Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    29. Rujan 2019. 07:25

Hvala cure :)
    DijMar, ja se isto nisam nadala da ce biti toliki aono kad su ga izvadili veliki decko :) a bila na uzv zadnji puta prije 3 tjedna i tad su procjenili 3300 kg

• Elenicaa20
    29. Rujan 2019. 07:28

Žene molim vas za savjet.10 sam sedmics. Trudnoce.Posto je mu odsutan od kuceradi posla tek jutros je stigao kuci
    Nakon odnosa pojavila se malo skroz malo krvi u sluzi sada nema nista
    Medutim mene je jako strah sta da radim?A nedelja je nista ne radi...

luce35
    29. Rujan 2019. 07:31

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice  al nisam ta 😂.
    Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori. 

Dior2
    29. Rujan 2019. 07:36

Felicita cestitam 

felicita28
    29. Rujan 2019. 07:41

luce35

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice al nisam ta 😂.
    Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori.

Slazem se, to je kod vecine zena fizicki nemoguce...ne.vjerujem ni ja tu teoriju

29. Rujan 2019. 07:48

felicita28

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm…velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati…sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)

Cestitam i brz oporavak ti zelim 😘😘

PatyDi
    29. Rujan 2019. 07:48

felicita28

Hvala cure :)
    DijMar, ja se isto nisam nadala da ce biti toliki aono kad su ga izvadili veliki decko :) a bila na uzv zadnji puta prije 3 tjedna i tad su procjenili 3300 kg

To mi je bas prozujalo. Tebi je uvijek bio procijenjen malac nesto manji nego moj, dok su Julie plasili sa velikom bebom. A na kraju je bilo obrnuto 🙃
    Bas treba cekat i vidjeti tek kad se rodi 😊
    Zelim ti brz oporavak 😉

PatyDi
    29. Rujan 2019. 07:51

felicita28

luce35

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice al nisam ta 😂.

Slazem se, to je kod vecine zena fizicki nemoguce…ne.vjerujem ni ja tu teoriju

Moju mamu nisu stavili na carski nego su je mucili da rodi vag.moju sestru od 4500 kg i 54 cm uz full usku zdjelicu 😓 Ja sam gradjena ko ona i zato se bojim...

felicita28
    29. Rujan 2019. 07:52

Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda? 

Julie
    29. Rujan 2019. 08:08

Jutreko svima ☀️
    Felicita draga cestitam, vidim bilo je borbeno, ali kako sama kazes kad si ugledala svoje djetesce preplave te tolike divne emocije da sve drugo vise nije vazno 🐣❤️
    Da, meni su govorili dok sam imala jos mj dana do poroda da ako tako nastavi da ce imati preko 4 kg ja se naravno uplasila. 
    Kako mislis ma piskenje, ja sam mogla normalno, znalo mi je malo pobjeci na ulozak prvih jedno 3-4 dana, ali to je normalno nakon epiziotomije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.