Ayla ti si rekla da te malena znala bas jako udarati u trudnoci ko i mene moja sad, recimo danas sam kuhala rucak i tako me zviznula negdje u cerviks/mjehur da sam jauknula i sve zvijezde prebrojala od boli...
A ostatak danas se mice puno sporije i njeznije nego zadnjih dana, ali skoro svaki njen pokret danas mi izaziva bol u trbuhu iako njezan pokret... recimo sad lezim na kaucu i ona se opet onako polako njezno rola i mice rukicama/nogicama, al ja imam osjecaj ko da mi njeno micanje pouzrokuje ove bolne grceve slicne menstrualnim. Jel to moguce i normalno?
Ayla ti si rekla da te malena znala bas jako udarati u trudnoci ko i mene moja sad, recimo danas sam kuhala rucak i tako me zviznula negdje u cerviks/mjehur da sam jauknula i sve zvijezde prebrojala od boli…
A ostatak danas se mice puno sporije i njeznije nego zadnjih dana, ali skoro svaki njen pokret danas mi izaziva bol u trbuhu iako njezan pokret… recimo sad lezim na kaucu i ona se opet onako polako njezno rola i mice rukicama/nogicama, al ja imam osjecaj ko da mi njeno micanje pouzrokuje ove bolne grceve slicne menstrualnim. Jel to moguce i normalno?
Po meni je u trudnoci sve normalno, i mene je kao sto sam pisala toliko sutala da je mene cijeli trbuh uzasno bolio puno jace od menstrualnih, al te epizode je imala kad bi se ja forsirala u nekakvom poslu, brijanje, ciscenje, dugo sjedenje 🙄 i premda sto sada lezis ako si dns i nesto radila navecer se svi misici opuste i onda je jos gore, ja sam znala plakati koliko je mene bolilo to njeno lupanje a nekad i samo vrpoljenje a o kvrgama necu ni pricati to je uzas 😐 tako da je moguce je i normalno 😁 jos malo 😁
Je bome, sve teze i teze, danas jedva hodala po centru, ko pingvin... i ono disem ko sam u trudovima od boli 😂
Je bome, sve teze i teze, danas jedva hodala po centru, ko pingvin… i ono disem ko sam u trudovima od boli 😂
A znam kako ti je, ma to ti je sve normalno.. Ti si ono prelezala pola trudnoce kao ja, ako se dobro sjecam? I naravno nakon toliko lezanja tesko se pokrenuti ja kad bi krenula pomotaj ves legni, pa prostrij ves legni, pa bilo je faza kad bi se digla i osla na wc i to bi me umorilo pa bi nastavila lezati 😂😂
Pa nisan bas pola trudnoce, od 25-29tt umjereno mirovala, a od 29-35tt bas strogo, al eto 2ipo miseca nekretanja uglavnom... onda san se prosli tjedan lipo nahodala i sve, i cistila po kuci, sad me vec sustize to 😂
Bas se tijelo odvikne i ne moze vise, pritiskak u zdjelici ogroman. A jos me pocela bolit prepona na desnu stranu, stalno neka nova iznenadjenja u trudnoci 😬
Iako me jednim dijelom strah poroda i nepoznatoga, s druge strane prevladava uzbudjenje i samo da primim curku u narucje i dodjemo doma u nasa 4 zida, pa dalje cemo se snalazit kako znamo i umijemo ☺️
Ti si nas bas sve ovdje raznjezila svojim pricama o curki, pa onda jedva cekamo, iako se sicam kako si i ti kukala od poroda i bolova heh, ocito se sve zaboravi
Pa nisan bas pola trudnoce, od 25-29tt umjereno mirovala, a od 29-35tt bas strogo, al eto 2ipo miseca nekretanja uglavnom… onda san se prosli tjedan lipo nahodala i sve, i cistila po kuci, sad me vec sustize to 😂
Bas se tijelo odvikne i ne moze vise, pritiskak u zdjelici ogroman. A jos me pocela bolit prepona na desnu stranu, stalno neka nova iznenadjenja u trudnoci 😬
Iako me jednim dijelom strah poroda i nepoznatoga, s druge strane prevladava uzbudjenje i samo da primim curku u narucje i dodjemo doma u nasa 4 zida, pa dalje cemo se snalazit kako znamo i umijemo ☺️
Ti si nas bas sve ovdje raznjezila svojim pricama o curki, pa onda jedva cekamo, iako se sicam kako si i ti kukala od poroda i bolova heh, ocito se sve zaboravi
Ma ja sam do 29tj i cuvala se nisam tila bas nesto pretjerano raditi, e onda je doslo krecenje i ciscenje kuce a kako ne volim da drugi to rade ja sam koza sve sama i onda sam morala mirovati strogo i u 36 se pokrenula malo jer nisam mogla puno, al mi se nije ni dalo nista zato se ni ti ne forsiraj sve lagano i puno odmora treba ce ti...
Men je porod uzas al zaboravi se ostane sjecanje da je bolilo al nista opasno,..
Ma jojj moja curka moras se rastopiti kad ju vidis 😊😊 a kako da ja onda odolim, sreća najveća 💕
Iden ja pomalo u krpe, vec zatisje naveliko na forumu 😂😂
A jos ovako mislim ka “moze krenit bilo kad”, bolje da oden spavat da nisan umorna, jer ako idem kasno lec onda mi griznja dodje haha...
Pogotovo kad citam kako vam je puka vodenjak u po noci il u zoru, taman kad se namistis za spavanac 😅
Pa nisan bas pola trudnoce, od 25-29tt umjereno mirovala, a od 29-35tt bas strogo, al eto 2ipo miseca nekretanja uglavnom… onda san se prosli tjedan lipo nahodala i sve, i cistila po kuci, sad me vec sustize to 😂
Ma ja sam do 29tj i cuvala se nisam tila bas nesto pretjerano raditi, e onda je doslo krecenje i ciscenje kuce a kako ne volim da drugi to rade ja sam koza sve sama i onda sam morala mirovati strogo i u 36 se pokrenula malo jer nisam mogla puno, al mi se nije ni dalo nista zato se ni ti ne forsiraj sve lagano i puno odmora treba ce ti…
Men je porod uzas al zaboravi se ostane sjecanje da je bolilo al nista opasno,..
Ma jojj moja curka moras se rastopiti kad ju vidis 😊😊 a kako da ja onda odolim, sreća najveća 💕
I da mene je bolila lijeva prepona i jos uvijek me boli, vise ni sama nezz od cega 🙄
Iden ja pomalo u krpe, vec zatisje naveliko na forumu 😂😂
A jos ovako mislim ka “moze krenit bilo kad”, bolje da oden spavat da nisan umorna, jer ako idem kasno lec onda mi griznja dodje haha…
Pogotovo kad citam kako vam je puka vodenjak u po noci il u zoru, taman kad se namistis za spavanac 😅
😂😂😂😂 Ovo je toppp, odi odi nece ti biti nista bolje nego li nama 🤪🤪
Odma da se ispricam sto ne pripadam ovoj grupi, no ocajna sam i treba mi savjet sto prije.
E sad mene zanima, kako se vi zenice borite s mucninama.. evo ulazim u 11tj trudnoce, a muka mi po cijele dane, sto god da pojedem mi tako lose sjedne na zeludac i patim se cijelo vrijeme.. i svaki dan navecer imam mucnine, ispovracam veliku kolicinu te mi obavezno kapilara u nosu pukne pa mi uz povracanje curi i krv iz nosa… sto mi je najgore ja kad se navecer ispovracam bude mi muka cijelu noc.. sinoc sam tek u 4h ujutro zaspala, patila se, pa se ne mogu namjestit, ak legnem na bok zeludac mi pod pritiskom jos vise mi muka, na leđa ne mogu spavat pa se samo okrecem ko prase na raznju… imam rennie i rupurut tablete, no rupurut se navodno ne bih smio kunzumirat u trudnoci, a zapravo ne znam jesu li oni za mucnine ili samo za zgaravice.. nisam dugo citala upustva… ugl ako je vama s mucninama nes pomoglo… vicite jer umirem svaki dan.. nadam se da ce uskoro i prestat mucnine i povracanje
Meni je jedno vrijeme coca cola pomagala znaci sve gazirane sokove sam probala svaki bi pomogo malo, juha iz vrecice je bilo jedino sto sam mogla pojst i to mi je bilo supp non stop ju kuhala, cak mi je francuska salata pomogla i naravno svijezi zrak tj dana sam bila u kuci i zatvorena i rigala non stop kad sam odlucila izaci van bio je Božić otisla do svojih i mucnine prestale one cijelodnevne znaci svjez zrak je odlican
Jooj sad se sjetila kako sam ja jedino te juhe iz vrecice mogla i zeljela jesti prva 3 mj bas zbog mucnina.. I narance su mi pomagale jela i pila sok cjedjeni od narance.. I vode sam jako puno pila.. Bozee kad se sjetim kako sam mislila da me nikad to nece proc bila sam ocajna isla u ljekarnu ko provalija izgledala od dva dana zaredom povracanja.. Pokusavala sve i na kraju je tako brzo zapravo proslo kako sam usla u 16ti tjedan sve nestalo.. Hihi osim jednom kad sam povracala u 19tom tjednu.. Smijala se sama sebi jer nemam pojma od cega samo diglo vodu u grlo i gotovo.. Ja ti mogu samo rec da ce zbilja proci i da se neces ni sjecat toga kad dodjes u nase tjedne.. 😘🤗 Sretno pokusaj voce eto meni je pomagalo kao i te juhe... Bitno je da pijes vode dosta. U najgorem slucaju mozes doktoru pa ce ti dat malo infuzije jer ako ne jedea danima nije ni to dobro..
Sortiraj odgovore
Najstariji