Jutro!
Jel ima koja budna sa iskustvom trudova? 😅
Ja bauljam od 3,30 sa nepravilnjacima, znaci ima ih od 7 preko 10 do 15 min, ali kad uhvati je JAKO bolno. Traju isto nejednako, neki oko 2 min, a neki oko 1 min. Jedino sto nis ne osjecam u ledjima…
Da li je bas svima islo iz ledja i koliko dugo ste cekale na prave trudove? One kojima je doslo prirodno?
Ne znam jel kasnim s odgovorom, nisam jos procitala sve, al meni su svi bili nepravili (cak i na izgonu), cekali smo par min trud da rodim 😂 i bol u ledjima nisam imala sve do tog izgona, naprijed su mi bili trudovi cijelo vrijeme i to kombinacija menstrualne boli, grceva, ko kad moras obavit veliku nuzdu. Tako nekak 😁 takoo daa mogla bi ti uskoro 😁
Ne kasnis, jos sam doma i mama me nagovara da idemo posto to vec traje 6 sati, a ja otvorena 4 cm...mozda sam sad jos i vise... 😬
Da, tak nekak je i meni...cudna kombinacija, ali zadnjih sat vremena jaca bol...
Kad vec imam monolog ^^, da pitam odmah jel netko koristi taj aspirator (ariana) bez usisavaca? Previse sam lijena spajat svaki put na usisavac? Jel dobro vuce? Nemam bas neki kapacitet pluca, ali ljenost ce prevladat znam vec. Pa da ne kupujem ako necu moc koristit ucinkovito?
Jutro!
Jel ima koja budna sa iskustvom trudova? 😅
Ja bauljam od 3,30 sa nepravilnjacima, znaci ima ih od 7 preko 10 do 15 min, ali kad uhvati je JAKO bolno. Traju isto nejednako, neki oko 2 min, a neki oko 1 min. Jedino sto nis ne osjecam u ledjima…
Da li je bas svima islo iz ledja i koliko dugo ste cekale na prave trudove? One kojima je doslo prirodno?
Ne znam jel kasnim s odgovorom, nisam jos procitala sve, al meni su svi bili nepravili (cak i na izgonu), cekali smo par min trud da rodim 😂 i bol u ledjima nisam imala sve do tog izgona, naprijed su mi bili trudovi cijelo vrijeme i to kombinacija menstrualne boli, grceva, ko kad moras obavit veliku nuzdu. Tako nekak 😁 takoo daa mogla bi ti uskoro 😁
Ne kasnis, jos sam doma i mama me nagovara da idemo posto to vec traje 6 sati, a ja otvorena 4 cm…mozda sam sad jos i vise… 😬
Da, tak nekak je i meni…cudna kombinacija, ali zadnjih sat vremena jaca bol…
Suuuuper. Ja sam dosla bez trudova u bolnicu s 5cm otvorena. Onda su krenuli trudovi. Al sam ja bas imala srece valjda. Kod mene je to super brzo islo. Puknuo vodenjak pa kasnije dosli trudovi. Nakon sat, sat i pol. I brzo ae otvarala. Ma dok ne pukne vodenjak i mozes izgurat bol, budi doma, sredi se u miru, jedi nesto brzo probavljivo (bijeli kruh s necim), popij mal vode (nemoj se natenkirat bas) 😂 ionako bi u bolnici cekala do izgona. Ovak dio odradis doma, pa si tamo krace 😊
DijMar gdje si? Jesi i ti sutra na stolu rasirenih nogica??? 🤗🙈
Ayla tebe kad citam ko da citam blogove od Kruleta, pa skuzim skoro ste iz istog kraja, jos ce ispast da ste i susjedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Frajla ako se sjecas(ma ti sve pamtis) nasla sam si torbu za kolica DM i btw nije nekih para 180kn , jos si zamjenila bodove pa ju gratis dobila…
Stavim ti slikicu kako izgleda, je da je siva al ako nadjem crnu onda zamjenim za crnu…..
https://postimg.cc/BLRhYBrB
https://postimg.cc/N9X8MqnR
Ajd ja sam makar fina s rijecima 😁
Men je patronazna bila davni dana, zaboli nju ćosak za mene sad cu sama vagati stat cu na vagu ja pa onda uzet nju i oduzeti, tek 24 idem pedijatru a volila bi znati kako napreduje
Cula sam da cure znaju djecu vagati po trgovinama na onima za voce 🤪
🤣🤣🤣 A men se bome nejde u trg radi toga, bome se cure snalaze 😂😂
Men je patronazna bila davni dana, zaboli nju ćosak za mene sad cu sama vagati stat cu na vagu ja pa onda uzet nju i oduzeti, tek 24 idem pedijatru a volila bi znati kako napreduje
Meni palo na pamet da ga na kuhinjskoj vagi vazem 🙈
I meni , al neznam kako bi, jer imam onu modernu, malu ko tacnica
Ak imaš neku veću staviš tacnu/zdjelu, tetru i bebu ubaciš
Ja upadam 😎
Vidim da se neki porod kuha 🤗🤗🤗
Dijmar ja sam svo vrijeme imala takve nepravilne trudove, kad sam se pozalila u bolnici da mi se kaka su me odmah u radaonu, trudovi nemoraju biti jaki i u istim razmacima ali izgon moze krenuti 🙂
Sretno 👼
E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
Ko je spreman? 😂
13. Opet pun mjesec?! Ee u tu grupu bi mogla i ja upasti 😬😁
Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂
Treba neku okladu bacit. Ja kazem da ce 2 rodit, a vi se dogovorite koje dvije 😜
Hahahah,ja se iskreno nadam da ja hoću. Baš smo već jako nestrpljivi kad znamo da je kraj,a i meni je lagano dosta stomaka i što sam ogranicena od oblacenja čarapa,spavanja,sjedenja do svega ostalog.
Ja sam se bila tako pozelila spavanja na trbuhu i sad uopce ni nemogu spavati na njemu jer mi nepase 😕 boli me lijevo rebro jos od poroda
Ajme.. ja sam mislila da sam ja luda da su to leda il nes.. al zadnjih par dana goborim da je rebro i fakat je. Isto ljevo. Od poroda mislis?
Da, da od poroda prije izgona pol sata bila sam na lijevom boku kako su mi ga forsirali i ja kako sam se okrenula tako me uhvati boliti i recem njima i dr dode i stiska i ja se derem na njega da me boli da ne umisljam i on nista stao a mene evo i dalje boli, jel me curka šutnula za kraj nezz 😂😂
Kad vec imam monolog ^^, da pitam odmah jel netko koristi taj aspirator (ariana) bez usisavaca? Previse sam lijena spajat svaki put na usisavac? Jel dobro vuce? Nemam bas neki kapacitet pluca, ali ljenost ce prevladat znam vec. Pa da ne kupujem ako necu moc koristit ucinkovito?
Ja jesam, al nije mi baš išlo
Trebaš isčupati onaj dio koji ide u usisavač, pa samo cjevćicu u usta. Mene je to bilo frka srknuti da mu nebi bilo prejako, jer ipak kad ti povučeš nije konstantno, nego na početku jače, onda slabije
Al dobro, ja sam smotana, sigurna sam da može jer žene rade tako, a ima i kupiti onaj za usta baš, zapravo isto ko ovaj samo ima još neka mala plastikica na tom kraju koji ide u usta
Meni palo na pamet da ga na kuhinjskoj vagi vazem 🙈
I meni, al neznam kako bi, jer imam onu modernu, malu ko tacnica
Ak imaš neku veću staviš tacnu/zdjelu, tetru i bebu ubaciš
Da i ja imam neku vec s posudom, mala isto, kad maknem posudu, nije ravna, pa ne mogu stavit tepsiju i izvagat dijete ko covjek u tepsiji 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji