DijMar i Deja to se vi prepale indukcije pa se sve samo pokrece, al neka i bolje da niste pod stresom od toga 😊😊
Izgleda😁😁😁😁
A cudno mi da ti ide tesko navlacenje fizioloske,to inace ide stvarno glatko…Jedino ako ti nisu dali onu malu iglicu,umjesto one prave (roze,zute) za navlacenje,ili ako nisi nekako u koso ubola onu gumu….Ovaj mini spike koji je Frajla predlozila je super, navuces si fiziolosku sa spricom bez igle i mozes lijepo zatvoriti…
Ma dali mi neku malu zelenu 🙄🙄 ma sigurno vele ma nek se pati🤣
Drage moje, moje meni je sve ovo toliko nestvarno da vam se javljam s wc skoljke 🤣🤣🤣 Isprike ako nekome smeta, ali dosadno je malo tu 🤣🤣🤣
I dalje su mi trudovi nepravilni, ali sam otvorena 6 cm tak da nakon ove zabave, sibam u radjaonu 😅 jedino nije zabavno kad me uhvati trud 🤪
Dosla sam na nagovor mame, inace bih ja jos bila doma 😅
Dejakaj ima kod tebe? 🤗
Ma samo ti daj 🤣 ajde neka je krenulo 💕 drzim 🤞 da prode sto bezbolnije
DijMar, sretno! Nadam se da Ce ici brzo sad dalje i da ces uskoro imati bebicu u rukama 🥰
Sretno Dijmar! Nek si ti dosla, da doma ne ispadne bebac 🤣🤣
Nego jesu vama bebe ultra aktivne ovih zadnjih par tjedana trudnoce? Moja vec dva dana doslovno ne staje, migolji se non stop cijeli dan, rasteze, prebacuje sa jedne strane pupka na drugu, i samo mi one krvge iskacu po stomaku od nje 😂 jedino miruje i spava kad i ja spavam po noci.
Popodne ponavljam ctg i sad se opet brinem oce bit tahikardican jer je ona ultra aktivna zadnjih dana 😬😕
DijMar sretnoooo 😍😍😊😊😘😘😘😘
Evo da se i ja javim bila jutros na pregledu. Poslje isla popit kavu pa se nisam odmah javila.
Uglavnom znaci opet ono govno dok je stavljala ustipnula me dvaput bolilo me jako to njeno guranje i cackanje sa stapicem za bris na streptokok. Pise cervix 1 čl, ušće zatvoreno. Rekla mi je neces ti tako brzo. Nije mi radila ctg jer eto ona kaze to se radi tek od 38 tjedna.. 🤔🤨😶🙄 Sestra mjerila tlak i vagala me, poslusala srceko na minutu i to je to.. I najjace mi kad mi kaze dobro je malac, a meni dodje da joj kazem ma da? 😒😒Pa to kuzim i sama kad se mice stalno. Sljedeca kontrola tj ctg je 14.10. I jebes mi sve ako cu joj vise dat da mi gura ono odvratno govno u rodnicu jer me sad sve boli dolje grci mi se stomak stalno i tako neka cudna bol da mi je muka u zelucu. Jel ne postoji nacin da pogleda stanje dolje bez da mi gura taj spekulum? 🤔😕😱😔 Ako ikada vise budem planirala imati djecu definitivno necu vodit trudnocu kod nje.
Manich pa kak ona tebi to tako agresivno sve radi 🙄 ja nisam ni osjetila kad mi je ginekolog uzimao za streptokok... i cuj to ctg od 38tjd..... bas svasta. Ja uvijek imam ultrazvuk, uvijek mi gleda koliko sam otvorena i do sada sam dva puta imala ctg
Drage moje, moje meni je sve ovo toliko nestvarno da vam se javljam s wc skoljke 🤣🤣🤣 Isprike ako nekome smeta, ali dosadno je malo tu 🤣🤣🤣
I dalje su mi trudovi nepravilni, ali sam otvorena 6 cm tak da nakon ove zabave, sibam u radjaonu 😅 jedino nije zabavno kad me uhvati trud 🤪
Dosla sam na nagovor mame, inace bih ja jos bila doma 😅
Dejakaj ima kod tebe? 🤗
Sretnoooo
Dijmar sretno, ici ce to brzo 😀.
Manich meni je bris nekidan radila bez spekuluma, kaze u ovoj fazi trudnoce ne smijem ga koristiti da stogod ne pokrenem a minut kasnije me palpirala i kaze mogla sam slobodno, zatvorena si skroz i tvrda 😂
Manich meni je spekulum koristila samo za bris cerviksa, jer mora doc nekako do njega, a za bris na streptokok ne treba spekulum, samo procacka iznutra i vani medjicu prema guzi. Al isto sam imala traume tako od spekuluma prije par tjedana, dobila instant jake grceve kad mi je ubacila to, i poslije mi bilo mucno i slabo. Bolilo me dva dana iza sve
Manich meni je jucer radila bris bez spekuluma, samo onim stapicem protrljala malo, poslije mi je radila vaginalni pregled ali samo prstima, to sam vec osjetila ali nista strasno, poslije toga ultrazvuk kao i svaki put. Za dalje mi je rekla kroz 10 dana da se javim u trudnicku ambulantu i tamo cu prvi put na ctg
Sortiraj odgovore
Najstariji