Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2019. 10:21

Frajla

ayla

Frajla

Prije sam spavala na stomaku i isto jedva čekala leći opet. I tako ja rodila, došla doma, legla na trbuh i dobro je bilo 2 sekunde, al kad su me najednom počele sise bolit (kako sam dojila) odma sam skočila i nije mi više padalo na pamet to pokušavati
    Da vam ispričam kak sam nekidan umrla od smjeha
    Imamo ormare s mostom u spavaćoj, jedno jutro ja pogledam gore kad ono mokro, samo što jedna kap ne padne meni na facuIšo muž prepipavati, pa iza, pa iznad, pa iznutra, kaže nema nigdje ništa, to je kao kak je ležim na leđima i dišem prema goreI tak on mene cijeli dan sprda da će nam ormari potruliti od mog disanja
    I navečer ja legnem, uhvatim svoje ulje i onda skužim - kak je to ulje za stomak na sprej, a ja to radim u mraku kad legnem mora da sam ga nekad krivo okrenula i gore špricnila

😂😂😂😂😂😂 Muz ti je kralj da od tvog disanja 😅😅 tako sam ja nekidan napunila spricu fizioloskom i krenem ja da cu njoj u nos al vidim zrak i kako sam stisnula ono ode sve u plafon, gledam ja gore gledam spricu i gledam ja ko je ovdje lud kako je moglo otici sve a jadna se namucila dok sam i to zera izvukla 🤦‍♀️

A što se mučiš? Samo okreneš naopako i izvučeš. Imaš iglu?
    Tako sam i ja na početku špricom u nos, al onda sam skužila da mi je lakše otvoriti bočicu za kapi (one aquamaris što sam dobila od jgl kad sam potrošila) i staviti si unutra fiziološku

Imam iglu al ide kap po kap dobivam mlade dok izvucem, nesto nece.. Imam i to od kapi al neda mi se pretakati.. Najveci problem mi je izvlaciti a s spricom mi je supp jer joj bas strcnem u nos toga vise pa da mogu lipo ocistiti, al hvala Bogu jucer sam samo jednom ocistila i to ujutro i vise ni nisam jer nije bilo potrebe al joj uspricam par kapi jer lozimo pa da joj nije nosic suh

03. Listopad 2019. 10:26

Sretno draga DijMar 🥰

Frajla
    03. Listopad 2019. 10:34

ayla

Imam iglu al ide kap po kap dobivam mlade dok izvucem, nesto nece.. Imam i to od kapi al neda mi se pretakati.. Najveci problem mi je izvlaciti a s spricom mi je supp jer joj bas strcnem u nos toga vise pa da mogu lipo ocistiti, al hvala Bogu jucer sam samo jednom ocistila i to ujutro i vise ni nisam jer nije bilo potrebe al joj uspricam par kapi jer lozimo pa da joj nije nosic suh

Super da je nosić bolje
    A to ti nešto ne valja ako ne ide lako van špricom. Možda ti je igla prekratka....Probaj ti nju izvaditi pa nabosti opet

october30
    03. Listopad 2019. 10:39

Ja sam bila u savjetovalistu za dojenje pa su me tamo zapisali i oni obavijestili patronaznu koja je za moje podrucje, bas me danas zvala da se dogovorimo kada ce doci... Tako da ako si iz Retfale mogu ti dati broj 😁

october30
    03. Listopad 2019. 10:40

Nije mi uhvatilo citat... Ovo je za Andreu vezano za patronaznu u Osijeku

Frajla
    03. Listopad 2019. 10:43

Meni je danas zadnji radni dan 
    A jutros sam prigodno kasnila , išla obaviti HZZO da ne moram misliti na to kasnije, samo popunila papir i to je to, niš nisu komplicirali ni tražili osim doznake i R1, bila gotova za 3 min. Usput se javila patronažnoj i još naišla u banku odnjeti neke papire
    Neznam jel slušo ko od vas "mica ubica", ono, pauza je za mene, a "razno (radno ) vrijeme" je da obavljam takve stvari

03. Listopad 2019. 11:09

October30 joj nisam, bas sam u centru iza katedrale. Ajde ako ti dode ako se sjetis da ju pitas jeli ima broj koji bi trebala nazvati da dobijem patronaznu! Ako ti nije bed! Ali hvala svejedno 😁

Frajla
    03. Listopad 2019. 11:15

Deja1988

DijMar-jesi krenula?😁
    Frajla-muz ti je legenda🤣🤣 Znaci vec ti je danas poceo porodiljni🎊🎉😁 Super si izdrzala….🤗

Mislim da je meni ispao mali komadic sluznog..🤷‍♀️😏

Opa, znači nešto se događa
    Možda se curka odlučila radije na dobrovoljno iseljenje nego da bude deložirana 
    Od subote mi je porodiljni (45 dana), ali tko je još vidio petkom raditi 

Julie
    03. Listopad 2019. 11:26

Frajla nek si konačno dočekala da se makneš s posla. Sjećam se kad si pričala da se vraćaš raditi Itd, evo te već na porodiljnom, čovječe vrijeme leti ko ludo. 
    Deja znaci i ti bi mogla danas?
    DijMar kako si? Kako je sad?

Frajla
    03. Listopad 2019. 11:29

Venus

Jutro cure, Dijmarsretno ti, mogu komotno biti nepravilni razmaci i pravi trudovi 😃 pogotovo ako te puno boli i traje oko minutu.

Evo i kod nas prvi pravi jesenski dan, 18 stup u Splitu, osjet 15 😃 ja imam samo jedne trudnicke hlace, a i one me stiscu podno stomaka kad sjedim, nista mi vise nije udobno… kad sam cijelo ljeto prezivila u 4 trudnicke haljine i bilo mi idealno. Al eto nece mi jos dugo trebati.

Sad u pripreme pranje kose i ponovo depilacija za svaki slucaj, popodne ponavljam ctg i uzv imamo. A vec me sva koza iritira od brijanja i svrbi, jos sam s aparaticem a ne sa klasik britivicom…onda se pitam kako ce na porodu jos ako sad moram sve cesce se depilirat 😕

Nego da vas pitam, jel koja od vas osjeti neko zicanje podno zdjelice unutra, onako najprije bi rekla ko da me u mjehuru zica i na trenutke tako osrednja ostra bol. Nije ko prije onaj lightning crotch da me probada u cerviksu i mokracnoj cijevi ko igla, vec sad bas ko da je mjehur ono podnu stomaka. Nisam se valjda prehladila il upalu opet pokupila… sad cu si opet kuhat brusnicu preventivno

Za porod nikog ne zanima tvoja frizura  Samo međicu treba srediti (zbog lakšeg šivanja ako bude trebalo), ne moraš si sve stalno tak iritirati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.