Manich vele da je komentar predugacak 🤣🤣 uglavnom…
Pa da bit je u tome da i umorna mogu da ju pazim samo nemam snage pricati a voli slusati 😂 negoo sto to ce biti mamina maza i pruzit ce ti uvijek oslonac ipak su sinovi mamini.. Ja evo dite caci odgajam posto kceri vole tatu vise 🤣🤣🤣
Hahahahah nema mi nista gore nego kad napisem sve i ono pise komentar predugacak.. Kad smo se raspisale.. 🤣😅 Daaa neobicno je sto su sinovi mamini a kceri tatine.. I moja mama najvise voli mog brata samo ona nece da prizna hahahha a i on je jakooo vezan i dan danas za mamu i to mi je ljepo jer znam da se brine za nju jednako kao ja koja s njom zivim.. Nisam vam ni rekla da je dosao moj bratac iz njemacke iznenadio nas.. Mozdaaa cak i ostaje do kraja mjeseca tu paaaa bi mogla racunat na njega u vezi svega ako krene porod jer je jako brizan oko toga svega..
Ma tako i moja al nek se vole 🥰🥰 ajme super jedna briga manje, makar znas da je tu a i vidit ce bebana 😍😍😍
Pa da nadam se da ce biti tu kad krene sve.. ❤️😊.. Joj odoh se natjerat u krevet.. U 7 se budim idem na pregled a treba se i nasminkat ujutro da ne idem ovakva ruzna haahha..
Manich vele da je komentar predugacak 🤣🤣 uglavnom…
Pa da bit je u tome da i umorna mogu da ju pazim samo nemam snage pricati a voli slusati 😂 negoo sto to ce biti mamina maza i pruzit ce ti uvijek oslonac ipak su sinovi mamini.. Ja evo dite caci odgajam posto kceri vole tatu vise 🤣🤣🤣
Hahahahah nema mi nista gore nego kad napisem sve i ono pise komentar predugacak.. Kad smo se raspisale.. 🤣😅 Daaa neobicno je sto su sinovi mamini a kceri tatine.. I moja mama najvise voli mog brata samo ona nece da prizna hahahha a i on je jakooo vezan i dan danas za mamu i to mi je ljepo jer znam da se brine za nju jednako kao ja koja s njom zivim.. Nisam vam ni rekla da je dosao moj bratac iz njemacke iznenadio nas.. Mozdaaa cak i ostaje do kraja mjeseca tu paaaa bi mogla racunat na njega u vezi svega ako krene porod jer je jako brizan oko toga svega..
Ma tako i moja al nek se vole 🥰🥰 ajme super jedna briga manje, makar znas da je tu a i vidit ce bebana 😍😍😍
Pa da nadam se da ce biti tu kad krene sve.. ❤️😊.. Joj odoh se natjerat u krevet.. U 7 se budim idem na pregled a treba se i nasminkat ujutro da ne idem ovakva ruzna haahha..
Ma hoce 💕 ajde laku noć 😘
Joj jeste aktivne danas, evo mi u ponoc docekale magicnu brojku 37. Jeej ☺️🥰 sad moze van kad oce, al neka je jos bar tjedan dana 😂
Sutra ponavljamo ctg i uzv imamo, pa valja ujutro opet pranje kose, depilacija itd 🙄🤣
E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
Ko je spreman? 😂
Noemi1 ajme prepre super! Kada ga je pocela kupati? Jeli se sjecas?
Da, nije prvi put kad je dosla, nego drugi. Znaci 4 dana nakon izlaska iz bolnice. I to je sve maknula i sterilne i sve i ostavila pupak tako slobodan, nije ga smocila, nego je prala sve okolo. Nakon toga je naspricala octanisept i jos tirosurom prasila i sterilna i mrezica na to. Svaki iduci put kad je dosla ga je kupala. Ja sam uglavnom samo gledala i upijala informacije i bila bas sretna sto ne moram ja prematat i kupat 😀 vaganje nam je bilo obavezno svaki put 😁
Manich sto se tice pedijatra, meni na otpusnom pismu isto pise da se javim 14dana od izlaska iz bolnice pedijatru, to je valjda po novom. Pa sam se javila. Isto tamo bili na vaganju, mjerenju duzine, opsega glavice.
Negooo curke meni se tako ten pogorsao u zadnjih dva tjedna.. Stalno neke cvimbe iskacu do sada sam si bila ljepa cijelu trudnocu osim pocetka kad sam bila sva jadna od bljuvanja hahaha.. A sad opet eto nemogu nikuda bez sminke a i masti mi se lice nenormalno i cak sam dobila perut sto nikad u zivotu nisam imala 😭🙄😓 ima koja slican problem ovako pred kraj?
Ja sam sebi cijelu trudnocu bila bljakic, kad mi je trbuh narasto ono bas bas tad sam se pocela sama sebi svidati a onda opet pred kraj fujic ali i dalje si izgledam kao da me poplava izbacila cisto me zanima kada cu si pocet izgledati ljepo kao nekada ili mozda nikada, mozda mi curka ljepotu ukrala 😂😂🤷♀️
I ja imam takav osjecaj, da si necu vise izgledat ko prije. Al kad pogledas bebaca, pomislis paaaa isplati se malo zrtvovat ljepotu 😊
E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
Ko je spreman? 😂
13. Opet pun mjesec?! Ee u tu grupu bi mogla i ja upasti 😬😁
Ko je spreman? 😂
Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂
A koliko sam ovdje rece zene, dal ja to dite uopce i pazim 🙈🙈
Nisam ni ja nista manje od tebe na formu 😂 samo ne pisem svaki put, al citam obavezno. Kad vidim ono 5 stranica bas se razveselim, uvijek pomislim da nam je netko rodio 😁
Ko je spreman? 😂
Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂
Treba neku okladu bacit. Ja kazem da ce 2 rodit, a vi se dogovorite koje dvije 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji