Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2019. 19:46

DijMar

Mozak ne radi…nisam dovršila rečenicu - moram ga držati rukama kad se penjem uz stepenice

Hahahha znam kako ti je, men je lakse evo u rukama drzati bebu nego li u trbuhu ono me rasturilo di god podem gledam di cu da se popiskim 😂😂

28. Rujan 2019. 19:47

Deja1988

I ja bas gledam,nitko nista😁 I meni je koma dan,em me boluckalo,em sam neka nervozna🙈 Nisam se danas maknula iz stana…mozda sam zato luda😁 Jos ova kisurina😌

Kod nas evo vec dva dana sunce przi sve u 16 al van nejdem 😂

28. Rujan 2019. 19:47

Inace je vikendom zatisje... A i puno je bebica doslo vec pa su mamike sa bebacima hihi.. Meni moj malac nije tezak u stomaku samo me ledja bole vise ovih dana. Nocas sam sanjala da mi pukao vodenjak pa su me danas zezali na setnji peseka iz azila da bi bilo ludo da mi pukne vodenjak stvarno u setnji 🤣😱 

28. Rujan 2019. 19:52

Manich

Inace je vikendom zatisje… A i puno je bebica doslo vec pa su mamike sa bebacima hihi.. Meni moj malac nije tezak u stomaku samo me ledja bole vise ovih dana. Nocas sam sanjala da mi pukao vodenjak pa su me danas zezali na setnji peseka iz azila da bi bilo ludo da mi pukne vodenjak stvarno u setnji 🤣😱

Men je dosadno dok bebi spava pa koristim ugodno s korisnim da lezim i surfam 

28. Rujan 2019. 20:09

ayla

Manich

Inace je vikendom zatisje… A i puno je bebica doslo vec pa su mamike sa bebacima hihi.. Meni moj malac nije tezak u stomaku samo me ledja bole vise ovih dana. Nocas sam sanjala da mi pukao vodenjak pa su me danas zezali na setnji peseka iz azila da bi bilo ludo da mi pukne vodenjak stvarno u setnji 🤣😱

Hihi nadam se da ce i meni biti dosadno dok beban bude spavao.. 

Marla5
    28. Rujan 2019. 20:15

Ja bas zadnjih par dana kao da sam usla u neku novu fazu: sve je vise sve jacih 'menstrualnih bolova' i kao da moram na wc, energija mi je jako pala, jos bi svasta htjela raditi, ali samo odgadjam i puno spavam... Jedva sam napravila blitvu i sardine. Danas popodne me pocela boljeti glava. Jedva otisli do Bubamare po jos par stvari i posteno spakirala torbu.

Mi ionako mislimo da je beba i tjedan dana starija od termina jer su mi ciklusi bili kraci, implantacijsko krvarenje je bilo 14. dan ciklusa kad bi trebala biti ovulacija i na svim uzv-ima je beba bila veca od zadnje menstruacije. Sad na zadnjem mjerenju kao 3 700 u 38. tjednu (velika debela beba). 

Zbog velicine i svega doktor planira carski mozda vec u petak... U srijedu imamo pregled i najvjerojatnije ostajem u bolnici. Jos ne mogu vjerovati da je to to :)

Sve je lakse kad decko lupa. Jos ako se smiri (a mora jadan i spavati) nastaje panika...

Venus
    28. Rujan 2019. 20:31

Ja cijeli dan planirala s dragim na sunce i na kraju nista. Popodne oprala i rasirila dvije masine jos bebine robice i sad smo mirni, al me malo toga tako umorilo i sve me pocelo zackat da sam opet zaspala dva sata na kaucu. I dad i da hocu u setnjicu nemam vise ni volje ni snage, jes jos lijepo i grad pun turista, al nemam volje po noci.  Em treba se jace obuci i sve... sad samo razmisljam o veceri 😂😂

Jutros vaga pokazuje skoro kilo vise u 5 dana, il sam se najela zadnjih dana il se vode zadrzalo eh... a inace se po 20 dana nista ne primjeti i jos sam lezala do neki dan. Sad mi jos fali da se pocnu najednom lijepit kile, jos sam celulita novog primjetila samo tako 😱

Felicita i Marina  se ne javljaju, izgleda da se tiskaju bebaci na veliko 🥰🥰

Venus
    28. Rujan 2019. 20:59

Deja1988

Ja sam u raspolozenju da me i mama zivcira s pitanjem jel sam jos u komadu,ali stalno😭😭 Demon je usao u mene🙈

A da vidis moju tek, ako joj se ne javim tipa do podne odma me zove, salje poruke. I tako mi neki dan bio izgasen zvuk i nisam cula odmah poziv, pa iza njega jos panicni poziv. I odma salje mom muzu poruku gdje sam, jel sve u redu, sta se dogadja... onda ga moj brat zove da pita jesam se isla porodit itd. A tek 36tt, sta ce tek za 1-2-3 tjedna ako jos budem 2u1 😭😂😭😂

Venus
    28. Rujan 2019. 21:25

Deja1988

Venus

Deja1988

Ja sam u raspolozenju da me i mama zivcira s pitanjem jel sam jos u komadu,ali stalno😭😭 Demon je usao u mene🙈

A da vidis moju tek, ako joj se ne javim tipa do podne odma me zove, salje poruke. I tako mi neki dan bio izgasen zvuk i nisam cula odmah poziv, pa iza njega jos panicni poziv. I odma salje mom muzu poruku gdje sam, jel sve u redu, sta se dogadja… onda ga moj brat zove da pita jesam se isla porodit itd. A tek 36tt, sta ce tek za 1-2-3 tjedna ako jos budem 2u1 😭😂😭😂

Sve identicno osim za brata…🙄

I jos redovito analizira na viberu sta nam pise kad smo zadnji put bili na mrezi muz i ja, pa me ujutro pita zasto sam bila na mrezi u 3-4 ujutro 🤣🤦🏻‍♀️ Ne moze se covjek otic ni popiskit u miru

28. Rujan 2019. 21:45

Manich

ayla

Manich

Hihi nadam se da ce i meni biti dosadno dok beban bude spavao..

Ja nista ne radim osim sto zera pocistim i ves rijesim al to je sve ako mi se dade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.