Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    29. Rujan 2019. 01:55

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm...velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati...sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 01:55

Venus

Pupcana ispasti? 😂 ja se pitam jel osoblje stvarno misli da smo mi zene maloumne kokosi pa ce nam svakakve izmisljotine plasirati da nas prestrase i izmanipuliraju…

A Mona si izbjegla epiziotomiju? Jesu je uopce spominjali, il manja bebica pa nije bilo ni potrebe?

Izbjegla sam ju al sam zato sama popucala jer sam sama tiskala uru kako me nitko nije čuo di vičem 
    da je glava dole 🙄😅 imam samo dva unutarnja šava. Ne boli me to jako,mokrila sam odmah iza šivanja,u gusku naravno. Jer dva sata budeš dole još nakon poroda 

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 02:05

felicita28

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm…velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati…sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)

Čestitke 🥰

Venus
    29. Rujan 2019. 02:15

felicita28

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm…velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati…sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)

Cestitke na velikom deckicu, odmori i uzivaj s bebacom 🥰😍

anemone
    29. Rujan 2019. 03:04

Felicita čestitke od srca! Pravi dečko 😊😊😊

felicita28
    29. Rujan 2019. 04:41

Evo ne mogu spavati od uzbudenja pa da vam ispricam..znaci dosla sam jucer na pregled i ctg doktor me narucio. Ctg uredan, tlak malo.povisen i pregled kaze nestao cerviks, uloziva za prst i pol, znaci nista, i veli doktor sestri pripremite ju, ona danas ide rodit. Ja sva u soku, zovem muza da ode po stvari u auto, u meduvremenu me klistiraju i puste da secem po predradaoni. Kad sam se ocistila, stavili me u.box oko 1 popodne i odmah drip ukljucili na 28ml ( ko ga je koristio bude znao). Tu su trudovi prvo krenuli lagano jos se ja i muz zezali kako to nista ne boli. E onda su krenuli do 130 pravi i to 6 sati tako a ja bila otvorena dva prsta pa su mi busili vodenjak, a onda ja vise nisam mogla i trazila sam epiduralnu i pojavali su dozu dripa na 36ml. Ona me malo opustila na jedno sat vremena i onda je opet krenulo jos jace stezat. Nakon 2 sata trazila sam jos jednu dozu jer nisam mogla vise i opet su pojacali drip na 60 ml. Tu drugu epiduralnu ja nisam ni osjetila koliko je to bolilo i soralo bilo. Tu sam se vec pocela derati iako sam rekla da nikad necu ali to je bilo jace od mene. Piskila sam preko katetera jer nisam osjetila pisanje, tolilo me bolilo da sam mislila da cu umrijet. Nakon prokidanja vodenjaka pocela sam se brzo otvarat, na 5 prstiju i onda do kraja kroz sat vremena, pokavali drip na 90ml i ja tiskala tiskala ali je beba bila.visoko
     Nije se htjela spustiti. Tako sam se u tim bolovima mucila jos kojih sat vremena i vrijeme nikako.nije prolazilo a trudovi su bili stalni i onda su svi dosli i na izgon nekako mali izletio van, doktor tiskao trbuh, svi me bodrili.

felicita28
    29. Rujan 2019. 04:48

Malo je prokmecao i odmah ga stavilo na mene i odmah je usutio i samo nas gledao s okicama. Doktori kad su ga vidjeli vikali su velika beba. Mali je imao 4030, dug 50 cm, dobio 10/10. Poslije kad je posteljica izasla manje je sve bolilo. Nisu me rezali ali sam prirodno malo popucala i dobila par unutarnjih savova ali ne cudi s obzirom.na tezinu bebe. Bio sa mnom i muzem sat vremena i onda ga odnijeli a mene u hodnik stavilo i tu sam pocela jako krvariti i izljevima i evo jos sad malo krvarim pa me strah k zaspati. Jer cim mi dode kontrakcija osjetim izljev van. Jer bilo kojoj tako? 
    Moram pohvaliti muza koji je svih 10 sati bio sa mnom i bodrio me i bio podrska i na kraju rekao ja to ne bi mogao, svaka cast :) da mi nije njega bilo ne znam sto bi i zato ako imate priliku zvat pratnju zovite je. Bit cu iskrena, bolilo je jako jako, mislila sam umrijet a stvarno imam veliki prag tolerancije na bol, kad vidis to malo bice raznjezis se cijeli, ali da mogu zaboraviti to iskustvo samo tako, ne mogu 🤣🤣🤣 to vam je to  ak vas nesto zanima slobodno pitajte. I svaka cast doktoru koji me poslao.na inducirani i to tocno danas na termin jer da nije mali bi jos bio veci i deblji i ne bi mogao van

luce35
    29. Rujan 2019. 06:44

Felicita  cestitam, odmori se i uzivaj u mazenju 🤗.
    Sad cekamo Marinu jos da se javi

PatyDi
    29. Rujan 2019. 07:02

Felicita draga cestitam! 😘
    E toga se i ja bojim kak ce izaci jer se sad samo deblja 😔 Stalno sam pricala kako ne zelim indukciju, ali vise nisam toliko sigurna jer ce na kraju zavrsiti sa puno preko 4 kile 😱 i bas sam od jucer sva u tom razmisljanju...

LollyBB
    29. Rujan 2019. 07:21

Felicita, čestitam! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.