Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    06. Listopad 2019. 23:55

ayla

Venus

Kupus navodno isusuje mlijeko u dojkama i smanjuje kolicinu, budite oprezne sto se toga tice…

Nego jel doktori racunaju 2 prsta ko 2cm il je to vise, ja recimo imam jako tanke prste, i kad stavim sva jedan kraj drugog opet bih rekla da je to prije 3cm nego 2, a kamoli jos ako neki doktor il netko s debljim prstima pregledava.

I jos me zanima jel postoji mogucnost kad dodje vrijeme za izgon da ono stanemo na koljena ili na sve cetiri na krevetu istiskat bebu, ili svi forsiraju lezanje na ledjima
    pri tiskanju bebe… jer to je ubiti najgora moguca poza (isto ko kakanje lezeci), beba teze ide vani i puno lakse dolazi do pucanja i rezanja.
    Ja sam bas pitala doktoricu mogu li na stolicic za izgon, i rekla je da ga ne dozvoljavaju prvorotkama 🙄 ko da nam nije dovoljno stresno i bolno (prvi porod) pa ono zasto bi nam olaksali… a ja sam najvise to htjela radi svojih bolnih ledja (cijelom duzinom bol uz kicmu)…mislim da cu se ispatit lezeci 😭😭

Ja sam morala lezati u trudovima recu napamet od 9do 6 i pol sata tiskanja umirala sam, nisu dali setati samo lezati popizditis dobila, leda me do nedavno bolila da se nisam mogla pomaknuti uzas, a sad kad malu podignem u meni sve skljoca svakako cu morati posjetiti fizijatra uskoro 😂😂 kad me vidi past ce mu mrak na oci jer sam bila prosle godine u 9mj isla sam na magnet i ustanovio da su leda za moju dob u totalnom k, a sad nakon poroda sto se to sve vise razvojilo pitanje kakva su i hoce li me ukociti kada se vratim na posao jer radim teski fizicki posao uglavom probaj sve vise setati i da ne lezis kao ja u bolovima mislim da ce ti biti od velike pomoci

Sta je ovoo? Ayla stavila zarez? 😱 jesi dobro? Nemoj bona stavljat zareze, necemo te razumjet😂😂
    Da, ja koristim plasticne bocice. Mozes izvadit taj sisač, pa njega znam nekad prelit vrelom vodom kad kuham kavu. A sterilizator je definitivno luksuz. Puno mi je 400-500kn. Ako je Frajla odustala od njega, a ima ga doma, racunam da ni meni ne treba. Ovak mi se cini ko prakticna zena pa eto 😃

07. Listopad 2019. 00:05

Venus

Aylaskolioza je iskrivljenost kicme, meni je bila 70%, bila sam kod ortopeda na savjetovanju, rekao da mogu prirodno, al kao da mogu cak i epidural trazit, a u slucaju carskog da spinalnu ne mogu vec samo pod opcom, i ne bih to htjela. Bas imam tu “traumu” od narkoze i ne bih voljela (ako nesto nije hitno Boze moj) da me uspavljuju i da ne vidim bebicu 24h 🙁 a i bojim se opet tih rana i bolova od oporavka, bit zakovana na krevetu itd… da je spinalna aj i nekako, al pod opcom bas ne bih nikako ako ne moram.

A nista ponit cu svu dokumentaciju na porod pa cu opet pred kraj probat uzicat taj stolcic nekako, il ako ne ide, bar da me puste malo hodati, sjediti na lopti…

Da citala sam bas, probaj onda nesta da si olaksas jer ipak se koščice razdvajaju za vrijeme poroda i pogotovo lezanje na ledima ubija 

07. Listopad 2019. 00:08

Noemi1

ayla

Venus

Kupus navodno isusuje mlijeko u dojkama i smanjuje kolicinu, budite oprezne sto se toga tice…

Nego jel doktori racunaju 2 prsta ko 2cm il je to vise, ja recimo imam jako tanke prste, i kad stavim sva jedan kraj drugog opet bih rekla da je to prije 3cm nego 2, a kamoli jos ako neki doktor il netko s debljim prstima pregledava.

I jos me zanima jel postoji mogucnost kad dodje vrijeme za izgon da ono stanemo na koljena ili na sve cetiri na krevetu istiskat bebu, ili svi forsiraju lezanje na ledjima
    pri tiskanju bebe… jer to je ubiti najgora moguca poza (isto ko kakanje lezeci), beba teze ide vani i puno lakse dolazi do pucanja i rezanja.
    Ja sam bas pitala doktoricu mogu li na stolicic za izgon, i rekla je da ga ne dozvoljavaju prvorotkama 🙄 ko da nam nije dovoljno stresno i bolno (prvi porod) pa ono zasto bi nam olaksali… a ja sam najvise to htjela radi svojih bolnih ledja (cijelom duzinom bol uz kicmu)…mislim da cu se ispatit lezeci 😭😭

Ja sam morala lezati u trudovima recu napamet od 9do 6 i pol sata tiskanja umirala sam, nisu dali setati samo lezati popizditis dobila, leda me do nedavno bolila da se nisam mogla pomaknuti uzas, a sad kad malu podignem u meni sve skljoca svakako cu morati posjetiti fizijatra uskoro 😂😂 kad me vidi past ce mu mrak na oci jer sam bila prosle godine u 9mj isla sam na magnet i ustanovio da su leda za moju dob u totalnom k, a sad nakon poroda sto se to sve vise razvojilo pitanje kakva su i hoce li me ukociti kada se vratim na posao jer radim teski fizicki posao uglavom probaj sve vise setati i da ne lezis kao ja u bolovima mislim da ce ti biti od velike pomoci

Sta je ovoo? Ayla stavila zarez? 😱 jesi dobro? Nemoj bona stavljat zareze, necemo te razumjet😂😂
    Da, ja koristim plasticne bocice. Mozes izvadit taj sisač, pa njega znam nekad prelit vrelom vodom kad kuham kavu. A sterilizator je definitivno luksuz. Puno mi je 400-500kn. Ako je Frajla odustala od njega, a ima ga doma, racunam da ni meni ne treba. Ovak mi se cini ko prakticna zena pa eto 😃

Šok, šok vidis da dns nisam dobro 🤪  ma znam al ja tutnem u lonac sve skupa pa zamisljam da spremam rucak 😂😂😂 ma prezivit cemo  i bez toga ionako imamo vremena dok sude rijesimo staviti da se kuha bar ja 😂😂

Venus
    07. Listopad 2019. 00:11

Ayla ti si rekla da te malena znala bas jako udarati u trudnoci ko i mene moja sad, recimo danas sam kuhala rucak i tako me zviznula negdje u cerviks/mjehur da sam jauknula i sve zvijezde prebrojala od boli...
    A ostatak danas se mice puno sporije i njeznije nego zadnjih dana, ali skoro svaki njen pokret danas mi izaziva bol u trbuhu iako njezan pokret... recimo sad lezim na kaucu i ona se opet onako polako njezno rola i mice rukicama/nogicama, al ja imam osjecaj ko da mi njeno micanje pouzrokuje ove bolne grceve slicne menstrualnim. Jel to moguce i normalno?

07. Listopad 2019. 00:17

Venus

Ayla ti si rekla da te malena znala bas jako udarati u trudnoci ko i mene moja sad, recimo danas sam kuhala rucak i tako me zviznula negdje u cerviks/mjehur da sam jauknula i sve zvijezde prebrojala od boli…
    A ostatak danas se mice puno sporije i njeznije nego zadnjih dana, ali skoro svaki njen pokret danas mi izaziva bol u trbuhu iako njezan pokret… recimo sad lezim na kaucu i ona se opet onako polako njezno rola i mice rukicama/nogicama, al ja imam osjecaj ko da mi njeno micanje pouzrokuje ove bolne grceve slicne menstrualnim. Jel to moguce i normalno?

Po meni je u trudnoci sve normalno, i mene je kao sto sam pisala toliko sutala da je mene cijeli trbuh uzasno bolio puno jace od menstrualnih, al te epizode je imala kad bi se ja forsirala u nekakvom poslu, brijanje, ciscenje, dugo sjedenje 🙄 i premda sto sada lezis ako si dns i nesto radila navecer se svi misici opuste i onda je jos gore, ja sam znala plakati koliko je mene bolilo to njeno lupanje a nekad i samo vrpoljenje a o kvrgama necu ni pricati to je uzas 😐 tako da je moguce je i normalno 😁 jos malo 😁

Venus
    07. Listopad 2019. 00:22

Je bome, sve teze i teze, danas jedva hodala po centru, ko pingvin... i ono disem ko sam u trudovima od boli 😂

07. Listopad 2019. 00:27

Venus

Je bome, sve teze i teze, danas jedva hodala po centru, ko pingvin… i ono disem ko sam u trudovima od boli 😂

A znam kako ti je, ma to ti je sve normalno.. Ti si ono prelezala pola trudnoce kao ja, ako se dobro sjecam? I naravno nakon toliko lezanja tesko se pokrenuti ja kad bi krenula pomotaj ves legni, pa prostrij ves legni, pa bilo je faza kad bi se digla i osla na wc i to bi me umorilo pa bi nastavila lezati 😂😂 

Venus
    07. Listopad 2019. 00:32

Pa nisan bas pola trudnoce, od 25-29tt umjereno mirovala, a od 29-35tt bas strogo, al eto 2ipo miseca nekretanja uglavnom... onda san se prosli tjedan lipo nahodala i sve, i cistila po kuci, sad me vec sustize to 😂

Bas se tijelo odvikne i ne moze vise, pritiskak u zdjelici ogroman. A jos me pocela bolit prepona na desnu stranu, stalno neka nova iznenadjenja u trudnoci 😬 
    Iako me jednim dijelom strah poroda i nepoznatoga, s druge strane prevladava uzbudjenje i samo da primim curku u narucje i dodjemo doma u nasa 4 zida, pa dalje cemo se snalazit kako znamo i umijemo ☺️

Ti si nas bas sve ovdje raznjezila svojim pricama o curki, pa onda jedva cekamo, iako se sicam kako si i ti kukala od poroda i bolova heh, ocito se sve zaboravi 

07. Listopad 2019. 00:40

Venus

Pa nisan bas pola trudnoce, od 25-29tt umjereno mirovala, a od 29-35tt bas strogo, al eto 2ipo miseca nekretanja uglavnom… onda san se prosli tjedan lipo nahodala i sve, i cistila po kuci, sad me vec sustize to 😂

Bas se tijelo odvikne i ne moze vise, pritiskak u zdjelici ogroman. A jos me pocela bolit prepona na desnu stranu, stalno neka nova iznenadjenja u trudnoci 😬
    Iako me jednim dijelom strah poroda i nepoznatoga, s druge strane prevladava uzbudjenje i samo da primim curku u narucje i dodjemo doma u nasa 4 zida, pa dalje cemo se snalazit kako znamo i umijemo ☺️

Ti si nas bas sve ovdje raznjezila svojim pricama o curki, pa onda jedva cekamo, iako se sicam kako si i ti kukala od poroda i bolova heh, ocito se sve zaboravi

Ma ja sam do 29tj i cuvala se nisam tila bas nesto pretjerano raditi, e onda je doslo krecenje i ciscenje kuce a kako ne volim da drugi to rade ja sam koza sve sama  i onda sam morala mirovati strogo i u 36 se pokrenula malo jer nisam mogla puno, al mi se nije ni dalo nista zato se ni ti ne forsiraj sve lagano i puno odmora treba ce ti...
    Men je porod uzas al zaboravi se ostane sjecanje da je bolilo al nista opasno,..
    Ma jojj moja curka moras se rastopiti kad ju vidis 😊😊 a kako da ja onda odolim, sreća najveća 💕

Venus
    07. Listopad 2019. 00:40

Iden ja pomalo u krpe, vec zatisje naveliko na forumu 😂😂
    A jos ovako mislim ka “moze krenit bilo kad”, bolje da oden spavat da nisan umorna, jer ako idem kasno lec onda mi griznja dodje haha...

Pogotovo kad citam kako vam je puka vodenjak u po noci il u zoru, taman kad se namistis za spavanac 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI