Men je dosadno dok bebi spava pa koristim ugodno s korisnim da lezim i surfam
Ajme, kod mene totalna suprotnost 😅 nije mi jos ni sekunde bilo dosadno otkad sam rodila. Cim ona zaspe ja ko dvorska luda, trcim po stanu da pospremim sto trebam ili napravim nesto za jesti ili je na redu tusiranje i tako to... i proleti vrijeme taj cas 😬
Men je dosadno dok bebi spava pa koristim ugodno s korisnim da lezim i surfam
Ajme, kod mene totalna suprotnost 😅 nije mi jos ni sekunde bilo dosadno otkad sam rodila. Cim ona zaspe ja ko dvorska luda, trcim po stanu da pospremim sto trebam ili napravim nesto za jesti ili je na redu tusiranje i tako to… i proleti vrijeme taj cas 😬
Ma ja se ne sikiram uopce radi nereda, dns pobrisem prasinu sutra kao da ni nisam pa vidim da mi se ne isplati brisati prasinu 😂😂😂 salim se.. Kod mene svekrva kuha ionako nema drugog posla pa kuha, men dode zelja da ispecem kakvi kolac ili palacinke al brzo me prode zelja 😂😂 perilica mi pere sude pa moje je da pobacam unutra i izvadim masina isto opere ves pa moje da stavim prostrem i poberem ne peglam nasu robu tako da jedan posao manje al curkino perem i peglam a to mi cas posla i ima robe pa onda skupim i u sat vremena popeglam joj sve 🤗🤗 tako da ja imam previse slobodnog vremena 😁
Nego da vam kazem kako me curka uvijek ljepo iznenadi pocela je gugutati i smijesi mi se non stop sad sve ceste i cesce i namigiva mi 😊😊 srce mi kao kuca ja nista ljepse nisam vidla od njenog osmjeha ajmee sva se stopim kada vidim njezin osmjeh i kad pocme gugutati kao da bi mi nesto rekla a ne moze 🤗🤗🤗
Nego da vam kazem kako me curka uvijek ljepo iznenadi pocela je gugutati i smijesi mi se non stop sad sve ceste i cesce i namigiva mi 😊😊 srce mi kao kuca ja nista ljepse nisam vidla od njenog osmjeha ajmee sva se stopim kada vidim njezin osmjeh i kad pocme gugutati kao da bi mi nesto rekla a ne moze 🤗🤗🤗
Joj ljubavica mala 🥰🥰🥰 jedva cekam to iskusiti sa svojom curicom. Jucer nam je bila sogorica sa svojim dvomjesecnim skoro bebacem i bas smo uzivali, kako su mali slatki, samo da je papat spavat i tako sto kazes gugutanje i smjeskanje. Meni i muzu onda jos teze bit strpljivi i docekat nasu curicu🙂 jos malo
Joj ljubavica mala 🥰🥰🥰 jedva cekam to iskusiti sa svojom curicom. Jucer nam je bila sogorica sa svojim dvomjesecnim skoro bebacem i bas smo uzivali, kako su mali slatki, samo da je papat spavat i tako sto kazes gugutanje i smjeskanje. Meni i muzu onda jos teze bit strpljivi i docekat nasu curicu🙂 jos malo
Hoces uskoro, men je ovo predivno 😍😍 nisam nikad ovo vidils posto nitko od mojih nema bebu pa mi ovo svee vauu 😊 koja sreća 🤗
Hoces uskoro, men je ovo predivno 😍😍 nisam nikad ovo vidils posto nitko od mojih nema bebu pa mi ovo svee vauu 😊 koja sreća 🤗
Totalno beskrajno bespomoćno zaljubljena u svoju malu princezu ❤️❤️❤️❤️ tako mi ljepo citat tvoje postove... Sve jedva cekamo dozivjeti isto to s nasim bebacima... A sto se tice spremanja kuce ko sljivi to sredis samo sto bas moras ostalo sta nas briga bolje da nasa djeca pamte nase zagrljaje i svu paznju i ljubav nego cistu kucu. ❤️❤️❤️😍😍😍
Totalno beskrajno bespomoćno zaljubljena u svoju malu princezu ❤️❤️❤️❤️ tako mi ljepo citat tvoje postove… Sve jedva cekamo dozivjeti isto to s nasim bebacima… A sto se tice spremanja kuce ko sljivi to sredis samo sto bas moras ostalo sta nas briga bolje da nasa djeca pamte nase zagrljaje i svu paznju i ljubav nego cistu kucu. ❤️❤️❤️😍😍😍
Pa bas nikad nisam pretjerano marila za kucu, jos malo pise ti 19dana, dns sam ostala u soku kad sam vidla pa reko kako je proletjelo,sad ce jos malo kreniti bebice sve ste tu negdje pred kraj 😍😘💕
Totalno beskrajno bespomoćno zaljubljena u svoju malu princezu ❤️❤️❤️❤️ tako mi ljepo citat tvoje postove… Sve jedva cekamo dozivjeti isto to s nasim bebacima… A sto se tice spremanja kuce ko sljivi to sredis samo sto bas moras ostalo sta nas briga bolje da nasa djeca pamte nase zagrljaje i svu paznju i ljubav nego cistu kucu. ❤️❤️❤️😍😍😍
Pa bas nikad nisam pretjerano marila za kucu, jos malo pise ti 19dana, dns sam ostala u soku kad sam vidla pa reko kako je proletjelo,sad ce jos malo kreniti bebice sve ste tu negdje pred kraj 😍😘💕
I jaaa sam u soku... Ne osjecam se nekak spremnom da recimo to sad moze krenut svaki dan.. Nestrpljiva sam sada do cetvrtka da vidim sta ce reci doktorica jel se sta mjenja dolje.. Mislim kad bi mi rekla da ima neke promjene onda bi se onak vec uredno pocela pripremat psihicki na to sve... U 33 tjednu bilo sve zabetonirano kak je rekla pa sad cemo vidjet kad uzme bris sigurno ce odma komentirat stanje..
Leti vrijeme da da 😍🤩
Bas ono jedva cekamo nasu bebu, a onda me uhvati panika kad pomislim da trebamo jos sobu okreciti, da nije jos komoda za nju stigla, i treba i krevetac sastaviti 😂 onda se sjetim da nisam jos spremila do kraja ruksak i kofer za rodiliste haha...
Nego ako me svezu tipa trudovi u po noci, ocu dobit navalu adrenalina i energije il moram ic tako umorna radjat? 😂🤦🏻♀️ Jer zadnjih dana sam bas bas premorena, odspavam uvijek predvecer oko 2 sata na kaucu. A ja jos planiram i kosu prat i depilirat bikini zonu aparaticem (jer me britivice iritiraju ekstremno i nezamislivo mi je to jos uz porod, punte i sve ostalo)... znaci ako krenu odmah neki trudovi od tipa 5-10min razmaka, ocu bit u stanju il imat energije za obavit te pripreme hahaha...
A bas danas govorim muzu kako cu sad sve cesce prat kosu i depilirat se da mozda kojim cudom bude svjeze sve kad krenu trudovi, pa da se ne moram misliti oko toga. I sta je na kraju za nokte na nogama? Jel smijem imat nalakirane, il bar neki blagi prozirno roskasti lak samo na nogama? Il se na jesen sad moze i u carapama radjat 😂
Manich Venus nikad se necete osjecati spremnom, niti cete uspiti sve napraviti uvijek ce nesta ostati ja sam bila mislila kako cu bebi srediti sobu, kucu upicaniti kad ono nista od toga vodenjak mi puko a ja slazem robu u perilicu suda u nadi da ce ju muz upaliti mos misliti on od uzbudenja iso po pice kako ce on festati 🙄🙄 kuca u haosu ostala zavjese i prozori neoprani a mislila oprati tako da ustvari ja nista nisam stigla a planova je bilo puno tako da najbolje nista ne planirati
Sortiraj odgovore
Najstariji