
Dali se beba prehladi ako su bradavice hladne, tj. ohladjene i napaljene s kockicom leda???
(ne morate odgovarat na ovo, cisto smijeh pitanje 😂😂)
Hahaha Ayla javi nam obavezno, mada bi nama koje smo jos trudne sad godilo da se prijavimo 🤣🤣.. cast izuzetcima…
Manish i ja gledam g.s. nije stalno, ali propratim situaciju 🙈,favorit mi je emily, ali mi se ona mala michaela cini kao pobjednica soua… ko je tebi favorit?
Hahahaha ja kako sam krenla i vrata ce morati prosirivati 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji