Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    01. Listopad 2019. 00:53

Hahahahhaha. 

01. Listopad 2019. 01:04

Manich

ayla

Manich

ayla

Manich kakvoj to brasno i mljeko 🥺 ja sam in the šok i kakvoj to ako se bude deralo pa svaka beba place, mada ja svojoj nedam govorim joj da je ruzna kad place i da cure ne placu 😂😂

Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to… Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali… 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim..

Moja majka je nas sviju dojila koliko znam i rekla je da je njoj mljeko curilo i bilo ga na izvoz, tako da to nisam nikad cula, pa najvjerojatnije da nije lose docim si ti pila a vidis da ti nije nis.. Ma neplace dite jer je gladno moja nekad iz dosade oce samo paznju.. Jedna cura mi je rekla kako je ona svojoj dici davala dukatovo mljeko nije ovo sto ja dajem a nije dojila uopce

I moja mama je dojila nas troje ali ja sam najmanje sisala samo 3 mj jer je mama izgubila mljeko posto sam rodjenda 92 jbg rat je jos trajao i previse stresa joj je bilo i oslo mljeko.. A eto vidis nije mi nista al realno davati djetetu to sada kad imas dostupno toliko toga to je glupo.. I recimo one kasice silne okej mozda i budem kupovala ponekad ali zasto recimo cisto s tim hraniti bebe kad di recimo neki od nas mogu priustiti da kuci imaju svoju bastu i svoje povrce i da si doma pravis bebi domace kasice od kuhanog povrca i meseka.. Zar ne? Bolje prirodno nego kupit nesto sto ima hrpu konzervansa ili cega sve ne da bi moglo stajat u trgovinama koliko mjeseci prije nego se proda.

Aha, razumim.. Pa ja to nebi davala jer ipak 21st je i ima dohrane.. Pa da i ja planiram mixati domace 

Venus
    01. Listopad 2019. 01:05

Ayla ti meni tako paris simpaticna zenska ovako preko foruma, i nacin na koji pises mi je bas simpa i nekako opusteno veseljacki 😃

To za mlijeko i brasno nikad cula, al samo pomislim na to sta je to cinilo jadnoj bebinoj probavi, uh uh 😕😕

Nedavno je neka cura pisala na fejsu kako beba ima zuticu i uspava i ne sisa dobro, i ona joj kuhala dukat mlijeko i davala mlako, mislim strava jedna 😭 svi su se odma ponudili da joj salju formulu, al cura moze dojit i nije “ne imala” mlijeka, vec eto kao beba uspavana pa ne pije dovoljno... ionako je kravlje mlijeko lose za ljude, a pomislim jos to kupovno krcato hormona rasta i antibiotika maloj bebici tek rodjenoj, smrc. 

01. Listopad 2019. 01:08

Manich

ayla

Kengurica

E Bruvno, sjetih se.

Nikad cula, nisam ja ovlen 😂

Ayla tebi bebica ne spava pa si i ti budna ili spava ali ti i dalje 🦉? Hihi sad sam tek vidjela koliko je sati.. Ovo mi je rekord zadnjih dana.. Inace 23h i ja vec komirana.. Rekoh ja mene uhvatila ona energija koja dodje zadnji mj pred porod i sad ae samo trebam natjerat da odradim generalku u kuci..

Ma zaspiva sad je zedna sad oce mljeka pa zaspe pa se probudi nezna ni ona sama sto bi a ja nemam snage za pricati joj jezik me boli od pricanja 😂 al evo izgleda da bi sada mogla spavati cujem ju da hrce 😁 a ja glumim sovu po potrebi kad na forumu nema nista onda procitam malo novine i idem i ja spavati nisam nikad mogla leci i zaspati odma kod mene je proces malo duzi 😂

01. Listopad 2019. 01:11

Kengurica

Hahahahhaha.

😂😂 Ma ja ti ni neznam pola ljudi koji zive u istom mjestu di i ja, kad odem di se ljudi skupljaju samo pitam a ko je to 😂😂 il kad mi kazu pozdravi svoje reko ocu, i dodem kuci i kazem e neko te pozdravio a kaze ko reko pojma nemam 😁

01. Listopad 2019. 01:15

Venus

Ayla ti meni tako paris simpaticna zenska ovako preko foruma, i nacin na koji pises mi je bas simpa i nekako opusteno veseljacki 😃

To za mlijeko i brasno nikad cula, al samo pomislim na to sta je to cinilo jadnoj bebinoj probavi, uh uh 😕😕

Nedavno je neka cura pisala na fejsu kako beba ima zuticu i uspava i ne sisa dobro, i ona joj kuhala dukat mlijeko i davala mlako, mislim strava jedna 😭 svi su se odma ponudili da joj salju formulu, al cura moze dojit i nije “ne imala” mlijeka, vec eto kao beba uspavana pa ne pije dovoljno… ionako je kravlje mlijeko lose za ljude, a pomislim jos to kupovno krcato hormona rasta i antibiotika maloj bebici tek rodjenoj, smrc.

A sto da ti recem da se falim 😂😂 men je zivot ako je zabavan i da nije dosadan za zajebanciju sam uvijek os na moj ili tudi racun samo daj 😂😂 
    A zasto nevalja kravlje mljeko za ljude, moja majka dok je imala krave ja sam se gusila u kravljem mljeku i jos za kraj pojedi skorup s secerom mmmmm 😊

• Noemi1
    01. Listopad 2019. 01:28

ayla

Kengurica

Nama na tecaju 😂😂 rekli da odmah u bolnici daju BCG osim ako ne doneses izjavu da ne dozvoljavas (to je ono sto ostaje na ruci protiv tuberkuloze).
    Ayla nekako sam znala da jesi ;)
    Dior čestitam!

Ee to to, al njoj nema nista na ruci pa me zanima kako to, nece se valja ponovno morati cijepiti 🤔 ma sigurno po pisanju 😂😂😂😂

A to u bolnici je i moj primio, ali isto nema nist vidljivo 🤔 imao je na petama kad smo isli kuci, mozda od vadjenja krvi, ne znam 😐

Venus
    01. Listopad 2019. 01:30

A kad malo pocnes razmisljati i citati o tome istrazis puno toga, ne kaze se bezveze da je 75% ljudi intolerantno na mlijeko. Ono mi smo jedina vrsta koja pije mlijeko u odrasloj dobi i to od druge vrste 😃 pa kad tako stvari sagledas skontas da nije bas prirodno ni logicno. A sad sto ljudi svasta konzumiraju jer im je fino to je druga stvar, al Boze moj, svako bira za sebe heh.

Ma vise kazem u ovim slucajevima zbog beba, protein mlijeka dosta steti probavi i stvara upalu u organizmu, formule su ipak napravljene na poseban nacin, pa opet se dosta beba ispostavi s alergijom i kolicima. Prijateljicina beba ima stalno proljev sad s 9mj a samo zivi na formuli, nista ne zeli jest, i reko joj doktor da hitno mijenja formulu za neku rizinu. A kazem kad neke bebe imaju problem s formulom, zamisli onda sta cini probavi kupovno mlijeko ko sto je Dukat, i tako domaci pripavci od przenog brasna i mlijeka za novorodjence 🤪🤪

Venus
    01. Listopad 2019. 01:34

Al najbolje je kad slusas te stare recepture i bapske savjete. Meni je mama rekla da moram piti maslinovo ulje, da se podmazem iznutra za laksi porod, kad sam spomenula masazu medjice i bademovo ulje 😂😂

Onda je rekla muzu danas da mi zalije svako jelo s maslinovim uljem, da treba bebi masnoce, da moram jest ulja i secera za zdravu bebu hah.

Isto tako sam cula da su prijevremeno rodjenu djecu drzali u kutijama za cipele i tako grijali valjda, ono neke stvari su strasne, al cujes i dosta toga fascinantnog

01. Listopad 2019. 01:36

Noemi1

ayla

Kengurica

Nama na tecaju 😂😂 rekli da odmah u bolnici daju BCG osim ako ne doneses izjavu da ne dozvoljavas (to je ono sto ostaje na ruci protiv tuberkuloze).
    Ayla nekako sam znala da jesi ;)
    Dior čestitam!

Ee to to, al njoj nema nista na ruci pa me zanima kako to, nece se valja ponovno morati cijepiti 🤔 ma sigurno po pisanju 😂😂😂😂

A to u bolnici je i moj primio, ali isto nema nist vidljivo 🤔 imao je na petama kad smo isli kuci, mozda od vadjenja krvi, ne znam 😐

Nezz bome moja na petama nic nema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.