Sto se tiče tih trudova ja tu bol iz leđa nisam osjetila do skoro pred sami kraj, ali mi se povraćalo malo od bolova.
Aaaaaa sad si gledam lentu jos 19 dana?? 😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😆😆😆😆😆 Kaaaad prije paaaaa meni to nekak brzooooo nisam ja spremna rodit za 19 dana hahahahahah ajmeeee panikeeee... 😱😱😱😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣 Isuse i plakala bi sada od srece kad se sjetim da cu uskoro upoznat malca a bome i vristala od panike jer mi je proletilo vrijeme..
Jel to ove lente nase racunaju do 39tt trudnocu 😅😅
Jer ja sam 36+2 i realno to je 25 dana do termina (24.10.)...
Marinaa meni to zvuci kao da bi moglo biti pravo, cim te boli jako i ponavlja se, nemoraju odmah biti ni pravilni razmaci... a je te boli pri dno stomaka, onako ko mensturalna bol?
Imas aplikaciju “contraction timer”, skini i nek mjeri za tebe
Jel to ove lente nase racunaju do 39tt trudnocu 😅😅
Jer ja sam 36+2 i realno to je 25 dana do termina (24.10.)…
Marinaa meni to zvuci kao da bi moglo biti pravo, cim te boli jako i ponavlja se, nemoraju odmah biti ni pravilni razmaci… a je te boli pri dno stomaka, onako ko mensturalna bol?
Imas aplikaciju “contraction timer”, skini i nek mjeri za tebe
Donji dio stomaka boli na trenutke, ali me leđa bole konstantno, tj. rasturaju me. Možda na trenutke manje a onda opet zaboli..
A mjerila bi ali ne znam kad da stavim pauzu kad me stalno boli. xd
Zato sam ja svog poslala vec krajem kolovoza da uplati, sto je sigurno sigurno 😅
Sad nezz ima li pocetkom 10. miseca tecaj, jel to sta korisno? Jer prije nisan ni mogla ic i da sam htjela.
Monakako je bebac, jesi bila do njega? Sta kazu kad bi mogli doma itd.?
Bebač je još u inkubatoru ali nije na ništa priključen,samo zbog topline. Još je nezreo pa će bit tu,drugo sve ok 🤗 hvala na pitanju! Sad čekamo mlijeko da nadođe,zasad ništa 🙄
Cure da se javim brzinski, dosla na kontrolu, cerviks nestao ostavili me, danas ce me poroditi…vec sam dobila klistir i sad se malo setuckam. Nisam otvorena pa ce inducirati i jos ne mogu vjerovati uvijek…javim se
Sretnoo
Sto se tiče tih trudova ja tu bol iz leđa nisam osjetila do skoro pred sami kraj, ali mi se povraćalo malo od bolova.
Isto i kod mene 🤷 mozda smo imale srece 😁
O joj Marina nezz sta bih ti rekla, mozda cure koje su rodile ce znat bolje. U kojoj si pozi dok te boli, jesi nesto radila pa se preforsirala mozda? Jer opet ako je bol u ledjima konstantna, bez predaha nezz bas jel mogu bit pravi trudovi. Probaj leci na lijevi bok na krevet i vidi jel ti ista lakse/blaze il isto. I mozda za pocetak da brojis samo tu bol koja dolazi i odlazi u stomaku, neovisno o ledjima...
Mona super za malenoga, ako dise samostalno i to 🥰 ma brzo cete vi doma. A mlijeku treba u prosijeku 3-5 dana da nadodje, al trebala bi imati bar koju kapljicu kolostruma kad stisnes bradavice... mozda da ti muz donese izdajalicu i da probas tako pokrenuti stvar, plus tople komprese i masaza...
Isto i kod mene 🤷 mozda smo imale srece 😁
Kazu da to ovisi o tome kako je beba okrenuta/usmjerena u stomaku... ako su joj ledja uz nas stomak da drugacije boli, od onoga ako su joj ledja prema nasim ledjima...
Marina imam Ovia pregnancy aplikaciju gdje se anonimno postavljaju kratka pitanja i odmah dobijes odgovore od drugih korisnika pa sam bas pitala za tvoju situaciju. Kazu svi da obratis pozornost jel ti bol ide iz ledja prema stomaku ili samo stomak? I kad te zaboli u stomaku jel ti se stvrdne/stisce stomak onako ko braxton hicks kontrakcije?
Ako te bas puno boli i siri se i steze cijeli stomak pametno bi bilo uputit se...
Sortiraj odgovore
Najstariji