Ok, uvjerile ste me za chico uloske 😊. Poslije prvog poroda sam koristila vir ali se ne sjecam vise kako i sto je bilo i da li su valjali ili ne.
Po meni vir je jedino bio dobar za tapkanje rane kad ga smocim bila sam jednom stavila ga preko noci i to se sve nesta razmucalo kao da sam ga drzala 2 dana uzasan je bio bolji mi bio lola lady al ja sam obadvoje koristila za tapkanje s chicco nemos pogrijesiti nikako 😁
cure mojee jutroo
dejaa brz oporavak
neki dan sam pitala za napade vrucine jel to i vama se dogadja? jel to normalnoo
Ja dok sam bila trudna bilo je jos vruco, tako da ti ja pomoci nemogu al znam da sam se nenormalno znojila stopala pogotovo
Jutro svima 🌰🍁🌽
Aurora i Angelina kako ste curke, kako bebice? Javite nam se 😊
Mi idemo po pozivnice za krštenje, dragi želi da ih izradimo pa smo se odlučili za puzzle
Želim samo reci da se mišić budi i jede oko 1 ujutro i onda opet između 6-7 ugl to oko je 1 mi je taman da idemo lec a on još želi malo na ruke tako da me to bas iscrpi 🤪🙈
I moja je sinoc oko 1 se probudila i jela i blize 8 se probudila i to mi pase najgore mi ono u 5 ujutro nisam nigdi prispila i onda se natiravam da jos zaspem i evo sad je opet zaspala, ubaci ga kraj sebe kao ja, moja je cudo ako ju stavim na krevet svoj nece zaspati i velim muzu reko ona ceka da ju stavim ispod poplona da bude sigurna da ce spavati s menom i ja ju stavim ispod i dam varalicu i ona odma zaspe ja umirem od smijeha i cekam da zaspe pa ju prebacim u njezin, cudo je 😂😂
I kako da covjek ima povjerenja u doktore kad ih ocito nije briga 😢
Znaci, svaki dan se na viziti zalim da me rana boli i pece sve jace, a oni mene uvjeravaju da je sve kako treba biti. Okej, danas trebali ici doma, a gin koja me porodila bila na viziti i ona u soku jer se upalilo i imam hematom 😯 Ocistila, stavila kremu i jos ce jednom sutra prije odlaska i obavezno cijelo vrijeme moram led drzati. K tome sam jos jadna jer je mali poceo lijepo sisati, ali meni jos nema mlijeka pa se za sad samo uspavljuje na sisi i dajem mu cesto da navuce nest...bole me bradavice, ali me jos vise bole neki pogledi od sestara koji mi govore da se mozda ne trudim dovoljno pa ga one moraju dohraniti 😞 Jucer je jadan doslovno cijeli dan proveo na sisi i ostao gladan. Pa necu valjda pustit dijete da bude gladno 😱😡
A danas cu morati gnjaviti jos vise jer s tim ledom moram vecinom lezati pa mi ga moraju dodavati. Ali briga me, to im je posao. Ionako nije guzva, ja vec 2.dan sama u sobi...
cure mojee jutroo
dejaa brz oporavak
neki dan sam pitala za napade vrucine jel to i vama se dogadja? jel to normalnoo
Ma mislim da je to skroz normalno. Meni je isto često vruće, u valovima me uhvati vrućina i oblije znoj pa kroz par min opet normalno.
Ayla koja mustra mala je tvoja curica 🥰🤪🙈
Marin bas hoće malo na ruke jer otvori oci i gleda i onda mu ja pričam i nunam malo i onda zaspi. Tata ga nosi i pusti pjesme i uspavljuje. Svašta izvodimo 😂🙈🧸
Ma uživamo u tome samo će biti kaos kad skupi kila pa će ga meni biti teško nositi tako po 20 min. Kako god.....
Taj mali ima anđeoski pogled i sva se rastopis dok me gleda. Uvijek si pomislim zna li on da sam ja ta, njegova mama 😍🧸💞
DijMar kakve idiotkinje, odvratno. Ko normalnan ima namjeru ostaviti dijete gladno????
Samo ti njih zovi, zato i jesu tamo i zbog njihovog nemara si eto pobrala upalu. Da su odmah reagirali možda se ne bi sve ovo dogodilo.
Neka on vuče, nadoći će mlijeko. Sretno mila ❤️🧸
I kako da covjek ima povjerenja u doktore kad ih ocito nije briga 😢
Znaci, svaki dan se na viziti zalim da me rana boli i pece sve jace, a oni mene uvjeravaju da je sve kako treba biti. Okej, danas trebali ici doma, a gin koja me porodila bila na viziti i ona u soku jer se upalilo i imam hematom 😯 Ocistila, stavila kremu i jos ce jednom sutra prije odlaska i obavezno cijelo vrijeme moram led drzati. K tome sam jos jadna jer je mali poceo lijepo sisati, ali meni jos nema mlijeka pa se za sad samo uspavljuje na sisi i dajem mu cesto da navuce nest…bole me bradavice, ali me jos vise bole neki pogledi od sestara koji mi govore da se mozda ne trudim dovoljno pa ga one moraju dohraniti 😞 Jucer je jadan doslovno cijeli dan proveo na sisi i ostao gladan. Pa necu valjda pustit dijete da bude gladno 😱😡
A danas cu morati gnjaviti jos vise jer s tim ledom moram vecinom lezati pa mi ga moraju dodavati. Ali briga me, to im je posao. Ionako nije guzva, ja vec 2.dan sama u sobi…
Jooj strasno eto svuda imas supaka koji misle ma ko te sljivi nemas pojma jer ti prvo dijete pa sta ce te gledat jer oni znaju kako to treba bolit... Tesko nekoj tamo pogledat za svaki slucaj zamisli oduzela bi joj 3 min vremena.. Ma bezveze da su te odma poslusali moglo se izbjeci sigurno ili bi barem bilo manje grozno. Vjerujem da si ljuta i da ti je tesko... Ali nedaj na sebe i bori se.. Mazi bradavice i forsiraj ih da ti daju da dojis doce mljeko vidis da svima bude tako... Samo hrabro 🤗❤️😘
Jooj Deja uzas kako se sve zakompliciralo ali vjerujem da ce sve biti dobro na kraju jake ste vi i zajedno cete se oporaviti brzooo... Pokusaj biti hrabra i pozitivna i doce i mljeko i bit ce sve okej.. Njoj sada treba tvoja hrabrost i tvoja snaga i sve ce biti dobro. Znam da je tesko ne biti pod stresom ipak je to tvoja bebica ali bit ce sve okej samo budi jaka.. ❤️🤗😘
Znaci,u subotu u pola 7 ujutro sam bila u radaoni,odmah pregled,bila sam 5 cm otvorena,prokinuli odmah vodenjak….i cekali malo moje trudove,ali nista..onda su me na drip spojili,u 10 sam bila itvorena 6-7cm,u 12:30 sam bila skroz,promjenila sam 2 ctg aparata i 3 sonde,jer su stalno bebi padali otkucaji na 60,pa se popnu na 110,ali me uvjeravaju da je sve ok…..uglavnom otvorena sam bila,ali nikako do izgona doci…nije islo….pokusavali smo,ona se krivo okrenula i nije mogla van,a spustila se vec u kanal,rekla je doktorica da vec ima hematom na glavici i da me mora poroditi na carski,otisla u salu u 3:15 ….to je bila borba…jedva su ju izvukli jer je zapela,doktorica ju je cupala s jedne strane,druga kroz dole gurala glavicu…mene su isto dugo sivali..uzas…ja sam samo molila Boga da proplace….i kad je sve gotovo bilo,dali su nam ju na pola sata,pa su ju uzeli da ju okupaju…i onda ju nisu vratili vise,rekli su da je na promatranju jer je imala tahikardije,radili joj ekg i uzv srca..dali mi ju tek jucer u 16 kad sam dosla na odjel…nemam mlijeka jos,nije nadoslo,ja ju stavljam na prsa da vuce,pa mozda nadode,ali gladna je i urla…onda joj daju 15ml dohrane i vrate,i opet place jer bi jos…ma uzas….sad su ju uzeli na ekg,,i na monitor…ima opet neke nepravilnosti,pa ce ju pratiti,sad ce ju opet uzeti gore,nije ni cudo da nemam mlijeka od ovog stresa….idemo u petak doma ako bude sve ok s njom,raditi ce joj opet uzv srca i ekg….bas sam u uzasnom stanju psihicki…
Stvarno mi je žao da je tako prošlo sve.. Jel rade ultrazvuk netom prije da vide još jednom položaj bebe? Ili se krivo okrenula dok je to sve trajalo i dok se čekao izgon? Držim fige da mlijeko nadode što prije I samo ostani pozitivna i hrabra. Sigurna sam da će biti sve dobro I kroz dan dva će nadoci bebica. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji