Ma sumnjam…Vidjeti cemo…Jucer su mi svi prijetili da se smirim i odmaram,kakvo ciscenje,kaj ja hocu roditi po onom nevremenu🤦♀️🤣🤣🤣
Nama je pomaknut termin na ponedjeljak, ali smo u nedjelju tamo pa se vjerojatno vidimo :)
DijMar-jesi krenula?😁
Frajla-muz ti je legenda🤣🤣 Znaci vec ti je danas poceo porodiljni🎊🎉😁 Super si izdrzala….🤗
Mislim da je meni ispao mali komadic sluznog..🤷♀️😏
Opa, znači nešto se događa
Možda se curka odlučila radije na dobrovoljno iseljenje nego da bude deložirana
Od subote mi je porodiljni (45 dana), ali tko je još vidio petkom raditi
Placem na ovu delozaciju 😂😂😂😂😂😂😂
Imam iglu al ide kap po kap dobivam mlade dok izvucem, nesto nece.. Imam i to od kapi al neda mi se pretakati.. Najveci problem mi je izvlaciti a s spricom mi je supp jer joj bas strcnem u nos toga vise pa da mogu lipo ocistiti, al hvala Bogu jucer sam samo jednom ocistila i to ujutro i vise ni nisam jer nije bilo potrebe al joj uspricam par kapi jer lozimo pa da joj nije nosic suh
Super da je nosić bolje
A to ti nešto ne valja ako ne ide lako van špricom. Možda ti je igla prekratka….Probaj ti nju izvaditi pa nabosti opet
Pokusala nema sto nisam, tri dana jahanja na magarcu da izvucem 2ml, al dobro tjesi me sto je nosic bolje i kad uhvatim vremena ja izvlacim 😂😂
DijMar i Deja to se vi prepale indukcije pa se sve samo pokrece, al neka i bolje da niste pod stresom od toga 😊😊
Imam iglu al ide kap po kap dobivam mlade dok izvucem, nesto nece.. Imam i to od kapi al neda mi se pretakati.. Najveci problem mi je izvlaciti a s spricom mi je supp jer joj bas strcnem u nos toga vise pa da mogu lipo ocistiti, al hvala Bogu jucer sam samo jednom ocistila i to ujutro i vise ni nisam jer nije bilo potrebe al joj uspricam par kapi jer lozimo pa da joj nije nosic suh
Super da je nosić bolje
A to ti nešto ne valja ako ne ide lako van špricom. Možda ti je igla prekratka….Probaj ti nju izvaditi pa nabosti opet
Pokusala nema sto nisam, tri dana jahanja na magarcu da izvucem 2ml, al dobro tjesi me sto je nosic bolje i kad uhvatim vremena ja izvlacim 😂😂
Joj daj si pitaj drugi put u ljekarni ako imaju ono čudo s poklopcem, košta manje od 10 kn i fino ga samo premještaš s boce na bocu
https://www.gheg.de/media/product/4450/hires1.jpg
Super da je nosić bolje
Joj daj si pitaj drugi put u ljekarni ako imaju ono čudo s poklopcem, košta manje od 10 kn i fino ga samo premještaš s boce na bocu
https://www.gheg.de/media/product/4450/hires1.jpg
Hvala ti budem 😘
Ja sam uzela onaj Balea Wasser sprej (obicna voda pod tlakom) da se prscem dolje nakon poroda, kod mokrenja itd. A bojala bih se stavljati octenisept i sl.dole da ne zapece 😖
I kako kad pocnu rasti dlake opet dole nakon poroda, preko svih tih savova itd, jel iritira uzasno? 😐
Ja sam uzela onaj Balea Wasser sprej (obicna voda pod tlakom) da se prscem dolje nakon poroda, kod mokrenja itd. A bojala bih se stavljati octenisept i sl.dole da ne zapece 😖
Octenisept spricas na ulozak ne direktno na ranu, ali ne pece nista.. ja imam dosta savova tako da bi osjetila 🤪
Drage moje, moje meni je sve ovo toliko nestvarno da vam se javljam s wc skoljke 🤣🤣🤣 Isprike ako nekome smeta, ali dosadno je malo tu 🤣🤣🤣
I dalje su mi trudovi nepravilni, ali sam otvorena 6 cm tak da nakon ove zabave, sibam u radjaonu 😅 jedino nije zabavno kad me uhvati trud 🤪
Dosla sam na nagovor mame, inace bih ja jos bila doma 😅
Deja kaj ima kod tebe? 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji