Cure ima li koja od vas podlogu za previjanje što se natakne na prematalicu ( podloga s onim kao džepom otraga)? Mi kupili novu podlogu i stavili na prematalicu jer se stara podloga pokidala sa strane. Problem je šta se ta nova napuhne kad je postavimo na prematalicu ( ako pritisnem dio gdje treba doći bebina glava napuše se dio gdje trebaju doći noge i obrnuto). Stara podloga je bila skroz ravna na tom dijelu gdje beba leži, pa me sad zanima da li su nove podloge takve ili bi to mogla biti greška u tvornici da je ostao zrak.
Mona cestitam 😊.
Felicita, sretno.
Ja se jucer malo preforsala s ciscenjem, prvo smo raskrcivali na ormaru, samo kaj nije bilo miseva i zmija pa sam poslije saugala i prala podove. Danas me dolje povremeno bolucka, jos sam isla s malom u west gate, s nadom da su u nextu dobili novu kolekciju, da joj uzmem kaj treba, ono sipak, sve male velicine. Morat cu opustositi web dok jos ima i bankrotirati usput 🙄.
Cure, jel znate u vinogradskoj, mogu li djeca u posjet rodiljama? Ne bi htjela da mi kcer ne moze doci s muzem kad rodim.
Felicita onda sretno, valjda znaju sta rade 🙂🙃😅
Da sto brze prodje!
Marinaa koliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi...
Cure moje jel primjetite da kad netko krene radjat onda krenu trudovi/porodi tipa po 3 cure s foruma u danu... a onda 7-10 dana nijedna 😂😂😂
Mi to u grupicama odradjujemo... koja je slijedeca na redu? Haha
Da sto brze prodje!
Marinaakoliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi…
Cuj mene “stezanje iz trbuha prema stomaku “ 😂😂😂 trudnicki mozak, mislila sam ako te steze iz ledja prema stomaku da vrlo lako da su pravi
Da sto brze prodje!
Marinaakoliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi…
39+3 tt.
Nekako imam osjećaj da je konstantna bol, možda malo prestane pa opet počne. Baš idem mjeriti, jer dosta boli..
Jeja ne znam za Vinogradsku, ali Merkur samo jedna osoba obično to bude tata i nema mijenjanja. Taj koji dođe prvi put jedino on i smije, ostalo možeš izaći na hodnik. Međutim ospice vladaju tako da sumnjam da će djecu puštat na odjel.
Felicita sretnoooo..
Venus haahah da da sve nesto u grupicama krenulo... Bas me zanima koja je sljedeca.. Sve mi nesto Marina sumnjiva mozda ce i ona danas..
Ja sam se zeznula za datum pregleda moram ici kad radi ujutro u belom pa idem tek u cetvrtak.. Moram napomenut doktorici da me vec tjedan dana hvataju laznjaci i to dosta bolni pa mozda cak i odradi prvi ctg.. Vidjet cemo..
Sortiraj odgovore
Najstariji