Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    06. Listopad 2019. 21:05

Bas htjede reci za nasu Deju da se odmara nakon teskog dana 🥰😘

Marla5
    06. Listopad 2019. 21:09

Julie

Loptica u Marla ajme super 😂🙈 kak ste skužile? Ja sam se Regini opisala tj odjeću pa me nije mogla fulat a i Tikky me vidjela kad sam došla sa trudovima samo nije znala da sam to ja 😂😂😂😂
    Pikulica jesi se čula možda sa Dejom?

Loptica me identificirala kad sam pocela pricati ovo isto sto sam napisala 😁

Usput je razradila strategiju kako da preko posrednika prosvercamo mobitele na intenzivnu jer nam ne daju da sutra imamo mobitele sa sobom!

Vise o samom planu naknadno da nas ne razotkriju 🤣🤣🤣

felicita28
    06. Listopad 2019. 21:12

Deja cestitam i brz oporavak, proci ce i to...sad malo misli na sebe i dovedi sebe u red :)

Venus
    06. Listopad 2019. 21:22

Deja cestitke! Sigurno je grozno kad stvari krenu neplanski, srecom sve je dobro i sad vam brz oporavak! Samo odmaraj sa svojom curkom, ima vremena za tipkanje! 💕

Ostale koje idete radjat sretno vam 🙂

Mene isto zanima ima li neki zajednicki “simptom” svima netom prije poroda... ja sam isto citala da se bebe znaju umiriti pred porod, al moja toliko agresivno lupi ponekad da sve zvijezde prebrojim. Ako je po tom sudit onda nista jos neko vrijeme 😂😂

Nego u slucaju da dodjemo na klasik pregled i vec ono 3 prsta il koliko je to cm otvorene, jel nas opet salju doma ako nema trudova... i u kojem slucaju salju zene s pregleda u radjaonu, koliko moras bit otvoren i da nema trudova da bi se desio taj scenarij? Jer sad zadnjih dana me strah svakog pregleda, uvijek doma dok se depiliran i kupan mislim se hocu li doci nazad doma za par sati il ne 😂😂

Frajla
    06. Listopad 2019. 21:44

Deja1988

Uglavnom,bilo je grozno…na kraju sam zavrsila na carskom..pisem detalje kad stignem…mene uzasno boli svaki pokret…

Cestitam 😘
    I zelim objema brz oporavak 

06. Listopad 2019. 21:44

Deja cestitam na bebici.. Jako mi je zao sto je zavrsilo tako.. Saljemo punoooo pusa i zagrljaja da nam se sto prije oporavis. 😘😘😘❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗 

06. Listopad 2019. 21:46

Marla5

Julie

Loptica u Marla ajme super 😂🙈 kak ste skužile? Ja sam se Regini opisala tj odjeću pa me nije mogla fulat a i Tikky me vidjela kad sam došla sa trudovima samo nije znala da sam to ja 😂😂😂😂
    Pikulica jesi se čula možda sa Dejom?

Loptica me identificirala kad sam pocela pricati ovo isto sto sam napisala 😁

Usput je razradila strategiju kako da preko posrednika prosvercamo mobitele na intenzivnu jer nam ne daju da sutra imamo mobitele sa sobom!

Vise o samom planu naknadno da nas ne razotkriju 🤣🤣🤣

Hahhahaha otkidam majke mi... Dobra vam ekipa.. Samo hrabro cure.. ❤️🤗😘

06. Listopad 2019. 21:50

Venus

Deja cestitke! Sigurno je grozno kad stvari krenu neplanski, srecom sve je dobro i sad vam brz oporavak! Samo odmaraj sa svojom curkom, ima vremena za tipkanje! 💕

Ostale koje idete radjat sretno vam 🙂

Mene isto zanima ima li neki zajednicki “simptom” svima netom prije poroda… ja sam isto citala da se bebe znaju umiriti pred porod, al moja toliko agresivno lupi ponekad da sve zvijezde prebrojim. Ako je po tom sudit onda nista jos neko vrijeme 😂😂

Nego u slucaju da dodjemo na klasik pregled i vec ono 3 prsta il koliko je to cm otvorene, jel nas opet salju doma ako nema trudova… i u kojem slucaju salju zene s pregleda u radjaonu, koliko moras bit otvoren i da nema trudova da bi se desio taj scenarij? Jer sad zadnjih dana me strah svakog pregleda, uvijek doma dok se depiliran i kupan mislim se hocu li doci nazad doma za par sati il ne 😂😂

E da i mene zanima taj scenarij sa otvaranjem ono koliko trebas biti otvoren na pregledu da bi ostali u bolnici ili u mom slucaju da nas salje za bolnicu.. Iako moja doktorica je cudakinja pa tko zna kakva je politika kod nje.. Ali opet sigurno postoji neko pravilo tipa ako smo otvorene a nema trudova.. Kontam da nije strasno biti otvoren 2 cm i nema trudova ali ako je to vec 4 cm i recimo dodju trudovi to vrlo brzo moze krenut ka porodu zar ne? 

• Pikulica19
    06. Listopad 2019. 21:52

Isto sam bila u iscekivanju novosti kako nam je Deja i malena, pa rak da sam skup s vama bila napeta...  🙏💕

Pa sad ako ne promakne vecini post kolika je vjerojatnost da nakon teske trudnoce, pa onda i teskog poroda i nakon toga i teskog oporavka ide se na drugo dijete???
    Sto treba napraviti s psihom u glavi? 

06. Listopad 2019. 21:52

Venus nas dvije smo isto trudne hihi razlika koji dan.. Hoces ti prva da probijes led ili da idem ja? Hahahah 🤣🤣🤗🤭😏😋😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.