Koliko znam da se nesme imati carape a ni lak na nogama i ja sam tila u carapama a bila sam i krenula pa mi rekli da skinem 😂😂
Koliko znam da se nesme imati carape a ni lak na nogama i ja sam tila u carapama a bila sam i krenula pa mi rekli da skinem 😂😂
A katastrofa, ja cim zahladi moram spavati u carapama, nema veze koliko su male i tanke, al moram nesto imati, jer jako mi je osjetljiv mjehur, i cim mi stopala nisu topla odma mi se non stop piski...bas kao da osjecam neku povezanost izmedju stopala(golih/hladnih) i osjetljivosti mokracne cijevi i cestog mokrenja. Onda jos tamo na porodu bosih nogu pored bolova 😢😢 jos kad cujem da nas kateterom ispraznjuju, smrc
A katastrofa, ja cim zahladi moram spavati u carapama, nema veze koliko su male i tanke, al moram nesto imati, jer jako mi je osjetljiv mjehur, i cim mi stopala nisu topla odma mi se non stop piski…bas kao da osjecam neku povezanost izmedju stopala(golih/hladnih) i osjetljivosti mokracne cijevi i cestog mokrenja. Onda jos tamo na porodu bosih nogu pored bolova 😢😢 jos kad cujem da nas kateterom ispraznjuju, smrc
Ista situacija je i kod mene mjehur odma osjeti da su mi noge ledene uzas tako da te razumim u potpunosti.. Ja poslje poroda sam imala potrebu pisliti al nikako nisam uspila odma i onda pila vode i vode i otisla u drugi wc i jedva zera od pomisli da ce kateter spojiti ja sam se natiravala da ista popiskim
Ma u Splitu svima za vrijeme poroda kateterom prazne mjehur 🙁😱 a ja se tako toga bojim jer bas imam osjetljivu uretru i jos cesto ono zacanje probadanje il kroz mjehur il cerviks, pa pomisao na kateter mi je ajme. Sogorici je pred izgon sestra dosla i kateterom ispraznila mjehur. A ja bas puno pijem i cesto piskim pomalo pa me pomisao na to silovanje kateterom par puta unutra i van uzasava..jer vecinu ukopcaju na drip, plus ctg i ne daju mrdnut s kreveta... rijetko koga puste na wc, mozda kod velike nuzde...
Ma u Splitu svima za vrijeme poroda kateterom prazne mjehur 🙁😱 a ja se tako toga bojim jer bas imam osjetljivu uretru i jos cesto ono zacanje probadanje il kroz mjehur il cerviks, pa pomisao na kateter mi je ajme. Sogorici je pred izgon sestra dosla i kateterom ispraznila mjehur. A ja bas puno pijem i cesto piskim pomalo pa me pomisao na to silovanje kateterom par puta unutra i van uzasava..jer vecinu ukopcaju na drip, plus ctg i ne daju mrdnut s kreveta… rijetko koga puste na wc, mozda kod velike nuzde…
Meni nisu kateter koristili nego sam u posudu mokrila. Al mi nisu dali mrdat s kreveta,to me satralo. Na tom krevetu ležala 10 sati, uništilo mi leđa. Sreća pa nisam bila u bolovima nego 4 h od tih 10 h.
Ma u Splitu svima za vrijeme poroda kateterom prazne mjehur 🙁😱 a ja se tako toga bojim jer bas imam osjetljivu uretru i jos cesto ono zacanje probadanje il kroz mjehur il cerviks, pa pomisao na kateter mi je ajme. Sogorici je pred izgon sestra dosla i kateterom ispraznila mjehur. A ja bas puno pijem i cesto piskim pomalo pa me pomisao na to silovanje kateterom par puta unutra i van uzasava..jer vecinu ukopcaju na drip, plus ctg i ne daju mrdnut s kreveta… rijetko koga puste na wc, mozda kod velike nuzde…
Meni nisu kateter koristili nego sam u posudu mokrila. Al mi nisu dali mrdat s kreveta,to me satralo. Na tom krevetu ležala 10 sati, uništilo mi leđa. Sreća pa nisam bila u bolovima nego 4 h od tih 10 h.
Eto prvi put cujem da su nekom dozvolili i gusku, i ja cu inzistirati na tome, makar je muz isao praznit. P.S. Jel svaki boks ima svoj wc ili samo neki zajednicki izvana? A neznam zasto bar uz krevet nam ne daju stajati i cupkati, lezanje dokazano usporava trudove i otvaranje...
Eto prvi put cujem da su nekom dozvolili i gusku, i ja cu inzistirati na tome, makar je muz isao praznit. P.S. Jel svaki boks ima svoj wc ili samo neki zajednicki izvana? A neznam zasto bar uz krevet nam ne daju stajati i cupkati, lezanje dokazano usporava trudove i otvaranje…
Meni su prvo čak rekli da ću malo na loptu ali ništa od toga. Npr moja kuma je skakala po lopti,a ja sam cilo vrime bila priključena na ctg i nema mrdat. Očito ovisi o tome ko je u smjeni. A zvala ih za posudu par puta čak,bez problema donili i odnili. Nema ti nijedan boks WC nego na samom ulazu u rađaonu ima zajedničkih. Tu negdi i klistir rade,eto meni ni njega nisu uradili 🙄😁
Meni nisu za vrijeme poroda stavljali kateter al mislili su al kao netreba nije mjehur pun al mi nisu dali setati jer ce kao pupcana ispasti to sam prvi put cula u svom zivotu i oko 10h sam lezala u bolovima sto mojih trudova jakih i 3h uz drip 🙄
Pupcana ispasti? 😂 ja se pitam jel osoblje stvarno misli da smo mi zene maloumne kokosi pa ce nam svakakve izmisljotine plasirati da nas prestrase i izmanipuliraju...
A Mona si izbjegla epiziotomiju? Jesu je uopce spominjali, il manja bebica pa nije bilo ni potrebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji