Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2019. 01:19

Noemi1

ayla

Manich

Negooo curke meni se tako ten pogorsao u zadnjih dva tjedna.. Stalno neke cvimbe iskacu do sada sam si bila ljepa cijelu trudnocu osim pocetka kad sam bila sva jadna od bljuvanja hahaha.. A sad opet eto nemogu nikuda bez sminke a i masti mi se lice nenormalno i cak sam dobila perut sto nikad u zivotu nisam imala 😭🙄😓 ima koja slican problem ovako pred kraj?

Ja sam sebi cijelu trudnocu bila bljakic, kad mi je trbuh narasto ono bas bas tad sam se pocela sama sebi svidati a onda opet pred kraj fujic ali i dalje si izgledam kao da me poplava izbacila cisto me zanima kada cu si pocet izgledati ljepo kao nekada ili mozda nikada, mozda mi curka ljepotu ukrala 😂😂🤷‍♀️

I ja imam takav osjecaj, da si necu vise izgledat ko prije. Al kad pogledas bebaca, pomislis paaaa isplati se malo zrtvovat ljepotu 😊

Ma da, mi cemo nabaciti lopatom pudera i sminke da si izgledamo na nesto 😅

03. Listopad 2019. 01:21

Noemi1

ayla

A koliko sam ovdje rece zene, dal ja to dite uopce i pazim 🙈🙈

Nisam ni ja nista manje od tebe na formu 😂 samo ne pisem svaki put, al citam obavezno. Kad vidim ono 5 stranica bas se razveselim, uvijek pomislim da nam je netko rodio 😁

A ja nemogu odoliti da se ne ubacim🤣 ko vegeta sam u sve se mijesam 😆

• sreca
    03. Listopad 2019. 01:26

Noemi1

Venus

sreca

Venus

E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
    Ko je spreman? 😂

13. Opet pun mjesec?! Ee u tu grupu bi mogla i ja upasti 😬😁

Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂

Treba neku okladu bacit. Ja kazem da ce 2 rodit, a vi se dogovorite koje dvije 😜

Hahahah,ja se iskreno nadam da ja hoću. Baš smo već jako nestrpljivi kad znamo da je kraj,a i meni je lagano dosta stomaka i što sam ogranicena od oblacenja čarapa,spavanja,sjedenja do svega ostalog. 

03. Listopad 2019. 01:29

sreca

Noemi1

Venus

sreca

Venus

E ono zadnji put na pun mjesec se rodile 3 bebe ovdje u jednom danu 😂 iduci pun mjesec je 13.10.
    Ko je spreman? 😂

13. Opet pun mjesec?! Ee u tu grupu bi mogla i ja upasti 😬😁

Da, bas cemo vidit stanje za 10dana 😂

Treba neku okladu bacit. Ja kazem da ce 2 rodit, a vi se dogovorite koje dvije 😜

Hahahah,ja se iskreno nadam da ja hoću. Baš smo već jako nestrpljivi kad znamo da je kraj,a i meni je lagano dosta stomaka i što sam ogranicena od oblacenja čarapa,spavanja,sjedenja do svega ostalog.

Ja sam se bila tako pozelila spavanja na trbuhu i sad uopce ni nemogu spavati na njemu jer mi nepase 😕 boli me lijevo rebro jos od poroda 

• sreca
    03. Listopad 2019. 01:52

Hjooj ja jedva čekam na stomak leći. Ne mogu ni zamisli da mi neće pasati, nadam se da ću moći bez problema.

• sreca
    03. Listopad 2019. 01:57

E da,sad ne znam dal cu dobro objasnit.. da li je netko, sad u ovim tjednima, osjećao dole kao da na samom izlazu ima balon s vodom? Pomislim mjehur odem na wc ali svejedno osjećaj ostane,onda ponekad mislim, okej skupio se iscjedak pa će izaći,ali ništa ni od toga osjećaj ostane. Ne znam kako bi to opisala,taj pritisak ,osjećaj ..

Venus
    03. Listopad 2019. 02:14

sreca

E da,sad ne znam dal cu dobro objasnit.. da li je netko, sad u ovim tjednima, osjećao dole kao da na samom izlazu ima balon s vodom? Pomislim mjehur odem na wc ali svejedno osjećaj ostane,onda ponekad mislim, okej skupio se iscjedak pa će izaći,ali ništa ni od toga osjećaj ostane. Ne znam kako bi to opisala,taj pritisak ,osjećaj ..

Nezz jel na to mislis al ja nekad imam feel ko da mi je u cerviksu/duboko u rodnici neki baloncic i ko da ce puknit, onako ko kad zvaku puses. Al to traje kratko i prodje, al bude ko neki blazi pritisak i taj osjecaj baloncica duboko unutra

• sreca
    03. Listopad 2019. 02:27

Venus

sreca

Nezz jel na to mislis al ja nekad imam feel ko da mi je u cerviksu/duboko u rodnici neki baloncic i ko da ce puknit, onako ko kad zvaku puses. Al to traje kratko i prodje, al bude ko neki blazi pritisak i taj osjecaj baloncica duboko unutra

Ee dada tako nesto, samo sto nije bas kratko,zna i po pola sata bit taj osjećaj.

• Noemi1
    03. Listopad 2019. 03:03

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Negooo curke meni se tako ten pogorsao u zadnjih dva tjedna.. Stalno neke cvimbe iskacu do sada sam si bila ljepa cijelu trudnocu osim pocetka kad sam bila sva jadna od bljuvanja hahaha.. A sad opet eto nemogu nikuda bez sminke a i masti mi se lice nenormalno i cak sam dobila perut sto nikad u zivotu nisam imala 😭🙄😓 ima koja slican problem ovako pred kraj?

Ja sam sebi cijelu trudnocu bila bljakic, kad mi je trbuh narasto ono bas bas tad sam se pocela sama sebi svidati a onda opet pred kraj fujic ali i dalje si izgledam kao da me poplava izbacila cisto me zanima kada cu si pocet izgledati ljepo kao nekada ili mozda nikada, mozda mi curka ljepotu ukrala 😂😂🤷‍♀️

I ja imam takav osjecaj, da si necu vise izgledat ko prije. Al kad pogledas bebaca, pomislis paaaa isplati se malo zrtvovat ljepotu 😊

Ma da, mi cemo nabaciti lopatom pudera i sminke da si izgledamo na nesto 😅

Hahahha 😂

ayla

Noemi1

ayla

A koliko sam ovdje rece zene, dal ja to dite uopce i pazim 🙈🙈

Nisam ni ja nista manje od tebe na formu 😂 samo ne pisem svaki put, al citam obavezno. Kad vidim ono 5 stranica bas se razveselim, uvijek pomislim da nam je netko rodio 😁

A ja nemogu odoliti da se ne ubacim🤣 ko vegeta sam u sve se mijesam 😆

03. Listopad 2019. 04:58

sreca

Hjooj ja jedva čekam na stomak leći. Ne mogu ni zamisli da mi neće pasati, nadam se da ću moći bez problema.

Nisam ni ja mislila da nece al jednoatavno nepase

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.