Cure, cestitam svima na bebicama i zelim brzi oporavak i da sto lakse prodje dojenje, hormoni, babinje... Neka iskustva sam procitala. A jos trazim gdje je DijMar pisala za Ck, bas me zanima kako je proslo. Sretno svima koje su jos u iscekivanju 😍😘

Cestitam curkama koje su rodile! 🎉😊🎊🎁😍🎉🎉
Mamice koje su rodile - cime pokrivate bebace? Dekica? Poplun? Vreca? 😏
Joj i ja muku mucim s time. Do sad smo ju stavljali spavati u jastuku, ali mi je bed radi kraljeznice da joj se ne spiga nesto (ne znam jel moguce). S dekicom me strah da si ju ne navuce prek glave, a vrecu imamo ali su joj obje, iako najmanji broj, ultra prevelike 😓
To sve muci i mene.. strah me da joj nebude zima, pa da ne navuce dekicu prek sebe, strah me i vrece... termin je tu iza coska, a ja sva pocela panicariti...😶

Cestitam curkama koje su rodile! 🎉😊🎊🎁😍🎉🎉
Mamice koje su rodile - cime pokrivate bebace? Dekica? Poplun? Vreca? 😏
Joj i ja muku mucim s time. Do sad smo ju stavljali spavati u jastuku, ali mi je bed radi kraljeznice da joj se ne spiga nesto (ne znam jel moguce). S dekicom me strah da si ju ne navuce prek glave, a vrecu imamo ali su joj obje, iako najmanji broj, ultra prevelike 😓
To sve muci i mene.. strah me da joj nebude zima, pa da ne navuce dekicu prek sebe, strah me i vrece… termin je tu iza coska, a ja sva pocela panicariti…😶
Ja neznam kako ce meni biti kad rodim i hoce li me biti strah kako ga pokriti.. Ali moj poplun sto sam dobila je jedan ful mali pa zapravo nevjerujem da ga moze tako mali povuc na sebe a drugi koji imam je opet puno duzi pa ga uvijek mogu na kraju krevetica onako zavuc na kraj madraca tako da beban nemoze povuc to na sebe isto tako mi je i sa dekicom koje su sve dovoljno duge da ih zakacim na kraj kako se nebi povukao preko glavice a niti ce se moci otkriti. Nisam kupovala tu vrecu za spavanje i za sad ne planiram... Pa eto meni se ova opcija da zakacim dekicu cini okej..
Manich mi smo grizoljupci 😍🙈
Pahuljica ja pokrijem s dekicom, čekam da napuni 6 tjedana pa ću probati s vrećom

Cure, cestitam svima na bebicama i zelim brzi oporavak i da sto lakse prodje dojenje, hormoni, babinje… Neka iskustva sam procitala. A jos trazim gdje je DijMar pisala za Ck, bas me zanima kako je proslo. Sretno svima koje su jos u iscekivanju 😍😘
Uh DijMar nam je jako ljuta na osoblje u Ck... Nije bas ljepo bilo pa eto da znas... Ali najbolje da pricekas da se ona javi i da napise sto tocno sve nevalja.. Koliko sam zapamtila znam da je bila jako ljuta.. Nemogu se sad sjetit gdje je post njen..Probat cu sad listat nazad da ti nadjem.. Ako nadjem budem ti poslala da procitas..
Manich mi smo grizoljupci 😍🙈
Pahuljica ja pokrijem s dekicom, čekam da napuni 6 tjedana pa ću probati s vrećom
Hhaahhaahaahha grizoljupci 🤣🤣🤣🤣🤣 ma mi smo prave 🐽🐽 i ponosimo se time.. 😘❤️
Hvala cure! Ahh, nesto cemo vec iskombinirat 😊
Ja sam danas sva cudna. Neke lose volje. 100 obaveza rjesila danas, a nista za sebe, sve za druge... od sutra se zakljucavam u kucu i ne postojim vise za nikoga! Popila previse kave, sad nemogu zaspat, a zivci rade na 200 😏😑😏😑

Cure, cestitam svima na bebicama i zelim brzi oporavak i da sto lakse prodje dojenje, hormoni, babinje… Neka iskustva sam procitala. A jos trazim gdje je DijMar pisala za Ck, bas me zanima kako je proslo. Sretno svima koje su jos u iscekivanju 😍😘
Uh DijMar nam je jako ljuta na osoblje u Ck… Nije bas ljepo bilo pa eto da znas… Ali najbolje da pricekas da se ona javi i da napise sto tocno sve nevalja.. Koliko sam zapamtila znam da je bila jako ljuta.. Nemogu se sad sjetit gdje je post njen..Probat cu sad listat nazad da ti nadjem.. Ako nadjem budem ti poslala da procitas..
Ajoj :(
Ma nemoj se muciti. Budem prolistala, puno kasnim, ne stizem pratiti, a opet mi je drago cuti kako vam je 😘

Dinah evo malo sam listala nazad da vidim di je DijMar pisala iskustvo pa cu ti ostaviti samo redom stranice gdje pa si upises i odes na te stranice da procitas.. Znaci na stranicama.. 2018, 2020 i 2021 imas njenih postova vezano za bolnicu i osoblje... Ako se javi u medjuvremenu sigurna sam da ce ti napisati detaljno sve.. Sada se oporavlja od krasnog tretmana pretpostavljam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji