Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    28. Rujan 2019. 13:38

felicita28

Cure da se javim brzinski, dosla na kontrolu, cerviks nestao ostavili me, danas ce me poroditi…vec sam dobila klistir i sad se malo setuckam. Nisam otvorena pa ce inducirati i jos ne mogu vjerovati uvijek…javim se

Sretno 😊 

Julie
    28. Rujan 2019. 13:39

Felicita sretno 🥰

Venus
    28. Rujan 2019. 14:02

Felicita sretno! Ja isto to ne razumijem, znaci cerviks se istancao, al niceg drugog nema? Cemu onda indukcija danas? Jel ti ctg pokazuje neke trudove il sta?

Marinaa ma ta tajnica nije normalna, ko zna kako njoj vjetrovi pusu. Mom muzu nije ni spomenila tecaj, kad je usa unutra samo mu je rekla da mora uplatit, uplatio i dovidjenja. Mislin da je njima samo u teoriji “vazno” da ima neki tecaj prije tvog termina

marinaaaa
    28. Rujan 2019. 14:04

Venus

Felicitasretno! Ja isto to ne razumijem, znaci cerviks se istancao, al niceg drugog nema? Cemu onda indukcija danas? Jel ti ctg pokazuje neke trudove il sta?

Marinaama ta tajnica nije normalna, ko zna kako njoj vjetrovi pusu. Mom muzu nije ni spomenila tecaj, kad je usa unutra samo mu je rekla da mora uplatit, uplatio i dovidjenja. Mislin da je njima samo u teoriji “vazno” da ima neki tecaj prije tvog termina

Vjerojatno. A inace im je važno samo pare da pokupe. Ne bi da ce me muž porađati on mi je tu samo kao podrška da nisam sama. 

marinaaaa
    28. Rujan 2019. 14:06

Jesu li kome trudovi počeli kao jaka bol u leđima. Mene bole vec dva sata, malo me zategne i u trbuhu ali pretežno leđa, dosta neugodna bol 😖

• Kengurica
    28. Rujan 2019. 14:31

Felicita sretno!! Pa ovdje je svaki dan akcija.

anemone
    28. Rujan 2019. 14:36

Felicita, sretno! 💪🏻🤞🏼

28. Rujan 2019. 14:42

Felicita sretno 😘

felicita28
    28. Rujan 2019. 14:57

Cerviks je nestao a onda je beba spremna za van..a dns je termin, a taj doktor mi je veza pa mozda ne zeli riskirati..ja vam nis ne znam nitko.nis ne govori  spojili me na drip

• danica_zvijezda
    28. Rujan 2019. 15:03

MonaL čestitam na bebici, glavno da je sve dobro prošlo.
    Felicita sretno!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.