Jutroo🙃
Pikulica-samo uzivaj s dragim🥰🥰🥰 Drzim fige da ga docekate u komadu iduci puta💖💖🤗 Ja se jezim tog sivanja😁 Grozno kakko su ju namucili..😣
Ayla Manich-jeste se raspisale sinoc🤣🤣🤣🤣
Manich-sretno na pregledu🤗
DijMar-rekla sam ja da ces ti prije mene😁 🤞🤗
Ocito nije pravilo da se odmah krecu i sire iz leda trudovi…Sretnoooo😊
Hvalaa curke… Eh da sinoc smo Ayla i ja imale dar … Da sam znala da cu lose spavati jos bi mi divanile.. Eto mene kod doktorice ona i sestra piju kavu hahahah a jos nije pauza… Izgleda nije bilo nikog pa su si uzele same pauzu.. Ugl sjedim u cekaonici jedna cura i baba skupa samnom..
A kad smo 🦉 moramo to iskoristiti
DijMar saljem vibrice da bude to jedno lijepo iskustvo💓💓💓💓💓💓💓💓 brzo i skolski..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Men je patronazna bila davni dana, zaboli nju ćosak za mene sad cu sama vagati stat cu na vagu ja pa onda uzet nju i oduzeti, tek 24 idem pedijatru a volila bi znati kako napreduje
Cula sam da cure znaju djecu vagati po trgovinama na onima za voce 🤪
Meni palo na pamet da ga na kuhinjskoj vagi vazem 🙈
Ja imam neku iz pra doba malu koja vaze do 3kg
Kad vec imam monolog ^^, da pitam odmah jel netko koristi taj aspirator (ariana) bez usisavaca? Previse sam lijena spajat svaki put na usisavac? Jel dobro vuce? Nemam bas neki kapacitet pluca, ali ljenost ce prevladat znam vec. Pa da ne kupujem ako necu moc koristit ucinkovito?
Ja jesam, al nije mi baš išlo
Trebaš isčupati onaj dio koji ide u usisavač, pa samo cjevćicu u usta. Mene je to bilo frka srknuti da mu nebi bilo prejako, jer ipak kad ti povučeš nije konstantno, nego na početku jače, onda slabije
Al dobro, ja sam smotana, sigurna sam da može jer žene rade tako, a ima i kupiti onaj za usta baš, zapravo isto ko ovaj samo ima još neka mala plastikica na tom kraju koji ide u usta
Aj super, hvala, provjerit cu 😊
Prije sam spavala na stomaku i isto jedva čekala leći opet. I tako ja rodila, došla doma, legla na trbuh i dobro je bilo 2 sekunde, al kad su me najednom počele sise bolit (kako sam dojila) odma sam skočila i nije mi više padalo na pamet to pokušavati
Da vam ispričam kak sam nekidan umrla od smjeha
Imamo ormare s mostom u spavaćoj, jedno jutro ja pogledam gore kad ono mokro, samo što jedna kap ne padne meni na facu Išo muž prepipavati, pa iza, pa iznad, pa iznutra, kaže nema nigdje ništa, to je kao kak je ležim na leđima i dišem prema gore
I tak on mene cijeli dan sprda da će nam ormari potruliti od mog disanja
I navečer ja legnem, uhvatim svoje ulje i onda skužim - kak je to ulje za stomak na sprej, a ja to radim u mraku kad legnem mora da sam ga nekad krivo okrenula i gore špricnila
Jutro!
Jel ima koja budna sa iskustvom trudova? 😅
Ja bauljam od 3,30 sa nepravilnjacima, znaci ima ih od 7 preko 10 do 15 min, ali kad uhvati je JAKO bolno. Traju isto nejednako, neki oko 2 min, a neki oko 1 min. Jedino sto nis ne osjecam u ledjima…
Da li je bas svima islo iz ledja i koliko dugo ste cekale na prave trudove? One kojima je doslo prirodno?
Ne znam jel kasnim s odgovorom, nisam jos procitala sve, al meni su svi bili nepravili (cak i na izgonu), cekali smo par min trud da rodim 😂 i bol u ledjima nisam imala sve do tog izgona, naprijed su mi bili trudovi cijelo vrijeme i to kombinacija menstrualne boli, grceva, ko kad moras obavit veliku nuzdu. Tako nekak 😁 takoo daa mogla bi ti uskoro 😁
Ne kasnis, jos sam doma i mama me nagovara da idemo posto to vec traje 6 sati, a ja otvorena 4 cm…mozda sam sad jos i vise… 😬
Da, tak nekak je i meni…cudna kombinacija, ali zadnjih sat vremena jaca bol…
Sretnooooo
Na koliko su ti sad? Ma bolje što više da se doma otvoriš kad već nećeš epiduralnu, meni je onaj ctg u trudovima bio ravan spravi za mučenje
Prije sam spavala na stomaku i isto jedva čekala leći opet. I tako ja rodila, došla doma, legla na trbuh i dobro je bilo 2 sekunde, al kad su me najednom počele sise bolit (kako sam dojila) odma sam skočila i nije mi više padalo na pamet to pokušavati
Imamo ormare s mostom u spavaćoj, jedno jutro ja pogledam gore kad ono mokro, samo što jedna kap ne padne meni na facuIšo muž prepipavati, pa iza, pa iznad, pa iznutra, kaže nema nigdje ništa, to je kao kak je ležim na leđima i dišem prema gore
I navečer ja legnem, uhvatim svoje ulje i onda skužim - kak je to ulje za stomak na sprej, a ja to radim u mraku kad legnem mora da sam ga nekad krivo okrenula i gore špricnila
😂😂😂😂😂😂 Muz ti je kralj da od tvog disanja 😅😅 tako sam ja nekidan napunila spricu fizioloskom i krenem ja da cu njoj u nos al vidim zrak i kako sam stisnula ono ode sve u plafon, gledam ja gore gledam spricu i gledam ja ko je ovdje lud kako je moglo otici sve a jadna se namucila dok sam i to zera izvukla 🤦♀️
Jutro cure, Dijmar sretno ti, mogu komotno biti nepravilni razmaci i pravi trudovi 😃 pogotovo ako te puno boli i traje oko minutu.
Evo i kod nas prvi pravi jesenski dan, 18 stup u Splitu, osjet 15 😃 ja imam samo jedne trudnicke hlace, a i one me stiscu podno stomaka kad sjedim, nista mi vise nije udobno... kad sam cijelo ljeto prezivila u 4 trudnicke haljine i bilo mi idealno. Al eto nece mi jos dugo trebati.
Sad u pripreme pranje kose i ponovo depilacija za svaki slucaj, popodne ponavljam ctg i uzv imamo. A vec me sva koza iritira od brijanja i svrbi, jos sam s aparaticem a ne sa klasik britivicom...onda se pitam kako ce na porodu jos ako sad moram sve cesce se depilirat 😕
Nego da vas pitam, jel koja od vas osjeti neko zicanje podno zdjelice unutra, onako najprije bi rekla ko da me u mjehuru zica i na trenutke tako osrednja ostra bol. Nije ko prije onaj lightning crotch da me probada u cerviksu i mokracnoj cijevi ko igla, vec sad bas ko da je mjehur ono podnu stomaka. Nisam se valjda prehladila il upalu opet pokupila... sad cu si opet kuhat brusnicu preventivno
Imamo ormare s mostom u spavaćoj, jedno jutro ja pogledam gore kad ono mokro, samo što jedna kap ne padne meni na facuIšo muž prepipavati, pa iza, pa iznad, pa iznutra, kaže nema nigdje ništa, to je kao kak je ležim na leđima i dišem prema gore
😂😂😂😂😂😂 Muz ti je kralj da od tvog disanja 😅😅 tako sam ja nekidan napunila spricu fizioloskom i krenem ja da cu njoj u nos al vidim zrak i kako sam stisnula ono ode sve u plafon, gledam ja gore gledam spricu i gledam ja ko je ovdje lud kako je moglo otici sve a jadna se namucila dok sam i to zera izvukla 🤦♀️
A što se mučiš? Samo okreneš naopako i izvučeš. Imaš iglu?
Tako sam i ja na početku špricom u nos, al onda sam skužila da mi je lakše otvoriti bočicu za kapi (one aquamaris što sam dobila od jgl kad sam potrošila ) i staviti si unutra fiziološku
Sortiraj odgovore
Najstariji