I kako da covjek ima povjerenja u doktore kad ih ocito nije briga 😢
Znaci, svaki dan se na viziti zalim da me rana boli i pece sve jace, a oni mene uvjeravaju da je sve kako treba biti. Okej, danas trebali ici doma, a gin koja me porodila bila na viziti i ona u soku jer se upalilo i imam hematom 😯 Ocistila, stavila kremu i jos ce jednom sutra prije odlaska i obavezno cijelo vrijeme moram led drzati. K tome sam jos jadna jer je mali poceo lijepo sisati, ali meni jos nema mlijeka pa se za sad samo uspavljuje na sisi i dajem mu cesto da navuce nest…bole me bradavice, ali me jos vise bole neki pogledi od sestara koji mi govore da se mozda ne trudim dovoljno pa ga one moraju dohraniti 😞 Jucer je jadan doslovno cijeli dan proveo na sisi i ostao gladan. Pa necu valjda pustit dijete da bude gladno 😱😡
A danas cu morati gnjaviti jos vise jer s tim ledom moram vecinom lezati pa mi ga moraju dodavati. Ali briga me, to im je posao. Ionako nije guzva, ja vec 2.dan sama u sobi…
Oni nisu normalni, bas su patnici bezobrazni.. Tako su meni trebali zbog noge dodavati bebu al naravno kad ih zoves moras pola dana zvati i ja nisam mogla cekati nikoga jer dite place tako da te razumim, drzi se i nemoj im dati mira neka ti pomognu 😘💕
Znaci,u subotu u pola 7 ujutro sam bila u radaoni,odmah pregled,bila sam 5 cm otvorena,prokinuli odmah vodenjak….i cekali malo moje trudove,ali nista..onda su me na drip spojili,u 10 sam bila itvorena 6-7cm,u 12:30 sam bila skroz,promjenila sam 2 ctg aparata i 3 sonde,jer su stalno bebi padali otkucaji na 60,pa se popnu na 110,ali me uvjeravaju da je sve ok…..uglavnom otvorena sam bila,ali nikako do izgona doci…nije islo….pokusavali smo,ona se krivo okrenula i nije mogla van,a spustila se vec u kanal,rekla je doktorica da vec ima hematom na glavici i da me mora poroditi na carski,otisla u salu u 3:15 ….to je bila borba…jedva su ju izvukli jer je zapela,doktorica ju je cupala s jedne strane,druga kroz dole gurala glavicu…mene su isto dugo sivali..uzas…ja sam samo molila Boga da proplace….i kad je sve gotovo bilo,dali su nam ju na pola sata,pa su ju uzeli da ju okupaju…i onda ju nisu vratili vise,rekli su da je na promatranju jer je imala tahikardije,radili joj ekg i uzv srca..dali mi ju tek jucer u 16 kad sam dosla na odjel…nemam mlijeka jos,nije nadoslo,ja ju stavljam na prsa da vuce,pa mozda nadode,ali gladna je i urla…onda joj daju 15ml dohrane i vrate,i opet place jer bi jos…ma uzas….sad su ju uzeli na ekg,,i na monitor…ima opet neke nepravilnosti,pa ce ju pratiti,sad ce ju opet uzeti gore,nije ni cudo da nemam mlijeka od ovog stresa….idemo u petak doma ako bude sve ok s njom,raditi ce joj opet uzv srca i ekg….bas sam u uzasnom stanju psihicki…
Ajme Dejo ja sam u šoku, pa oni nisu čisti u tim svojim glavama pa bas su vas izmucili, nadam se da ce biti sve u redu do petka i da ce vas pustiti kuci.. Drzi se 😘😘😘
Ayla koja mustra mala je tvoja curica 🥰🤪🙈
Marin bas hoće malo na ruke jer otvori oci i gleda i onda mu ja pričam i nunam malo i onda zaspi. Tata ga nosi i pusti pjesme i uspavljuje. Svašta izvodimo 😂🙈🧸
Ma uživamo u tome samo će biti kaos kad skupi kila pa će ga meni biti teško nositi tako po 20 min. Kako god…..
Taj mali ima anđeoski pogled i sva se rastopis dok me gleda. Uvijek si pomislim zna li on da sam ja ta, njegova mama 😍🧸💞
DijMar kakve idiotkinje, odvratno. Ko normalnan ima namjeru ostaviti dijete gladno????
Samo ti njih zovi, zato i jesu tamo i zbog njihovog nemara si eto pobrala upalu. Da su odmah reagirali možda se ne bi sve ovo dogodilo.
Neka on vuče, nadoći će mlijeko. Sretno mila ❤️🧸
E to ti je i meni sto ako se nauci na ruke, ko ce poslje nosati i sad sve skljoca 😂😂
Naravno da zna, sve one osjete i znadu majka ima poseban miris i glas koji su slusali i naravno prepoznaju 😊😊
I kako da covjek ima povjerenja u doktore kad ih ocito nije briga 😢
Znaci, svaki dan se na viziti zalim da me rana boli i pece sve jace, a oni mene uvjeravaju da je sve kako treba biti. Okej, danas trebali ici doma, a gin koja me porodila bila na viziti i ona u soku jer se upalilo i imam hematom 😯 Ocistila, stavila kremu i jos ce jednom sutra prije odlaska i obavezno cijelo vrijeme moram led drzati. K tome sam jos jadna jer je mali poceo lijepo sisati, ali meni jos nema mlijeka pa se za sad samo uspavljuje na sisi i dajem mu cesto da navuce nest…bole me bradavice, ali me jos vise bole neki pogledi od sestara koji mi govore da se mozda ne trudim dovoljno pa ga one moraju dohraniti 😞 Jucer je jadan doslovno cijeli dan proveo na sisi i ostao gladan. Pa necu valjda pustit dijete da bude gladno 😱😡
A danas cu morati gnjaviti jos vise jer s tim ledom moram vecinom lezati pa mi ga moraju dodavati. Ali briga me, to im je posao. Ionako nije guzva, ja vec 2.dan sama u sobi…
Tako se i meni bilo upalilo sve i nateklo dole, imala sam podljeve i hematome pa su mi sestre donijele u sobu punu bocu natrijevog klorida da pospricam na ulozak i tako sam radila poslije svakog piskenja i mjrnjanja ulozaka, i onda mi je splasnulo dole sve...doma ga jos uvijek koristim sada.. bit ce to sve ok, zarast ce i oporavit ces se kroz par tjedana...ja jos nisam dosla na sebe nikako
Sad je bila vizita,radili joj ekg,ima opet nepravilnosti i sad su ju opet uzeli na monitor😪 U petak ce raditi opet uzv srca da vide jel se zatvorila rupica na srcu… I kako ne biti pod stresom,samo placem😪 Hvala cure❤😘
Moras ostat pozitivna i slat takve osjecaje svojoj bebici...malo se i ona izmucila.tijekom poroda ko i ti j treba to sve sjest na svoje...u sigurnim je rukama tamo i oni znaju sto rade, ne brini
Deja tesko mi je citati tvoje iskustvo i zamisljati strah i neizvjesnost kojima se ne mozes oduprijeti, znas da moras biti jaka al jasno da je to jace od tebe. Dok si sama isplaci dusu iz sebe a kad ti ju donesu samo mazi, tepaj, i tako ispocetka. Bit ce sve uredu, beba je pod nadzorom a ti pokusaj sacuvati zivce.
Deja, samo hrabro! Zaboli te ona stvar kako će te sestre gledati. Meni je pogled mog djeteta koje je vrištalo od gladi bio bitniji i bez srama sam ih zvala. S obzirom na sav stres i okolnosti, najbitnije je da je beba sita i zdrava, a hoćeš moći dojiti ili ne, vidjet ćeš i ne daj se dodatno uzrujavati s onim tko će šta misliti.
Deja draga nemam ti sta pametno ni reci jer bih i ja samo plakala. Moj necak nije imao zatvorene dvije rupice i tek iza 2. godine su se zatvorile do kraja i nikakvih tegoba nije imao. Nadam se da nece imati ni ta tvoja mrva i da ce biti savrsena. Ako imas ijednog doktora koji je voljan pricati s tobom pricaj, mozda se smiris, mozda ti objasne da to nije tako kako tebi sad izgleda. Drzi mi se.
Deja, drzi se radi svog djeteta. Za mlijeko znam kako ti je jer meni ni 4.dan jos nije doslo. Ja sam danas isto isplakala dusu i jos mi dodje radi svega, ali ako nastavimo tako onda nam nece ni doc mlijeko...a sa malenom ce biti sve u redu, dozivjela je sok jadna. Mislimo na vas 🙏
Deja draga, zao mi je sto ste prosle kroz to, sad je bar taj traumatican porod iza vas, a drzimo fige i saljemo dobre vibre da bebica bude super u rekordnom roku! Ti se slobodno izjadaj i isplaci, mama si joj i ne mogu ni zamisliti kako ti je tesko to gledati. Brzo ces se pribrati i bit ce bolje. I nemoj se ustrucavati nista pitati doktore i osoblje, tu su zbog vas, a ne vi zbog njih. Sretno vam i brz oporavak! 💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji