Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2019. 08:16

felicita28

Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?

Ja sam rodila ujutro tek sam poslje podne uspila mokriti i bilo mi je jako tesko al treba zera vremena da se ti naucis na otpustanje jer mislis da ce sve izletiti iz tebe bar sam ja imala takav osjecaj i nisam se mogla opustiti

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 08:16

felicita28

Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?

Čestitke još jednom 🤗 ja sam mokrila odmah nakon šivanja u gusku na krevetu dok sam ležala 2 sata. I bez problema poslije. Nekako me boli nazad,anus,stolicu još nisam imala al zato plinove stalno imam 🙄 tko zna kako sam ja tiskala i di sam malo popucala

felicita28
    29. Rujan 2019. 08:22

Da, uopce nemam potrebu i nagon za mokrenjem a nisam od sinoc...ne znam dal da forsiram ili da cekam da mi dode osjecaj jer bas to sto Ayla kaze, imam osjecaj da ce mi sve izletit

• Jeja4
    29. Rujan 2019. 08:50

Venus

Leti vrijeme da da 😍🤩

Bas ono jedva cekamo nasu bebu, a onda me uhvati panika kad pomislim da trebamo jos sobu okreciti, da nije jos komoda za nju stigla, i treba i krevetac sastaviti 😂 onda se sjetim da nisam jos spremila do kraja ruksak i kofer za rodiliste haha…

Nego ako me svezu tipa trudovi u po noci, ocu dobit navalu adrenalina i energije il moram ic tako umorna radjat? 😂🤦🏻‍♀️ Jer zadnjih dana sam bas bas premorena, odspavam uvijek predvecer oko 2 sata na kaucu. A ja jos planiram i kosu prat i depilirat bikini zonu aparaticem (jer me britivice iritiraju ekstremno i nezamislivo mi je to jos uz porod, punte i sve ostalo)… znaci ako krenu odmah neki trudovi od tipa 5-10min razmaka, ocu bit u stanju il imat energije za obavit te pripreme hahaha…

A bas danas govorim muzu kako cu sad sve cesce prat kosu i depilirat se da mozda kojim cudom bude svjeze sve kad krenu trudovi, pa da se ne moram misliti oko toga. I sta je na kraju za nokte na nogama? Jel smijem imat nalakirane, il bar neki blagi prozirno roskasti lak samo na nogama? Il se na jesen sad moze i u carapama radjat 😂

Jeje, ja s prvom kceri zavrsila nrplanski u bolnico radi tlaka, sa.masnom kosom.jer sam planirala sljedeci dan otici na pramenove jos. Na kraju mi je mm nosio sampon, fen i cetku za feniranje pa sam se dan prije carskog uredila, cak sam i picu uspijela sama.obrijati uz pomoc ogledalca 😂

• Jeja4
    29. Rujan 2019. 08:59

Elenicaa20

Žene molim vas za savjet.10 sam sedmics. Trudnoce.Posto je mu odsutan od kuceradi posla tek jutros je stigao kuci
    Nakon odnosa pojavila se malo skroz malo krvi u sluzi sada nema nista
    Medutim mene je jako strah sta da radim?A nedelja je nista ne radi…

Odi na hitnu ili u najblizu bolnicu provjeriti za svaki slucaj. Meni se sukrvica pojavila u prvoj  trudnoci nakon  odnosa, bila 6 tj, dobila odmah duphastone. Bolje provjeriti pa da nije  nista, nego kasnije problemi

• Jeja4
    29. Rujan 2019. 08:59

Felicita, cestitam 😊

PatyDi
    29. Rujan 2019. 09:23

Hahah Venus ja zadnja 2 tj perem kosu svaki drugi dan i sređujem gospođu dva do tri puta tjedno, kao što kažeš, nek bude sigurno ak uhvati po noći 

PatyDi
    29. Rujan 2019. 09:26

Curke koje ste rodile i već ste doma i uhodale ste se ili niste ili šta god, slobodno vi međusobno pišete o bebama i tim temama, naravno ako i kad stignete. Pošto smo bile za to da ostanemo u istoj grupi, a već vas je dosta rodilo 
    Barem nam koje čekamo skrenete malo misli 

• Kengurica
    29. Rujan 2019. 10:37

Deja samo se sjeti bebe od Julie koja je stalno procjenjivana kao velika, a na kraju ako se ne varam cca 3,5kg..

29. Rujan 2019. 10:41

Felicita cestitam ❤️ brz oporavak zelim.. 
    Dijmar  i Venus eeee zatooo sam ja isla na cupkanje jer nevjerujem da bih recimo u pola noci bila sposobna odradit ista osim tusiranja i to da se razbudim jer kad ustajem na wc tjekom noci ja sam koma neznam di mi dupe a di glava.. Bauljam do wc i dobro se zapitam dal sam zbilja ustala ili sanjam da sam na wc pa da nebi bilo sanjam pa ššššš u krevet hahaha. 😂😂 Uglavnom kosa mi je kratka i za pranje i susenje mi treba 10 min ali inace ju perem svaki drugi dan pa se sve nadam da ce me uhvatit trudovi bas na taj dan kad je frisko oprana a ako i ne pa toliko cu se valjda sabrati da ju operem.. Sanjala sam nocas da mi je doktorica na pregledu rekla da idem kuc po torbu i da idem za bolnicu jer sam otvorena 4 prsta. 😱😱😱😱 Sad cu stalno sanjat takve stvari pred kraj?! 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.