Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    03. Listopad 2019. 07:13

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

Meni su odmah dok su me šivali rekli da stavim Betadine, otopinu na bazi joda. Kupio muž u ljekarni i donio mi u bolnicu. Doma još stavljam to, octenisept i fiziološku, 1x dnevno. Zapravo, otkad stavljam fiziološku, onda ne stavljam više octenisept. To stavljam po uputi patronažne, koja me svaki put pregleda. Pitala sam se je li se šta upalilo, ali je ona rekla da nije samo što je porod bio takav kakav je bio i sad treba vremena da sve zacijeli.

Lunica
    03. Listopad 2019. 07:17

jutreko..DijMar polako se spremi ali nemoj zuriti..ne znam koliko ti je bolnica udaljena..
    ako imas loptu hopsaj, disi, u trudu plice izmedju trudova normarlno a kad se malo zgusnu onda dublje..cekaj pravilnije razmake na bar 5 min pa ajde..samo hrabro💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• lalolitala
    03. Listopad 2019. 07:31

ayla

sreca

Noemi1

Venus

sreca

Venus

E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
    Ko je spreman? 😂

13. Opet pun mjesec?! Ee u tu grupu bi mogla i ja upasti 😬😁

Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂

Treba neku okladu bacit. Ja kazem da ce 2 rodit, a vi se dogovorite koje dvije 😜

Hahahah,ja se iskreno nadam da ja hoću. Baš smo već jako nestrpljivi kad znamo da je kraj,a i meni je lagano dosta stomaka i što sam ogranicena od oblacenja čarapa,spavanja,sjedenja do svega ostalog.

Ja sam se bila tako pozelila spavanja na trbuhu i sad uopce ni nemogu spavati na njemu jer mi nepase 😕 boli me lijevo rebro jos od poroda

Ajme.. ja sam mislila da sam ja luda da su to leda il nes.. al zadnjih par dana goborim da  je rebro i fakat je. Isto ljevo. Od poroda mislis?

03. Listopad 2019. 07:37

Opalaaaaaa veselo ce nam danas biti DijMar nedas se ti na silu hihi nekaaaa samo neka krene prirodno alo jeee to to zelim ti brzi porod i da uskoro uzivas sa svojom bebicom.. Ja se spremam pa idem na pregled.. Vrijeme kod nas komaaa   hladnooooo kisa padaaaa bljaaak.. Izvukla sam jesenske gleznjace i koznu jaknu... 😱😒

PatyDi
    03. Listopad 2019. 07:48

Ja se otusirala, oprala kosu, najela se...sad idem isprtljam neke pletenice u pauzama i tak...
    Ma necu zuriti ako vodenjak ne pukne ili kad se smanji razmak, za sad se krece ispod 10 min, ali traje krace, oko min...10 min je bolnica od kuce...

Julie
    03. Listopad 2019. 07:48

Jutro svima
    Frajla da, taj baby imam pa cu probati
    DijMar meni je bol iz leda dosla puuuuno kasnije, ovo mi djeluje ko oni moji koji su trajali citav dan sto ne mora biti u tvojem slucaju. Samo prati ali kad dodu oni pravilni ti su tocni ko svicarski sat i bas stegne i popusti i onda mir i opet tako ukrug al kazem razmak je tocan 

03. Listopad 2019. 08:35

Deja1988

Jutroo🙃
    Pikulica-samo uzivaj s dragim🥰🥰🥰 Drzim fige da ga docekate u komadu iduci puta💖💖🤗 Ja se jezim tog sivanja😁 Grozno kakko su ju namucili..😣
    Ayla Manich-jeste se raspisale sinoc🤣🤣🤣🤣
    Manich-sretno na pregledu🤗
    DijMar-rekla sam ja da ces ti prije mene😁 🤞🤗
    Ocito nije pravilo da se odmah krecu i sire iz leda trudovi…Sretnoooo😊

Hvalaa curke... Eh da sinoc smo Ayla i ja imale dar ... Da sam znala da cu lose spavati jos bi mi divanile.. Eto mene kod doktorice ona i sestra piju kavu hahahah a jos nije pauza... Izgleda nije bilo nikog pa su si uzele same pauzu.. Ugl sjedim u cekaonici jedna cura i baba skupa samnom.. 

03. Listopad 2019. 08:36

Manich

Deja1988

Jutroo🙃
    Pikulica-samo uzivaj s dragim🥰🥰🥰 Drzim fige da ga docekate u komadu iduci puta💖💖🤗 Ja se jezim tog sivanja😁 Grozno kakko su ju namucili..😣
    Ayla Manich-jeste se raspisale sinoc🤣🤣🤣🤣
    Manich-sretno na pregledu🤗
    DijMar-rekla sam ja da ces ti prije mene😁 🤞🤗
    Ocito nije pravilo da se odmah krecu i sire iz leda trudovi…Sretnoooo😊

Hvalaa curke… Eh da sinoc smo Ayla i ja imale dar … Da sam znala da cu lose spavati jos bi mi divanile.. Eto mene kod doktorice ona i sestra piju kavu hahahah a jos nije pauza… Izgleda nije bilo nikog pa su si uzele same pauzu.. Ugl sjedim u cekaonici jedna cura i baba skupa samnom..

Pobjegla mi rijec dar govora hahhaha

• Noemi1
    03. Listopad 2019. 09:25

DijMar

Jutro!
    Jel ima koja budna sa iskustvom trudova? 😅
    Ja bauljam od 3,30 sa nepravilnjacima, znaci ima ih od 7 preko 10 do 15 min, ali kad uhvati je JAKO bolno. Traju isto nejednako, neki oko 2 min, a neki oko 1 min. Jedino sto nis ne osjecam u ledjima…
    Da li je bas svima islo iz ledja i koliko dugo ste cekale na prave trudove? One kojima je doslo prirodno?

Ne znam jel kasnim s odgovorom, nisam jos procitala sve, al meni su svi bili nepravili (cak i na izgonu), cekali smo par min trud da rodim 😂 i  bol u ledjima nisam imala sve do tog izgona, naprijed su mi bili trudovi cijelo vrijeme i to kombinacija menstrualne boli, grceva, ko kad moras obavit veliku nuzdu. Tako nekak 😁 takoo daa mogla bi ti uskoro 😁

• Noemi1
    03. Listopad 2019. 09:28

Frajla

ayla

Men je patronazna bila davni dana, zaboli nju ćosak za mene sad cu sama vagati stat cu na vagu ja pa onda uzet nju i oduzeti, tek 24 idem pedijatru a volila bi znati kako napreduje

Cula sam da cure znaju djecu vagati po trgovinama na onima za voce 🤪

Meni palo na pamet da ga na kuhinjskoj vagi vazem 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.