Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?
Ja sam rodila ujutro tek sam poslje podne uspila mokriti i bilo mi je jako tesko al treba zera vremena da se ti naucis na otpustanje jer mislis da ce sve izletiti iz tebe bar sam ja imala takav osjecaj i nisam se mogla opustiti
Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?
Čestitke još jednom 🤗 ja sam mokrila odmah nakon šivanja u gusku na krevetu dok sam ležala 2 sata. I bez problema poslije. Nekako me boli nazad,anus,stolicu još nisam imala al zato plinove stalno imam 🙄 tko zna kako sam ja tiskala i di sam malo popucala
Da, uopce nemam potrebu i nagon za mokrenjem a nisam od sinoc...ne znam dal da forsiram ili da cekam da mi dode osjecaj jer bas to sto Ayla kaze, imam osjecaj da ce mi sve izletit
Leti vrijeme da da 😍🤩
Bas ono jedva cekamo nasu bebu, a onda me uhvati panika kad pomislim da trebamo jos sobu okreciti, da nije jos komoda za nju stigla, i treba i krevetac sastaviti 😂 onda se sjetim da nisam jos spremila do kraja ruksak i kofer za rodiliste haha…
Nego ako me svezu tipa trudovi u po noci, ocu dobit navalu adrenalina i energije il moram ic tako umorna radjat? 😂🤦🏻♀️ Jer zadnjih dana sam bas bas premorena, odspavam uvijek predvecer oko 2 sata na kaucu. A ja jos planiram i kosu prat i depilirat bikini zonu aparaticem (jer me britivice iritiraju ekstremno i nezamislivo mi je to jos uz porod, punte i sve ostalo)… znaci ako krenu odmah neki trudovi od tipa 5-10min razmaka, ocu bit u stanju il imat energije za obavit te pripreme hahaha…
A bas danas govorim muzu kako cu sad sve cesce prat kosu i depilirat se da mozda kojim cudom bude svjeze sve kad krenu trudovi, pa da se ne moram misliti oko toga. I sta je na kraju za nokte na nogama? Jel smijem imat nalakirane, il bar neki blagi prozirno roskasti lak samo na nogama? Il se na jesen sad moze i u carapama radjat 😂
Jeje, ja s prvom kceri zavrsila nrplanski u bolnico radi tlaka, sa.masnom kosom.jer sam planirala sljedeci dan otici na pramenove jos. Na kraju mi je mm nosio sampon, fen i cetku za feniranje pa sam se dan prije carskog uredila, cak sam i picu uspijela sama.obrijati uz pomoc ogledalca 😂
Žene molim vas za savjet.10 sam sedmics. Trudnoce.Posto je mu odsutan od kuceradi posla tek jutros je stigao kuci
Nakon odnosa pojavila se malo skroz malo krvi u sluzi sada nema nista
Medutim mene je jako strah sta da radim?A nedelja je nista ne radi…
Odi na hitnu ili u najblizu bolnicu provjeriti za svaki slucaj. Meni se sukrvica pojavila u prvoj trudnoci nakon odnosa, bila 6 tj, dobila odmah duphastone. Bolje provjeriti pa da nije nista, nego kasnije problemi
Hahah Venus ja zadnja 2 tj perem kosu svaki drugi dan i sređujem gospođu dva do tri puta tjedno, kao što kažeš, nek bude sigurno ak uhvati po noći
Curke koje ste rodile i već ste doma i uhodale ste se ili niste ili šta god, slobodno vi međusobno pišete o bebama i tim temama, naravno ako i kad stignete. Pošto smo bile za to da ostanemo u istoj grupi, a već vas je dosta rodilo
Barem nam koje čekamo skrenete malo misli
Deja samo se sjeti bebe od Julie koja je stalno procjenjivana kao velika, a na kraju ako se ne varam cca 3,5kg..
Felicita cestitam ❤️ brz oporavak zelim..
Dijmar i Venus eeee zatooo sam ja isla na cupkanje jer nevjerujem da bih recimo u pola noci bila sposobna odradit ista osim tusiranja i to da se razbudim jer kad ustajem na wc tjekom noci ja sam koma neznam di mi dupe a di glava.. Bauljam do wc i dobro se zapitam dal sam zbilja ustala ili sanjam da sam na wc pa da nebi bilo sanjam pa ššššš u krevet hahaha. 😂😂 Uglavnom kosa mi je kratka i za pranje i susenje mi treba 10 min ali inace ju perem svaki drugi dan pa se sve nadam da ce me uhvatit trudovi bas na taj dan kad je frisko oprana a ako i ne pa toliko cu se valjda sabrati da ju operem.. Sanjala sam nocas da mi je doktorica na pregledu rekla da idem kuc po torbu i da idem za bolnicu jer sam otvorena 4 prsta. 😱😱😱😱 Sad cu stalno sanjat takve stvari pred kraj?! 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji