Pozdrav cure ,čestitam svim novim mama .Mi smo ovaj vikend završili u Vinogradskoj je beba puno povraćala poslije jela naravno iz straha smo otišli na hitnu.Ostavili su nas jer beba nije dobila puno na kilaži od rođenja pa su pratili koliko jede vaganje prije i poslije svakog jela.Baš sam si razmišljala koliko nas s foruma bilo u bolnici ovaj vikend jedino smo mi bile kat iznad.Prvi dan sam Non stop plakala jer je ispalo da bebi ne dam dovoljno jesti i bas sam bila koma.Ukratko doktor me špotao jer beba osjeti moj nemir a ja jedva se smirila idući dan.Beba nekad na cici popije 100 ml , a nekad 30 ml i onda su joj davali nadohranu to naravno ne možeš znati ako ne važeš bebu .Danas su nas pustili doma jer beba dobro dobila na kilaži 200 grama u 3 dana i svj nalazi su super.Deja žao mi je zbog tvog lošeg iskustva i znam svi kažu smiri se i to je jako teško bar meni bilo šaljem pozitivne vibre tebi i curki ✨✨✨Puno se mazite i volite i bude sve ok .
Moja je puno povracala al je trazila jos nakon toga pa se nisam brinula, drzim fige da se stanje popravi i da narastecu veliku curku i da bude sve u redu 💕💕🥰
Nama je danas bila patronazna i mali je jos izgubio na kilazi umjesto da je dobio pa mi je rekla da mu nakon podoja 2 puta dnevno dodam jos dohrane...ne znam zasto maleni ne dobiva na kilazi a papa cesto i meni se cini obilno, naravno to ne mozes znati nikako koliko pojede na cici ali svejedno...
Zene da vam kazem kako vi mecete kupus na sise a ja na palac men ovo ne prolazi, vise se ne crveni samo me boli pa idem probat svinjske masti i kupusa staviti nesjecam se da sam ga udarila 🙄
Felicita mozda mi je slabo mlijeko, bas mi je mama neki dan pricala kak je bilo sa sestrom mojom. Veli da je imala mlijeka, a on vjecno gladna pa joj patronazna rekla da uvede dohranu.
Maša zao mi je da ste morale u bolnicu 😔 nadam se da ce sada biti bolje ❤️🐣
Ja moram reci za Merkur da im odjel babinjaca sljaka izvrsno, zenske dodu u sekundu kad pozvonis, dojenje pokazu i ne odu iz sobe dok ne vide da sve doje ispravno i da je sve ok. Evo barem ova tri dana kako sam ja bila gore. Ja ih zvala prvu noc da uzmu malog, jos im rekla bit cu jos malo s njim i u pol 1 ih zvala pa su dosle, zvala ih 3 puta da presvlace poalog jer bi se popiskio po robici kak bi pelenu otvoril, isto dosle i uzele ga, presvukle i vratile. Evo moram ih pohvaliti jer su curke mrak.
Deja bas mi je zao kako je sve proslo, al najbitnine da ste obje uredu. Polako se oporavljati i kroz par dana bit ce te i ti i Mia super 🙂
Ja sam bas tuzna ovih tjedana, cekam da se napokon nes pokrene i znam da sam svaki dan sve blize carskom. Beba je velika i rekli su ako ne krene samo da cu na carski a to nikako nisam htjela. Evo danas na pregledu i dalje nista i dogovorili carski za srijedu 😌 Razocarana sam, bas se nekako odjecam kao da me vlastito tjelo izdalo ali pokusavam biti optimisticna i znam da je vjerojatno bolje ovako. U svakom slucaju je bolje za bebu pa me to tjesi.
Mame koliko ste kila izgubile nakon poroda? Ja sam drugi dan već imala minus 10 kila a dobila 16 u trudnoći 😌
Danas mi bila patronažna, kaže da je maternica već 4 cm ispod pupka, da je to odlično. Trbuha više nema 😌
Mame koliko ste kila izgubile nakon poroda? Ja sam drugi dan već imala minus 10 kila a dobila 16 u trudnoći 😌
Danas mi bila patronažna, kaže da je maternica već 4 cm ispod pupka, da je to odlično. Trbuha više nema 😌
Hihi a ti si draga bila nasa fit trudnica ti ces za dva dana izgledati kao da nikad nisi ni rodila.. 😅😏😊
Hihi a ti si draga bila nasa fit trudnica ti ces za dva dana izgledati kao da nikad nisi ni rodila.. 😅😏😊
Mamini geni 🤭
Julie, a vidit cemo..mislim da se to mlijeko mozw i testirati kolilo sam cula..nadam se da nijentako jer htjela bi dojiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji