Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    07. Listopad 2019. 13:28

Deja zao mi je sto ste obje istraumatizirane. Ne znam sto bi ti rekla da te utjesim, koliko god tesko pokusaj se sabrati da beba ne osjeti tvoju tugu, kad si s njom samo veselo. Nadam se da ce biti sve dobro, slazem de sa Kenguricom. Popricaj sa doktorom da ti objasni sto se desava, cisto da ti budes upucena i smirenija. Marin i ja saljemo puno 🤗🤗🤗🤗

• Jeja4
    07. Listopad 2019. 14:06

Deja, zao mi je sto si to prosla i sto ste se obje napatile. Bit ce sve ok, treba vam objema malo vremena 😘.

• MonaL.
    07. Listopad 2019. 14:30

Deja1988

Sad je bila vizita,radili joj ekg,ima opet nepravilnosti i sad su ju opet uzeli na monitor😪 U petak ce raditi opet uzv srca da vide jel se zatvorila rupica na srcu… I kako ne biti pod stresom,samo placem😪 Hvala cure❤😘

Žao mi je zbog tvog iskustva ali vjerujem da je to sve ok,borci su oni. A što se tiče rupice i moj je ima ali to smatraju pod normalnim. Nas će otpustit u srijedu sa neonatologije nakon 11 dana. Rekli su samo redovne kontrole i da svaka druga beba ima tu rupicu. Npr.moje obe nećakinje su je imale. 

anemone
    07. Listopad 2019. 14:31

Deja užasno mi je ovo tvoje iskustvo za pročitat a kamoli doživjeti. Drzte se cure, uskoro ce to sve biti iza vas 😊 veliki zagrljaj od Mile i mene 🎀💕

PatyDi
    07. Listopad 2019. 14:44

Bolnica prijatelj djece?!? Svugdje plakati i clanci o dojenju?!? A djeca vriste gladna jer oni ne slusaju majku nego trube samo svoje!  Na kraju krajeva to je MOJE dijete i MOJE tijelo i samo JA cu odluciti sta cu i kako! I da odustanem, to je opet moje pravo i samo moja odluka! 

anemone
    07. Listopad 2019. 14:50

Dijmar moja je izgubila 300 g u kratkom roku (znam da gube na težini ali ne tako drastično)
    Samo sta sam čula je - mama dijete na prsa a meni nista ne ide. Unatoč tom sto je pedijatar napisao na one papire DOHRANA 😐

PatyDi
    07. Listopad 2019. 14:52

Bas sam nabrijana! Najradije bi ih dala u novine! Nesto se isfuravaju s tim plinom pa ovo pa ono. Samo kad me netko pita, uopce se necu ustrucavati pricati o tome! Ma ko da mi netko kaze nemoj koristiti sampon za kosu jer je umjetan, peri se samo obicnom vodom. Halo?!? 

PatyDi
    07. Listopad 2019. 14:55

anemone

Dijmar moja je izgubila 300 g u kratkom roku (znam da gube na težini ali ne tako drastično)
    Samo sta sam čula je - mama dijete na prsa a meni nista ne ide. Unatoč tom sto je pedijatar napisao na one papire DOHRANA 😐

Moj je do sad izgubio 330 grama, kazu da je to u redu. Njima je sve u redu. Al ajd, rodio se velik, ali opet kao sto kazes, to i ja stalno slusam

07. Listopad 2019. 15:02

Danas skoro svaka bolnica prijatelj djece, u mojoj guzve nema, a uopce se netrude pomoci oko dojenja i to je zalosno, znam da nema dovoljno sestri i pitanje dal uopce znadu one kako to treba, to je Bogu za plakati mozda sam i ja mogla dojiti da su mi pomagale a ne ocekuju da ja znadem a ja sva nesposobna kud rana boli tud i noga uzas, DijMar maltretiraj ih non stop svako malo zovi i ako nemas jos mljeka nek vuce, da ti sto prije dode.. A oni tako bezobrazni 😕🙄

Maša62
    07. Listopad 2019. 16:12

Pozdrav cure ,čestitam svim novim mama .Mi smo ovaj vikend završili u Vinogradskoj  je beba puno povraćala poslije jela naravno iz straha smo otišli na hitnu.Ostavili su nas jer beba nije dobila puno na kilaži od rođenja pa su pratili koliko jede vaganje prije i poslije svakog jela.Baš sam si razmišljala koliko nas s foruma bilo u bolnici ovaj vikend jedino smo mi bile kat iznad.Prvi dan sam Non stop plakala jer je ispalo da bebi ne dam dovoljno jesti i bas sam bila koma.Ukratko doktor me špotao jer beba osjeti moj nemir a ja jedva se smirila idući dan.Beba nekad na cici popije 100 ml , a nekad 30 ml i onda su joj davali nadohranu to naravno ne možeš znati ako ne važeš bebu .Danas su nas pustili doma jer beba dobro dobila na kilaži 200 grama u 3 dana i svj nalazi su super.Deja žao mi je zbog tvog lošeg iskustva i znam svi kažu smiri se i to je jako teško bar meni bilo šaljem pozitivne vibre tebi i curki ✨✨✨Puno se mazite i volite i bude sve ok .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.