Malo je prokmecao i odmah ga stavilo na mene i odmah je usutio i samo nas gledao s okicama. Doktori kad su ga vidjeli vikali su velika beba. Mali je imao 4030, dug 50 cm, dobio 10/10. Poslije kad je posteljica izasla manje je sve bolilo. Nisu me rezali ali sam prirodno malo popucala i dobila par unutarnjih savova ali ne cudi s obzirom.na tezinu bebe. Bio sa mnom i muzem sat vremena i onda ga odnijeli a mene u hodnik stavilo i tu sam pocela jako krvariti i izljevima i evo jos sad malo krvarim pa me strah k zaspati. Jer cim mi dode kontrakcija osjetim izljev van. Jer bilo kojoj tako?
Moram pohvaliti muza koji je svih 10 sati bio sa mnom i bodrio me i bio podrska i na kraju rekao ja to ne bi mogao, svaka cast :) da mi nije njega bilo ne znam sto bi i zato ako imate priliku zvat pratnju zovite je. Bit cu iskrena, bolilo je jako jako, mislila sam umrijet a stvarno imam veliki prag tolerancije na bol, kad vidis to malo bice raznjezis se cijeli, ali da mogu zaboraviti to iskustvo samo tako, ne mogu 🤣🤣🤣 to vam je to ak vas nesto zanima slobodno pitajte. I svaka cast doktoru koji me poslao.na inducirani i to tocno danas na termin jer da nije mali bi jos bio veci i deblji i ne bi mogao van

Felicita cestitam, odmori se i uzivaj u mazenju 🤗.
Sad cekamo Marinu jos da se javi

Felicita draga cestitam! 😘
E toga se i ja bojim kak ce izaci jer se sad samo deblja 😔 Stalno sam pricala kako ne zelim indukciju, ali vise nisam toliko sigurna jer ce na kraju zavrsiti sa puno preko 4 kile 😱 i bas sam od jucer sva u tom razmisljanju...
Hvala cure :)
DijMar, ja se isto nisam nadala da ce biti toliki aono kad su ga izvadili veliki decko :) a bila na uzv zadnji puta prije 3 tjedna i tad su procjenili 3300 kg

Žene molim vas za savjet.10 sam sedmics. Trudnoce.Posto je mu odsutan od kuceradi posla tek jutros je stigao kuci
Nakon odnosa pojavila se malo skroz malo krvi u sluzi sada nema nista
Medutim mene je jako strah sta da radim?A nedelja je nista ne radi...
Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice al nisam ta 😂.
Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori.

Moja beba je bila teza i 4 cm duza od Felicitine, nakon cijele noci i cijelog dana na dripu zavrsilo carskim rezom tako da ne vjerujem u teoriju da je lakse roditi veliku bebu 🤣. Mozda i je zeni od 190cm i siroke zdjelice al nisam ta 😂.
Sad su mi rekli da ce pri kraju trudnoce po procjeni bebe odluciti hocu li direkt na carski. S 33+5 je bila 2300gr, a to zasad nista ne govori.
Slazem se, to je kod vecine zena fizicki nemoguce...ne.vjerujem ni ja tu teoriju

Evo da se na brzinu javim jer krvarim jako da nam je u 21:42 dosao nas veliki lav tezak 4030 kg i dugacak 50 cm…velika beba izmucila mamu nakon 9 i pol sati…sutra vam pricam detalje samo cu vam rec da hvala Bogu da je gotovo :)
Cestitam i brz oporavak ti zelim 😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji