Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    29. Rujan 2019. 04:48

Malo je prokmecao i odmah ga stavilo na mene i odmah je usutio i samo nas gledao s okicama. Doktori kad su ga vidjeli vikali su velika beba. Mali je imao 4030, dug 50 cm, dobio 10/10. Poslije kad je posteljica izasla manje je sve bolilo. Nisu me rezali ali sam prirodno malo popucala i dobila par unutarnjih savova ali ne cudi s obzirom.na tezinu bebe. Bio sa mnom i muzem sat vremena i onda ga odnijeli a mene u hodnik stavilo i tu sam pocela jako krvariti i izljevima i evo jos sad malo krvarim pa me strah k zaspati. Jer cim mi dode kontrakcija osjetim izljev van. Jer bilo kojoj tako? 
    Moram pohvaliti muza koji je svih 10 sati bio sa mnom i bodrio me i bio podrska i na kraju rekao ja to ne bi mogao, svaka cast :) da mi nije njega bilo ne znam sto bi i zato ako imate priliku zvat pratnju zovite je. Bit cu iskrena, bolilo je jako jako, mislila sam umrijet a stvarno imam veliki prag tolerancije na bol, kad vidis to malo bice raznjezis se cijeli, ali da mogu zaboraviti to iskustvo samo tako, ne mogu 🤣🤣🤣 to vam je to  ak vas nesto zanima slobodno pitajte. I svaka cast doktoru koji me poslao.na inducirani i to tocno danas na termin jer da nije mali bi jos bio veci i deblji i ne bi mogao van

luce35
    29. Rujan 2019. 06:44

Felicita  cestitam, odmori se i uzivaj u mazenju 🤗.
    Sad cekamo Marinu jos da se javi

PatyDi
    29. Rujan 2019. 07:02

Felicita draga cestitam! 😘
    E toga se i ja bojim kak ce izaci jer se sad samo deblja 😔 Stalno sam pricala kako ne zelim indukciju, ali vise nisam toliko sigurna jer ce na kraju zavrsiti sa puno preko 4 kile 😱 i bas sam od jucer sva u tom razmisljanju...

LollyBB
    29. Rujan 2019. 07:21

Felicita, čestitam! :)

felicita28
    29. Rujan 2019. 07:25

Hvala cure :)
    DijMar, ja se isto nisam nadala da ce biti toliki aono kad su ga izvadili veliki decko :) a bila na uzv zadnji puta prije 3 tjedna i tad su procjenili 3300 kg

• Elenicaa20
    29. Rujan 2019. 07:28

Žene molim vas za savjet.10 sam sedmics. Trudnoce.Posto je mu odsutan od kuceradi posla tek jutros je stigao kuci
    Nakon odnosa pojavila se malo skroz malo krvi u sluzi sada nema nista
    Medutim mene je jako strah sta da radim?A nedelja je nista ne radi...

luce35
    29. Rujan 2019. 07:31

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice  al nisam ta 😂.
    Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori. 

Dior2
    29. Rujan 2019. 07:36

Felicita cestitam 

felicita28
    29. Rujan 2019. 07:41

luce35

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice al nisam ta 😂.
    Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori.

Slazem se, to je kod vecine zena fizicki nemoguce...ne.vjerujem ni ja tu teoriju

29. Rujan 2019. 07:48

felicita28

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm…velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati…sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)

Cestitam i brz oporavak ti zelim 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI