Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    28. Rujan 2019. 00:59

Monal bravo za tebe! Sram tu vasu splitsku bolnicu bilo i za tih 400kn i sve. Fuckas njih, na kraju nemas traumatican porod, bebac je lijepe kilaze i sve ce to biti super. 

felicita28
    28. Rujan 2019. 01:31

MonaL. Cestitam ti od srca ❤ bebica ce par kratko u inkubator i vani je...joj ,meni je frendica radala u toj splitskoj, veli da nikad vise. 12 sati je radala.da bi je na kraju poslali na carski, za epiduralnu su joj se isto smijali i jedva je muz usao unutra jer je.bila.subota kao i isto je.bilo "kasno"  za uplatiti...ne znam kakve su im to fore...
    Deja, javljaj nam da znamo jer ides ili ne ;)

Venus
    28. Rujan 2019. 01:33

Mona isto je bilo mojoj sogorici, sama bez pratnje, krenuo izgon, njoj nagon i doziva ih a niko ne dolazi?

Kako je maleni s plucima i disanjem?

Ko ti je od doktora bio na porodu? I na izgonu doktor il babica? Epiziotomija, pucanje?  

• Noemi1
    28. Rujan 2019. 01:38

Deja1988

Noemi-nadam se da ne jos🙏 Sama sam,muz u nocnoj😂 Vidjeti cemo…
    Marla-😂😂😂 meni je stalno bol,od kad sam se okupala sve jace,meni ne ide u leda,mozda mrvicu,samo naprijed bas menstrualni bolovi dosta jaki…Mislim,nisu neizdrzivi,ali osjetim bas fajn😁….nemam pojma,vidjeti cu🤷‍♀️ Ja se nadam da ce se smiriti😊

Onda navijamo da se smiri, dok muz ne zavrsi smjenu, ti se naspavas, a on pocne cistit stan 😂.ocito im je to neka fora hahahah a dobro dodje 😊 steta da im cesce ne dodje da ciste 😂😂

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 01:38

Venus

Monaisto je bilo mojoj sogorici, sama bez pratnje, krenuo izgon, njoj nagon i doziva ih a niko ne dolazi?

Ko ti je od doktora bio na porodu? I na izgonu doktor il babica? Epiziotomija, pucanje?

Ja stvarno ne znam da li im je bila tolika gužva ili šta. Čula sam da nas je puno ali da ih toliko dugo dozivam to mi je ajme. Doktori su svi super ,nemam riječi. Bila mi je samo neka plava starija nadrndana kad sam pitala za epiduralnu. Kao u stilu da li ja znam koliko treba bolit za to dobit. A ja rodila za tri ure. A babice su isto ok osim te neke isto plave. Ja joj govorim da li može neko bit sa mnom da pokaže tiskat jer sam sama a osjećam da glava oče vani već po ure.ona rekla da ne surađujem 🤦 a ja bila baš mirna. Možda je u tome i problem. Inače sam pretiha i meni jednostavno treba pratnja. Mali je plaka ko veliki🤗

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 01:40

U inkubatoru je al prevencije radi. Nisam dobila ni klistir,niti sam rezana. Pukla sam sama ,unutra dva šava vani jedan. Super je to sve. Ne boli me to. Pila me neka mlada doktorica,super je. Većinom je osoblje dobro

Julie
    28. Rujan 2019. 01:41

Mona cestitam i nadam se da je bebica dobro 🤗
    Deja evogac ides i ti 💖

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 01:43

Venus

Monaisto je bilo mojoj sogorici, sama bez pratnje, krenuo izgon, njoj nagon i doziva ih a niko ne dolazi?

Na izgon ti dođe i doktor i babice. Meni je bio taj lipi mladi doktor. A pupčana mi je bila tako kratka da nisu malog mogli odvojiti od one stvari kad je izašao 😅 šokirali se. To i nije zezancija jer mi je mogla povući prije posteljicu nego bebu a to je krvarenje samo takvo. A još ja na clexanu 😰

Venus
    28. Rujan 2019. 01:44

MonaL.

U inkubatoru je al prevencije radi. Nisam dobila ni klistir,niti sam rezana. Pukla sam sama ,unutra dva šava vani jedan. Super je to sve. Ne boli me to. Pila me neka mlada doktorica,super je. Većinom je osoblje dobro

Drago mi je cut za maleckog da je sve super i samo preventive radi 🥰 a iako su im komentari i rutina s pratnjom ajme, bar si imala brz porod, eto nisi ni rezana, i nisi dugo bila na dripu, ja bih ovako rekla da je jos super proslo 🙂 eto zelim da maleni sto prije stasa za odlazak doma i uzivajte 🥰

• MonaL.
    28. Rujan 2019. 01:53

Venus

MonaL.

Drago mi je cut za maleckog da je sve super i samo preventive radi 🥰 a iako su im komentari i rutina s pratnjom ajme, bar si imala brz porod, eto nisi ni rezana, i nisi dugo bila na dripu, ja bih ovako rekla da je jos super proslo 🙂 eto zelim da maleni sto prije stasa za odlazak doma i uzivajte 🥰

Je,ne bunim se stvarno. Kad su rekli da sam otvorena 9 prstiju šok. 
    I hvala svima na čestitkama 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.