Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁
Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁Uskoro 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 👍
Kazem moja mama je prva za koju znam da je imala mlijeka puno ali eto opet je morala davati dohranu jer joj je tako pedijatrica rekla, a sve drugo sto sam napisala je moj stav, nikako prozivanje tebe. Znam da se jako forsira dojenje pod svaku cijenu, citamo o tome svaki dan, mama stavite dijete na sisu itd, a dijete na sisi stalno itd, cura do mene koja je lezala ono krv curi iz bradavice itd.....nije dojenje za svakoga pa eto mislim da je fer dati na odabir, ja koga god sam srela nakon poroda prvo me pita dal dojim, muski i zenski, eto toliko o tome pritisku. Takoder eto podjelim svoje iskustvo pa ako nekome moze pomoci odlicno.
Nego da ja promjenim temu cure/zene dal ko zna kad pocinje zivot na vagi slabo pratim tv a na int nigdi nepise kad pa reko mozda ste na tv vidli kad ce 😁
Vjerojatno kad zavrsi gospodin savrseni 😎
Al nemoj mi ga pozurivati, taman sad imam vremena za pratiti nesto
Malo sam skicnula tog gospodina nije on ni los 🤣🤣
Nego da vas pitam meni moja curka vec 3 dana nervozna nes i slabo prducka a to kad obavalja bas se napreze, jede normalno pije vodu i caj kuham joj od kamilice za trbuh, cujem di joj crijeva rade al nju to pati, ponasa se normalno smije se al se i raskmeci,dal je moguce da sada dobije grcice vec skoro 2mj ima
Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana....
Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme....mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se
Kazem moja mama je prva za koju znam da je imala mlijeka puno ali eto opet je morala davati dohranu jer joj je tako pedijatrica rekla, a sve drugo sto sam napisala je moj stav, nikako prozivanje tebe. Znam da se jako forsira dojenje pod svaku cijenu, citamo o tome svaki dan, mama stavite dijete na sisu itd, a dijete na sisi stalno itd, cura do mene koja je lezala ono krv curi iz bradavice itd…..nije dojenje za svakoga pa eto mislim da je fer dati na odabir, ja koga god sam srela nakon poroda prvo me pita dal dojim, muski i zenski, eto toliko o tome pritisku. Takoder eto podjelim svoje iskustvo pa ako nekome moze pomoci odlicno.
E ovo potpisujem sto svi pitaju, mislim uzas niko nepita kako si neg dal dojis, pa ja proliv dobivam i s osmjehom im kazem ne jer moje djete je sretno i bez sise i nikad mi nece biti gladno jer moram kupovati joj hranu... Dns mi sestricna dode i veli ono neke kisele face a ti ono dajes neku ranu reko da da dajem i to je bila tocka, reko boli me prst, vene i nema sto ne reko zacaralo me pa nek vidi da nije samo moja sisa bitna da ja imam i vecih problema 😂
Zao mi je ako sam uvela pomutnju medju cure koje se svaki dan tu tipkaju a ja uletim ko padobranac pa se mozda i ucini da pametujem. Ugl, poanta je ta me uistinu nije briga kako i s cim bilo koja od vas hrani svoje dijete. Ja bi svoje prištekala i na kravu da nemam izbora, isto kao što bi svaka od vas. Opcenito mi je zao sto se toliko negativno gleda na to DOJIM-NE DOJIM. To je nesto u sto se nebi trebalo ulaziti, svak radi ono sto misli da je najbolje za dijete u tom trenutku. Nitko nije bolja majka jer joj krv piša iz bradavice a ona usprkos tome gura sisu. Ok, mozda je ta majka malo hrabrija i bolje podnosi bol, ali bolja od neke druge sigurno nije. Na kraju krajeva ne mjeri se ljubav brojem dojenih dana vec svime drugim sto kroz zivot za tu djecu cinimo. Mi zene smo same sebi najveći neprijatelji. I one lude RODE. one su krive za svu ovu ludost zena oko dojenja, one su izrodile fanatike koje doje djecu do 6.godine zivota i jos ce malo jer im je preemotivno prestat. 🤦♀️Ja nisam jedna od fanatika, Al sam za dojenje uvijek i prije svega i kao takva nemogu gledat i citat da netko zeli to svim srcem a ne ide mu od ruke i onda zelim pomoc jer zelim da uspije. Ok, mozda i jesam fanatik.😂
Grcevi obicno i krecu iza 6 tjedana….
Ali za njih kazu da se dogadaju min 3 puta tjedno uvjek u isto vrijeme….mozda ju samo nalo vise crijeva pate, bez obzira sto jede ad nije da ce uvjek sve biti isto, ipak probava sazrijeva i mjenja se
Ma da da znam da nije uvjek sve bajno i krasno npr hoce vise moje blizine, docim ju stavim u svoj krevet zaspe kao da joj je utjeha neka al naravno moram ju staviti ispod poplona svoga.. Bas cu pratit stanje ocel se promjeniti ruzno mi kad place a nezz sto je i onda ju mazim i uz nju sam i sve je super
Ayla zasto caj od kamilice? Ja kupila caj od komoraca pa cu ga uskoro uvest, on je kao protiv grceva. Te kolike su grozne, moj se grcio jadnicak zadnja 2 dana cijelo popodne. Nista ne pomaze ni nosanje ni masiranje trbuscica, nista. I onda zaspe iscrpljen jadan i probudi ga grc za 3min i tako u krug..
Sortiraj odgovore
Najstariji