Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    28. Rujan 2019. 15:04

Felicita a sluzni čep, plodna voda? Otišlo sta od toga?

LollyBB
    28. Rujan 2019. 15:12

Felicita, sretno!

• danica_zvijezda
    28. Rujan 2019. 15:14

Cure ima li koja od vas podlogu za previjanje što se natakne na prematalicu ( podloga s onim kao džepom otraga)? Mi kupili novu podlogu i stavili na prematalicu jer se stara podloga pokidala sa strane. Problem je šta  se ta nova napuhne kad je postavimo na prematalicu ( ako pritisnem dio gdje treba doći bebina glava napuše se dio gdje trebaju doći noge i  obrnuto). Stara podloga je bila skroz ravna na tom dijelu gdje beba leži, pa me sad zanima da li su nove podloge takve ili bi to mogla biti greška u tvornici da je ostao zrak.

• Jeja4
    28. Rujan 2019. 15:29

Mona cestitam 😊.
    Felicita, sretno.
    Ja se jucer malo preforsala s ciscenjem, prvo smo raskrcivali na ormaru, samo kaj nije bilo miseva i zmija pa sam poslije saugala i prala podove. Danas me dolje povremeno bolucka, jos sam isla s malom u west gate, s nadom da su u nextu dobili novu kolekciju, da joj uzmem kaj treba, ono sipak, sve male velicine. Morat cu opustositi web dok jos ima i bankrotirati usput 🙄.
    Cure, jel znate u vinogradskoj, mogu li djeca u posjet rodiljama? Ne bi htjela da mi kcer ne moze doci s muzem kad rodim.

Venus
    28. Rujan 2019. 15:33

Felicita onda sretno, valjda znaju sta rade 🙂🙃😅
    Da sto brze prodje!

Marinaa koliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi...

Venus
    28. Rujan 2019. 15:35

Cure moje jel primjetite da kad netko krene radjat onda krenu trudovi/porodi tipa po 3 cure s foruma u danu... a onda 7-10 dana nijedna 😂😂😂

Mi to u grupicama odradjujemo... koja je slijedeca na redu? Haha

Venus
    28. Rujan 2019. 15:37

Venus

Da sto brze prodje!

Marinaakoliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi…

Cuj mene “stezanje iz trbuha prema stomaku “ 😂😂😂 trudnicki mozak, mislila sam ako te steze iz ledja prema stomaku da vrlo lako da su pravi

marinaaaa
    28. Rujan 2019. 15:39

Venus

Da sto brze prodje!

Marinaakoliko si danas tocno trudna? Trudovi najcesce i jesu stezanje iz trbuha prema stomaku i uz to “mensturalna” bol i grcevi. Upali si timer i gledaj koliko prodje vremena od pocetka jednog do pocetka drugog truda/bola i vidi koliko traje svaki. Ako puno boli i cesto se ponavlja onda moguce da su pravi…

39+3 tt. 
    Nekako imam osjećaj da je konstantna bol, možda malo prestane pa opet počne. Baš idem mjeriti, jer dosta boli..

Julie
    28. Rujan 2019. 15:43

Jeja ne znam za Vinogradsku, ali Merkur samo jedna osoba obično to bude tata i nema mijenjanja. Taj koji dođe prvi put jedino on i smije, ostalo možeš izaći na hodnik. Međutim ospice vladaju tako da sumnjam da će djecu puštat na odjel.

28. Rujan 2019. 15:43

Felicita sretnoooo.. 
    Venus haahah da da sve nesto u grupicama krenulo... Bas me zanima koja je sljedeca.. Sve mi nesto Marina sumnjiva mozda ce i ona danas..
    Ja sam se zeznula za datum pregleda moram ici kad radi ujutro u belom pa idem tek u cetvrtak.. Moram napomenut doktorici da me vec tjedan dana hvataju laznjaci i to dosta bolni pa mozda cak i odradi prvi ctg.. Vidjet cemo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.