Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    28. Rujan 2019. 15:47

Sto se tiče tih trudova ja tu bol iz leđa nisam osjetila do skoro pred sami kraj, ali mi se povraćalo malo od bolova. 

28. Rujan 2019. 15:47

Aaaaaa sad si gledam lentu jos 19 dana?? 😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😆😆😆😆😆 Kaaaad prije paaaaa meni to nekak brzooooo nisam ja spremna rodit za 19 dana hahahahahah ajmeeee panikeeee... 😱😱😱😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣 Isuse i plakala bi sada od srece kad se sjetim da cu uskoro upoznat malca a bome i vristala od panike jer mi je proletilo vrijeme.. 

Venus
    28. Rujan 2019. 15:52

Jel to ove lente nase racunaju do 39tt trudnocu 😅😅
    Jer ja sam 36+2 i realno to je 25 dana do termina (24.10.)...

Marinaa meni to zvuci kao da bi moglo biti pravo, cim te boli jako i ponavlja se, nemoraju odmah biti ni pravilni razmaci... a je te boli pri dno stomaka, onako ko mensturalna bol?
    Imas aplikaciju “contraction timer”, skini i nek mjeri za tebe

marinaaaa
    28. Rujan 2019. 16:00

Venus

Jel to ove lente nase racunaju do 39tt trudnocu 😅😅
    Jer ja sam 36+2 i realno to je 25 dana do termina (24.10.)…

Marinaa meni to zvuci kao da bi moglo biti pravo, cim te boli jako i ponavlja se, nemoraju odmah biti ni pravilni razmaci… a je te boli pri dno stomaka, onako ko mensturalna bol?
    Imas aplikaciju “contraction timer”, skini i nek mjeri za tebe

Donji dio stomaka boli na trenutke, ali me leđa bole konstantno, tj. rasturaju me. Možda na trenutke manje a onda opet zaboli..
    A mjerila bi ali ne znam kad da stavim pauzu kad me stalno boli. xd 

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 16:06

Venus

Zato sam ja svog poslala vec krajem kolovoza da uplati, sto je sigurno sigurno 😅
    Sad nezz ima li pocetkom 10. miseca tecaj, jel to sta korisno? Jer prije nisan ni mogla ic i da sam htjela.

Monakako je bebac, jesi bila do njega? Sta kazu kad bi mogli doma itd.?

Bebač je još u inkubatoru ali nije na ništa priključen,samo zbog topline. Još je nezreo pa će bit tu,drugo sve ok 🤗 hvala na pitanju! Sad čekamo mlijeko da nadođe,zasad ništa 🙄

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 16:07

felicita28

Cure da se javim brzinski, dosla na kontrolu, cerviks nestao ostavili me, danas ce me poroditi…vec sam dobila klistir i sad se malo setuckam. Nisam otvorena pa ce inducirati i jos ne mogu vjerovati uvijek…javim se

Sretnoo

• Noemi1
    28. Rujan 2019. 16:10

Julie

Sto se tiče tih trudova ja tu bol iz leđa nisam osjetila do skoro pred sami kraj, ali mi se povraćalo malo od bolova.

Isto i kod mene 🤷 mozda smo imale srece 😁

Venus
    28. Rujan 2019. 16:11

O joj Marina nezz sta bih ti rekla, mozda cure koje su rodile ce znat bolje. U kojoj si pozi dok te boli, jesi nesto radila pa se preforsirala mozda? Jer opet ako je bol u ledjima konstantna, bez predaha nezz bas jel mogu bit pravi trudovi. Probaj leci na lijevi bok na krevet i vidi jel ti ista lakse/blaze il isto. I mozda za pocetak da brojis samo tu bol koja dolazi i odlazi u stomaku, neovisno o ledjima...

Mona super za malenoga, ako dise samostalno i to 🥰 ma brzo cete vi doma. A mlijeku treba u prosijeku 3-5 dana da nadodje, al trebala bi imati bar koju kapljicu kolostruma kad stisnes bradavice... mozda da ti muz donese izdajalicu i da probas tako pokrenuti stvar, plus tople komprese i masaza...

Venus
    28. Rujan 2019. 16:13

Noemi1

Julie

Isto i kod mene 🤷 mozda smo imale srece 😁

Kazu da to ovisi o tome kako je beba okrenuta/usmjerena u stomaku... ako su joj ledja uz nas stomak da drugacije boli, od onoga ako su joj ledja prema nasim ledjima...

Venus
    28. Rujan 2019. 16:25

Marina imam Ovia pregnancy aplikaciju gdje se anonimno postavljaju kratka pitanja i odmah dobijes odgovore od drugih korisnika pa sam bas pitala za tvoju situaciju. Kazu svi da obratis pozornost jel ti bol ide iz ledja prema stomaku ili samo stomak? I kad te zaboli u stomaku jel ti se stvrdne/stisce stomak onako ko braxton hicks kontrakcije?

Ako te bas puno boli i siri se i steze cijeli stomak pametno bi bilo uputit se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.